Finlandssvenska Regnbågshelgen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Jo neljättä kertaa järjestetään suomenruotsalainen sateenkaaritapahtuma 11.-13.4.2008. Se on tavallaan ruotsinkielisen HLBTI-väen oma Pride. Ohjelmasta on tulossa jälleen mielenkiintoinen. Seurataan asiaa ja käydään katsomassa ja kuuntelemassa.
http://www.regnbagsankan.fi/regnbagshelgen/program/

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

QX kertoo nettisivuillaan suomenruotsalaisesta sateenkaariviikonlopusta Helsingissä. Tämä on jo neljäs kerta, ja siitä alkaa kesän pride-juhlinta eri Pohjoismaissa. Ohjelmassa on puhetta homoista ja lesboista teatterissa, sateekaariperheiden lapsenhankinnasta, ja tietenkin lauantai-ilta DTM:ssä. Perjantaina on Kampissa päivällinen, jossa nähdään drag-kuninkaita ja kuningattaria. Kaunistautuminen alkaa jo aikaisemmin päivällä Luckanissa Simonkadulla.

Viime vuonna sateenkaarimessua palloteltiin paikasta toiseen. Silloin se järjestettiin Diakonialaitoksen kirkossa. Tänä vuonna häly on pienempi ja paikkana Tuomiokirkon kappeli. Tilaisuudessa saarnaa Kalle af Hällström, jolle viime vuonna myönnettiin hlbti-palkinto Guldankan.

Lauantain päivällinen on Cantina Westissä ja sen jälkeen DTM:ään. Vaihtoehtona on kulttuuritalolla Jonas Gardellin show. Lippuja on vielä hieman jäljellä.

Sunnuntaina on sateenkaariperheiden ja -lasten ohjelmaa. Sateenkaarivanhemmat kertoivat muille vanhemmille, miten voi saada lapsia.

Koko ohjelma ruotsiksi:
http://www.regnbagsankan.fi/hela_regnbagshelgens/