Putin tulee eroottisiin uniin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Putin antaa usein kuvauttaa itsensä yläruumis paljaana. Huolimatta liiasta rasvasta alta paljastuu lihaksikas vartalo, ja sitä ihailevat niin naiset - kuin miehetkin!

Valta lisää seksikkyyttä. Sen tietävät poliitikot. Putin on ollut monenlaisissa kuvissa: hevosen selässä kuin Malboro-mies, kalassa ja judo-harjoituksissa. Italialaisen tv-juontajan Alfonso Signorinin sydän melkein pakahtui, kun hän näki Putinin yläruumis paljaana teloitettu siperiantiikeri edessään. Tv-juontajan mielestä Putin on maailman seksikkäin mies. ”Hän tulee eroottisiin uniini”, myöntää avoimesti homo Alfonso.

Alfonso on aiheuttanut jo päänvaivaa Berlusconin ja Putinin hallituksille. Hän on nimittäin pyytänyt, että hänet esiteltäisiin joskus Putinille. Berlusconi on kuulemma vain räjähtänyt nauramaan. Entä Putinin kommentit? Totaalinen hiljaisuus. Mutta Moscow Timesin mukaan 56-vuotias Putin esitti vuosi sitten näkemyksensä homoista: Hän on suvaitsevainen homoja kohtaan ja arvostaa ihmisten vapautta siiitä riippumatta , miten he elävät.

Putinin kuvia
http://www.blick.ch/news/ausland/putin-der-traum-der-schwulen-103286

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Onneksi sen tiikerin ei sentään tarvinnut uhrata henkeään jonkun Putinin rääpäleen egon pönkittämiseksi, kun se oli vain nukutettu.