Unkarin kansallismielisten äärijoukkojen koulutusleirit jatkuvat

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Poliittisesti äärilaidalla oleva Unkarin Kansallinen Eturintama (MNA) järjestää koulutusleirejä lokakuun 23.-25. päivinä eri puolilla Unkaria. Kyseessä on sotilaskoulutus unkarinmielisille, lähinnä nuorehkoille miehille. Mukana järjestäjänä on Vaellushaukkojen Perinteitä Valvova Veljeskunta. Niille leireille eivät pääse juutalaiset, mustalaiset eivätkä homot. Vaatimuksena on lyhyeksi leikattu tukka, karvaton naama paitsi huolellisesti hoidetut viikset sallitaan. Jalkineina pitää olla kunnon sotilaskengät. Kaikki ruumiin koristeet (korut, lävistykset?) ovat kiellettyjä.

Leirit ovat kolmipäiväisiä. Niitä on ympäri maata niin, ettei kenenkän matka ole yli 100 kilometriä. Leirit järjestetään yksityisillä mailla, joten viranomaisilla ei ole mahdollisuus puuttua niihin. Koulutus tapahtuu sotilasmuodostelmissa. Osanottajat tottuvat siis sotilaallisiin rakenteisiin ja samalla harjoitellaan aseiden käyttöä. Oikeiden luotien sijasta on keinoaineesta tehtyjä ja luonnossa hajoavia luoteja.

Leirien tiedotteissa kerrotaan, että on avoin peli. Näitä leirejä ei järjestetä salamyhkäisesti. Käytännössä kuitenkin osanottajilta otetaan heti tullessa pois puhelimet, kamerat ja muut tallentavat laitteet. Osanottajiksi valitaan sellaisia, jotka jo ovat aikaisemmin olleet vastaavilla leireillä tai joilla on hyvät suositukset.

Unkarin Kansallisen Eturintaman sivuilta voi lukea, mihin suuntaan tähdätään. Mustalaisongelma on ratkaistava ja mustalaiset on väestönsiirroin kuljetettava muualle.

http://nol.hu/archivum/20091017-folytatodik_a_hungarista_kikepzes

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Helsingin Sanomat kirjoitti joitakin päiviä sitten Unkarin kaartista, joka on puolisotilaallinen, kielletty järjestö, mutta joka edelleen toimii aktiivisesti ja käy pelottelemassa romaneja heidän asuma-alueillaan.

http://www.hs.fi/verkkolehti/ulkomaat/20091019/artikkeli/%C3%84%C3%A4ripuolue+her%C3%A4tt%C3%A4%C3%A4+kauhua+Unkarin+romaneissa/1135250126107

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!