USA: Ted Haggard perustaa uuden kirkon

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti

Megakirkon evankeelinen johtaja Ted Haggard paljastui vuonna 2006 rattopojan asiakkaaksi kolmen vuoden ajalta. Hän joutui eroamaan ja tuli seurakuntansa hylkäämäksi. Nyt hän on perustanut uuden kirkon yksinkertaistaakseen kirjanpitoa matkustaessaan ympäri maata vaimonsa kanssa!

Vuoden 2006 jälkeisistä tapahtumista hän kertoo, että hän "kuoli" ja hänet "haudattiin". Hän ilmoittaa kokeneensa ylösnousemuksen itsessään.

Jo Haggard-skandaalin ollessa vaiheessa, joku totesi, ettei mene montakaan vuotta kun Haggard perustaa uuden kirkon. Minkä seepra juovilleen mahtaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Haggardin väitettiin aikoinaan parantuneen kolmessa kuukaudessa intesiiviterapiassa homoudestaan. Sitten tieto kumottiin. Nyt Haggard puhuu epämääräisesti omasta seksuaalisuudestaan. Hän on todennut: "Haluaisin sanoa, että suurin muutos on että minä tiedän vihasta enemmän kuin koskaan kuvittelin ja tiedän ettei se auta. Ja minä tiedän tuomiosta/tuomitsemisesta ja tiedän ettei se auta. Kokemukseni kautta tiedän enemmän rakkauden ja anteeksiannon voimasta. Tiedän nyt paljon enemmän siitä tarpeesta, etteivät ihmiset tuomitsisi toisiaan."

Lähde: Edge Boston

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!