Pride-iskun jäljet johtavat Kansalliseen Vastarintaliikkeeseen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2


Eilen netissä paljastettiin hakkeroimalla hankittuja jäsenhakemuksia, joita oli lähetetty Kansalliselle Vastarintaliikkeelle. Järjestöä pidetään natsi-henkisenä. Jäsenhakemuksissa oli yhden perussuomalaisten avustajan jäsenhakemus, ja se on aiheuttanut selvitystyötä puolueessa. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ruohonen –Lerner sanoo, että avustaja voidaan ehkä erottaa puolueesta.

Jäsenhakemuksista on löytynyt myös yhden vuoden 2010 pride-iskuun osallistuneen hakemus. Kyseinen henkilö perustelee hakemustaan näin: ”Terve, tiedän jo ennestään jonkin verran liikkeen jäseniä, kuten Helsingistä E---n ja T---n”. Tähän saakka tapauksen tutkijat ovat jättäneet mainitsematta, millaisia pride-iskun tekijöiden yhteydet äärijärjestöihin ovat olleet.

Kansallinen vastarintaliike on järjestänyt jonkin verran pienimuotoisia katutempauksia ja niistä raportoidaan järjestön nettisivuilla. Nettisivuilta käy selkeästi ilmi myös juutalaisvastaisuus. Suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin käy ilmi tiiviissä tekstissä, jossa esitellään järjestön tavoitteet: ” Terve ydinperhe muodostaa yhteiskuntamme perustan. Yhteiskuntaelämän luonnonmukaisten perusteiden tuhoa vastaan täytyy taistella. Hallituksemme apu poikkeaville elementeille ja moraaliselle taantumukselle tullaan neutralisoimaan”.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Yhden lenkin iskun ja kyseisen ryhmän välillä olen nähnyt itse.

Ryhmä pitää netissä blogia aktivismistaan, jossa julkaistaan säännöllisesti kuvia mm. tarrojen kiinnittämisestä eri paikkakunnilla. Pride-iskun aikaan sivuilla julkaistiin kuvia pääkaupunkiseudulta. Noissa kuvissa esiintyi henkilö, jonka vaatetus ja muukin olemus vastasi MoonTV:n pride-iskussa taltioimalle videolle tallentunutta iskuun osallistunutta henkilöä.

Kommenttia muokattu: 01.11.2011 klo 18:44
  • 2 / 2
  • Hannu, Tre
  • 3.11.2011, 18.46
Pikkunatseja on pulpahtanut esiin täällä provinssissakin. Joukossa on muun muassa kunnallispoliitikko ja yritysjohtaja, joka on hakenut jäsenyyttä jo kolme kertaa. Joka kolmas on syyllistynyt rikokseen, ja niitähän löytyy pahoinpitelyistä ryöstöihin. Pride-iskun tehneistä se ylöjärveläiskaveri on tuomittu aiemmin muun muassa törkeästä pahoinpitelystä.
Että sellaisia Suomen tulevaisuudentoivoja.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194703856537/artikkeli/utain+suomen+vastarintaliikkeen+jaseneksi+haluavista+kolmasosalla+rikostausta+pirkanmaalla.html

http://utain.uta.fi/uutiset/kolmasosalla-pirkanmaan-patrioottihakijoista-rikostausta