ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Tom of Finland esillä Tukholmassa Suomi 100 -tapahtumassa

Sami Mollgren • 23.08.2017 12:10 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • EU

100-vuotias Suomi ja Tom of Finland ovat esillä Tukholman kolmipäiväisessä Suomi 100 -kaupunkijuhlassa.
Suomi on esillä Tukholmassa, kun Kungsträdgårdenin puistoalueella järjestetään torstaista lauantaihin (24.-26. elokuuta) kestävä Suomi 100 -kaupunkijuhla.

Tapahtumassa on avoinna Tom of Finland -näyttely, ja Turun kaupunginteatteri esittää lauantaina päälavalla Tom of Finland -musikaalin. Asiasta kertoo Tom of Finland Foundation.

- Avajaispäivän torstain 24.8. teema on Suomi-Ruotsi-dialogi, perjantain 25.8. keskiössä on kulttuuri ja päätöspäivä lauantai 26.8. on täynnä ohjelmaa koko perheelle, kerrotaan tapahtuman sivulla.

- Juhlapäivien aineksina ovat musiikki, paneelikeskustelut, kirjallisuus, viihde, lastenteatteri, sirkus, muoti ja urheilu, saunaa ja ruokaa unohtamatta.

Myös Suomen laivaston kerrotaan vierailevan Tukholmassa tapahtuman yhteydessä.

Tapahtuman järjestävät Ruotsissa työskentelevät suomalaistoimijat: Suomen suurlähetystö, Suomen Tukholman instituutti, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari, Finpro ja Ålandskontoret.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
"Turun kaupunginteatteri esittää lauantaina päälavalla Tom of Finland -musikaalin".... olisi ehkä pitänyt käyttää partitiivia, sillä esitys on vain pätkiä koko musikaalista ja kestää vain 45 min. Kiinnitin tähän sijamuotoon huomiota, koska innostuin ajatuksesta nähdä koko musikaali puistoesityksenä, mutta sen takia ei siis Tukholmaan tarvikaan lähteä.

Ajatus sinänsä olisi loistava. Turun kaupunginteatteri voisi vallata esim. Kaivopuiston ja esittää musikaalin Suomi100-hengessä helsinkiläisille. Vaikka itse Turkuun raahauduinkin keväällä esitystä katsomaan, kaikki pääkaupunkilaiset eivät kulttuurimatkaa entiseen pääkaupunkiin tehneet ja olisi muutenkin kiva nähdä esitys uudelleen kotikonnuilla.

Muutenkin olisi ollut fiksua ainakin osin keskittää Suomi100-juhlintaa vastaavanlaiseksi festivaaliksi kuin nyt Tukholmassa. Olisi ollut 3-4 päivää yhtämittaista juhlintaa ja artisteja kasapäin. Olisi varmasti jäänyt paremmin mieleen kuin nyt eri tapahtumia silloin tällöin, jotka eivät juurikaan eroa normaalista kulttuuri/tapahtumatarjonnasta: näytöksen esittelysivulle on vain lätkäisty Suomi100-logo. That's it.
  pekka.punavuori • 24.08.2017 11:31
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy