Linnutkin putoavat taivaalta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 9


Cindy Jacobs -niminen antigay-aktivisti näkee lintukuolemat Jumalan varoitusmerkkinä. Kun DADT-laki kumottiin, Jumala alkaa puhua meille luonnon kautta. Tulee tulvia, myrskyjä, linnut putoilevat kuolleina maahan, jne.

http://advocate.com/News/Daily_News/2011/01/11/Activist_Blames_Bird_Death_on_DADT_Repeal/


Viime päivinä on puhuttu USAn kiristyneestä vastakkainasettelun ilmapiiristä. Southern Poverty Law Center on vuonna 1971 perustettu kansalaisoikeusjärjestö, joka on tullut tunnetuksi erityisesti toiminnastaan valkoisia ääriliikkeitä vastaan. Nyt uusimmassa raportissa selvitellään erilaisten viharyhmien toimintaa. Uutuutena on, että erilaiset patriottiset järjestöt ovat pitkän tauon jälkeen taas nousseet esiin. Niille liittovaltion hallitus on eräänlainen salajuoni, jolla pyritään koko maailman hallitsemiseen. Meillä Suomessakin kovasti yritetään herätellä henkiin patriootti.comin kautta tällaista toimintaa. Muutaman miehen voimin tehdään tiedotusiskuja eri puolilla maata.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Teekutsuliike ei ole suoranaisesti vihaliike tai ääriliike, mutta siellä on mukana salaliittoajatuksia ja rasismia. Tämä artikkeli antaa yhden näkökulman Amerikan arkeen.

http://www.splcenter.org/get-informed/intelligence-report/browse-all-issues/2010/spring/rage-on-the-right

9 kommenttia

Eipä ollut lintukuolemista luettuani kovin vaikea arvata, että joku jotain tällaista keksii.
  • 2 / 9
  • Olli Stålström
  • 12.1.2011, 9.41
Jumalan on väitetty puhuvan Luonnon kautta useasti aikaisemminkin, ainakin uskonnollisen äärioikeiston mielestä.

Kun hiv/aids iski vuonna 1983, kristillinen psykologi Paul Cameron tuli julkisuuteen väittämällä aids-kriisin olevan Jumalan rangaistus siitä, että homot ovat käyttäytyneet "luonnonvastaisesti". Cameronin mukaan "kun luontoa potkitaan tarpeeksi, se potkii takaisin". Sittemmin Paul Cameron erikoistui tieteellisten tutkimusten väärentämiseen niin, että hänet lopulta erotettiin Yhdysvaltain psykologiyhdistyksestä. Suomessa aids-julkisuudella ratsastanut professori ilmoitti löydöksenään, että Mooses sääti kuolemantuomion homoudesta juuri aids-tartuntojen takia.

Myöhemmin, kun Suomen eduskunta hyväksyi samaa sukupuolta olevien parisuhdelain syksyllä 2001 kristillisten poliitikkojen vastustuksesta huolimatta, puhkesi äkillinen ukkosmyrsky. Kristilliset antigay-aktivistit tulkitsivat tämän tarkoittaneen sitä, että Jumala esitti vastalauseen synnin laillistamisen takia.

"Luonnonvastaisuuden" käsite homouden tuomitsemisessa on eksegeettisten tutkijoiden mukaan peräisin apostoli Paavalilta. Paavali vastusti lähikulttuureissa silloin hyväksyttyjä homosuhteita käyttäen niistä termiä "para fysin" eli "vastoin luontoa". Eksegeetikkojen mukaan tämä Paavalin muinaiskreikan termi viittaa yleisesti perinteisten tapojen vastaiseen käyttäytymiseen.

Raamatun alkutekstien uusittu käännös olisi ehkä tarpeen.