USA: Tele-evankelistan mielestä Haiti on tehnyt sopimuksen Saatanan kanssa. Maanjäristys on sen seurausta.

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 2

Surullisen kuuluisa evankeelinen saarnaaja ja presidenttiehdokas Pat Robertson on kommentoinut Haitin hirvittävää maanjäristystä. Saarnaajan mielestä haitilaiset tekivät aikanaan sopimuksen Saatanan kanssa. Tässä on sen seuraus.

Haiti itsenäistyi 1804 Ranskan alaisuudesta. Robertson väittää haitilaisten tehneen Saatanan kanssa sopimuksen saadakseen itsenäisyyden Ranskasta. Robertsonin mukaan haitilaiset lupasivat kuuliaisuutta Saatanalle itsenäistymisen hintana.

Robertson: "Sen jälkeen kirous toisensa jälkeen on kohdannut Haitia."

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Robertson on kuuluisa mitä uskomattomimmista väitteistään. Pyörremyrsky Katrinan aiheuttamien valtavien tuhojen yhdeksi syyksi hän ilmoitti homot. Jumala muka rankaisi New Orleansia sen vuoksi.

Robertson ilmoittaa kannattavansa homovastaisuutta ja liberaalien vastaista agendaa. Hän ilmoittaa linjakseen toimimisen elämän puolesta (tarkoittanee aborttikielteisyyttä?) ja perhearvojen puolesta.

2 kommenttia

Toivon lisää Pat Robertsonin kaltaisia tyyppejä. Heidän julkisuushakuiset äänekkäät idioottimaisuutensa ovat erinomaisia karkottimia.
Niin: ranskan siirtomaan orjat nousivat kapinaan ja pitivät pintansa myös naapurien orjataloussysteemejä eli Espanjan siirtomaita ja USAa vastaan. Saatanallista.