Helsingin ja Espoon liikuntavirastot mukaan Uskalla-kampanjaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Sami Mollgren
  • 5

Helsingin liikuntavirasto pyörsi liikuntajohtaja Anssi Rauramon tekemän päätöksen olla osallistumatta kampanjaan. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat verkkosivuillaan. Osallistumisesta päätti Rauramon sijainen Petteri Huurre hänen keskusteltuaan apulaiskaupunginjohtaja Tuula Haataisen kanssa. Poisjäämisestä tullut runsas kielteinen palaute vaikutti asiaan.

Myös Espoon liikuntavirasto on tehnyt vastaavan korjausliikkeen, mutta asiaa ei ole vielä kommentoitu.

www.uskalla.fi

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

5 kommenttia

Olipas jopa hieman yllättävän nopeaa toimintaa. No, sitä palautetta taisi tulla aika määrin.
Tämä uusi käänne on sekin kirvoittanut aikamoista kommentointia mm. Hesarin nettisivuilla. Valitellaan päättäjien selkärangattomuutta ja ilmoitetaan homouden olevan luonnontonta.

Monia kommentteja yhdistää se, että tämän kampanjan kärjen koetaan olevan se, että "homot voisivat vapaasti julistaa olevansa homoja" - ei suinkaan se, että urheiluympyröissä vahvana vellova homofobia pitäisi saada pois.

Tästä homofobiasta taas kielii se, että useammassa kommentissa vaaditaan mm. homoille eri pukuhuoneita, jotta nämä eivät pääsisi tuijottelemaan heteroita vapautuneesti. Näiden kirjoittajat eivät vain tajua, että nämä kammottavat homot ovat tätänykyäkin siellä samassa pukuhuoneessa. Ja luulotkin ovat itsestä kovin isot; kuinka ne kaikki homot sitten tuijottelisivat juuri minua ja ehdottelisivat ties mitä!