Pastori Phelpsin porukka livahti salaa Kanadaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 2

Kanadan viranomaiset olivat määränneet, että rajavartioiden on estettävä Phelpsin ryhmän saapuminen Kanadaan. Heidät luokitellaan viharyhmäksi. Ryhmä ilmoittaa livahtaneensa kuitenkin toissa yönä Kanadaan ja aikoo pitää mielenosoituksen Winnipegissä. Siellä haudataan mies, jonka vieressä istuja murhasi bussissa erittäin väkivaltaisesti, katkaisten uhrinsa kaulan.

Phelpsin ryhmän mielestä miehen murha on Jumalan mielenilmaus Kanadan liberaalia suhtautumista vastaan homoseksuaaleihin.

http://www.365gay.com/news/anti-gay-phelps-group-sneaks-into-canada/

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Uskomatonta porukkaa! Muistan, että Phelpsin porukka on aikaisemminkin harrastanut juuri tällaisia mielenilmauksia. Minun mielestä on todella törkeää, että ihmisten ei anneta rauhassa haudata omaisiaan, vaan jonkun idiootin pitää väkisin tulla viereen määkymään omaa propagandaansa. Eikö ne ihan oikeasti tajua, että se mitä ne tekee on väärin? Ei varmaankaan, ovat niin humaltuneita omista aatteistaan, että eivät näe nenäänsä pidemmälle!

Suorastaan oksettavia ihmisiä! >:(
Amerikassa(kin) on monia uskonnollisia ryhmiä, jotka ovat ottaneet yhteiskunnan salliman uskonnonvapauden välineekseen toisten ihmisten sortamiseen, oman vihansa kanavoimiseen, rasismiin ja rahan keräämiseen tyhmiltä, hyväuskoisilta ihmisiltä. Phelpsin joukkio on pieni ja kaikkialla inhottu, mutta äänekäs. Se etsii juuri ne hautajaiset, joissa on muutenkin paljon mediahuomiota. He ikään kuin istuvat siivelle paistattelemaan agendansa kanssa median loisteeseen. Inhon sävyttämä huomio on taattu.

Melkoista yhteiskunnallista kunnioitustakin ovat keränneet USA:n megakirkot, jotka ovat minun näkökulmastani lähinnä vain tehokkaita rahantekokoneita.

Mielenkiintoista muuten noista nimityksistä. Tehokkaita, nykyaikaista teknologiaa tehokkaasti hyödyntäviä kirkkoja nimitetään megakirkoiksi, kun samaan aikaan vaikka anglikaani- taikka katolista kirkkoa ei sellaiseksi nimitetä. Ne jos mitkä ansaitsisivat tuon nimityksen taikka peräti nimikkeen gigakirkot, jos jäsenmäärää käytettäisiin mittatikkuna ja/tai omaisuutta myös.