Stefan Petzner joutui vetäytymään politiikasta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Jörg Haiderin manttelinperijän ja hyvän ystävän Stefan Petznerin poliittinen ura päättyi ylinopeuteen ja ajokortitta ajamiseen. Joulukuussa Petznerin kaasujalka painoi liikaa ja hän huristeli 180 km tunnissa 100 km:n alueella. Kortti meni hyllylle. Mutta se ei tahtia hiljentänyt. Petzner jäi kaksi kertaa kiinni ratsiassa, helmikuun alussa ja maaliskuun puolivälissä. Korttia ei ollut, mutta oli selityksiä kiireellisestä matkasta sairaalaan. Mitään muuta kuljetusta ei kuulemma järjestynyt, joten Stefan lähti autollaan.

Poliittiset vastustajat tietenkin käyttivät tilaisuutta hyväkseen. Erityisesti populistinen vapauspuolue ja kansanpuolue nostivat metelin.Nyt Petznerin oman puolueen BZÖ:n johtaja on puhutellut Petzneriä, ja on sovittu, että Petzner luopuu paikastaan puoluejohdossa.

Petzner on nyt 30-vuotias. Hän aloitti poliittisen uransa 2004, kun hänestä tuli Jörg Haiderin apuri. Kun Haider 2008 kuoli yllättäen liikenneonnettomuudessa, Petzner nähtiin tv:ssä itkemässä läheisen ystävän menetystä.Kaikki tulkitsivat, että miehillä oli suhde. Puhuttiin aika avoimesti, että Haiderilta jäi kaksi leskeä: oma vaimo ja Petzner. Petzner sanoi haastatteluissa, että Haider oli ollut hänen "elämänsä mies".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!