Persepolis-ottelu: Jalkapalloilijat tarttuivat toisten pakaroihin sopimattomalla tavalla

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006
  • 1

Youtubessa voi katsoa moraalittoman kohtauksen jalkapallon maailmasta. Tuli maali ja Mohammed Nosrati ja Sheis Rezaei juhlivat sitä niin rjausti, että tuli porttikielto kentälle. Ottelussa olivat vastakkain Persepolis Teheran ja Damash Gilan Pohjois-Iranista. Miljoonat iranilaiset seurasivat ottelua suorana tv:stä.

Persepolis-puolustaja Nosrati tarttui maalin jälkitilanteessa Rezaein peppuun. Rezaei otti revanssin seuraavan maalin jälkeen.Kosto oli niin mahtava, että pelaajille annettiin toistaiseksi jatkuva pelikielto. Asiasta kertoo valtiollinen media. Nosrati sai vielä 30 000 sakon. Hän on ollut 11 vuotta kansallisessa joukkueessa.

Uhriksi joutui myös pitkäaikainen manageri, koska hän näki tapahtuman eikä tehnyt mitään. Asia on ollut myös parlamentin käsittelyssä. Naisilta on pääsy kielletty jalkapallo-otteluihin.

(queer.de)

Kerrotaankohan tapaus tv1:n urheiluruudussa?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lähikuvia Youtubessa

1 kommenttia

En nyt lähtisi pidättelemään hengitystä Muumioradion uutisointia odotellessa. Vaikka usein kyllä urheilussa langetetuista rangaistuksista uutisoidaankin, oli tapahtumapaikka mikä hyvänsä.

Jutun otsikkoon voi sano vain: Nomen est omen - Nimi on enne...