Seta selvittää: Ihan homona myös kehäkolmosen ulkopuolella?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • seta

Suomen pääkaupunki niittää mainetta kansainvälisenä homomatkakohteena ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt näkyvät kaupunkikuvassa. Vastaako tämä median luoma mielikuva arkitodellisuutta, ja millaisia ovat alueelliset erot? Onko sateenkaari kirkkaampi kaupungeissa vai maaseudulla?

Kyselyn on laatinut Setan hallituksen uusi aluetyöryhmä, jonka tavoitteena on tukea jäsenjärjestöjen toimintaa kaikkialla Suomessa. Työryhmä aloittaa toimintansa kartoittamalla nykyisen toiminnan kattavuuden ja uudet kehitysideat.

Nettikysely löytyy osoitteesta www.seta.fi/kysely. Seta toivoo vastauksia kaikilta maan kolkilta, jäseniltä ja ei-jäseniltä, yhtä lailla eri vähemmistöihin kuin enemmistöihinkin kuuluvilta. Parhaat ideat palkitaan. Vastausaika päättyy 31.7.2005 ja tuloksista kerrotaan syksyllä Z-lehdessä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Setan toiminnan tavoitteena on, että ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus ja hyvinvointi toteutuvat ihmisten arjessa riippumatta kenenkään seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Yksilön hyvinvointi heijastuu myös hänen ympärillään olevien ryhmien ja yhteisöjen hyvinvointiin – ja toisinpäin.

Kysely on osoitteessa www.seta.fi/kysely

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!