Varapresidenttiehdokas Sarah Palin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 53

"Pray away the gay", karkota homous rukouksella!

Republikaanien varapresidenttiehdokkaan Sarah Palinin kirkko ilmoittaa, että homot voivat rukouksen voimalla ja Jumalan suosiollisella avulla päästä homoudestaan ja ryhtyä heteroiksi. Homojärjestöt vaativat nyt McCainia ottamaan kantaa asiaan. Alaskalainen Sarah Palin on käynyt kuusi vuotta Bible Church –kirkossa. Tämän kirkon lehtisessä luvataan homoille paranemista. Seurakunta tukee "Love won out"-nimistä konferenssia, jonka järjestää "Focus on Family"-niminen fundamentalistinen järjestö ja joka tarjoaa homoille muuttumista rukouksen voimalla.

Presidenttiehdokas McCainia ei pidetty riittävän fundamentalistisena, vaan "haaleana". Sen vuoksi fundamentalistien piireissä otettiin kiihkeästi vastaan tieto ultrakonservatiivisen Sarah Palinin nimittämisestä varapresidenttiehdokkaaksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

*****

Republikaanien puoluekokouksessa viime viikolla presidenttiehdokas McCain esitteli tulevan varapresidenttiehdokkaansa Sarah Palinin. Hän tulee Alaksasta ja on näkemyksiltään tiukka fundamentalisti. Hän vastustaa mm. aborttia. Erityistä huomiota on herättänyt hänen 17-vuotias raskaana oleva tyttärensä. Asiasta on kerrottu ranneliikkeessä:
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=41&thrdid=6927

53 kommenttia

Kuuntelin päivällä YLEn toimittajan haastatteluja republikaanien puoluekokouksesta. Osallistujat paiskasivat Obamaa sellaisilla hellittelynimillä kuin feminatsi, kommunisti ja ateisti. Ja meillä Obama olisi ehkä J Kataisesta oikealle. Kai se sitten on niin, että nykyisessä mediamaailmassa politikkaa tehdään henkilöillä ja heittelemällä henkilöille rumahkoja nimityksiä, keskustelusta ei niin väliä.
God bless America! Hyvä Sarah! Sarah Palineita ja Wasillan Raamattukirkon kaltaisia seurakuntia tarvitaan Suomessakin! On hyvä, että on olemassa selkeä vaihtoehto myös niille, jotka eivät halua hyväksyä homoseksuaalista elämäntapaa tunteistaan huolimatta ja voivat vastaanottaa apua kamppailuunsa sekä myös vastaanottaa rukousta niin halutessaan.

God bless Finland!