Ensimmäinen homohotelli Playa de Palmassa Mallorcalla

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Playa de Palman ensimmäinen homoseksuaaleille tarkoittetu hotelli on avattu Mallorcan saarella.

Torstaina Playa de Palmalla Mallorcalla vihittiin enimmäinen nimeonomaan homoille tarkoitettu hotelli. Tässä kahden tähden Pegasus Playa-nimisessä hotellissa on 30 huonetta.
Espanjan matkailuministeriön teettämän haastattelututkimuksen mukaan 69,7 prosenttia homoseksuaalisista matkailijoista on sitä mieltä, että heille suunnattu matkailutarjonta on riittämätön. Suurin osa matkailevista homoista hakee hotellilta kunnioitusta sukupuolista suuntautumistaan kohtaan; puolet arvostaa paikan tuomaa turvallisuutta ja sitä, että he saavat tietoja paikallisista homobaareista.
Uuden hotellin johto haluaa täyttää kaikki nämä vaatimukset, mikä ei suinkaan tarkoita sitä, etteivät heterot olisi tervetulleita. Hotelli on auki vuoden jokaisena päivänä, ja siinä on myös muille kuin hotellin vieraille tarkoitettu, ympäri vuorokauden auki oleva baari.
Hotelli kuuluu Hotelesorme (ORME)-ketjuun. Se sai alkunsa Hostal Triunfon ostolla vuonna 1997. Vuotta myöhemmin hankittiin matkailuhotelli Hotelesorma, vuonna 2005 Hotel Mónaco ja kaksi vuotta myöhemmin Hostal Teide. Ketjun myytyä kaksi ensin mainittua sillä on nyt 200 vuodepaikkaa Mallorcalla.

ABC (Espanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!