ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Turun kaupunginteatteri tekee Tom of Finland -musikaalin

Sami Mollgren • 29.02.2016 14:10 • 3 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

(kuva: Turun kaupunginteatteri)
Turun kaupunginteatterin Tom of Finland -musikaali saa kantaesityksensä tammikuussa 2017. Musikaali on osa virallista Suomi 100 -juhlavuotsiohjelmaa.

Musikaali kertoo kaarinalaisen opettajaperheen lahjakkaan, omalaatuisen pojan Touko Laaksosen (1920-1991) elämästä ja kasvamisesta kansainvälisesti tunnetuksi Tom of Finlandiksi.

- Mieheksi, joka piirsi fantasiansa niin tosiksi, että miljoonat miehet löysivät itsensä ja seksuaalisuutensa ja enemmänkin: Tomin piirrokset antoivat heille syyn avata silmänsä aamulla. Enemmistölle Laaksosen työt raottivat verhoa maailmaan, joka siihen asti oli ollut tuntematon, varjoissa, jopa kielletty ja rangaistava, kerrotaan Turun kaupunginteatterin verkkosivuilla.

Ensi-iltojen päivämäärät ovat 27. ja 28.1.2017, ja esityspaikka Turun Logomo-teatterissa. Musikaalia esitetään kevällä 2017. Lipunmyynnin aloitusajankohta julkistetaan myöhemmin. Musikaalin suositusikäraja on 16 vuotta.

Musikaalin säveltävät Jussi Vahvaselkä ja Jori Sjöroos. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa Reija Wäre.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Turun kaupunginteatterille hatun nosto. Tämä pitää kokea!
  Punainen sateenkaari Vaasassa (ei rekisteröitynyt) • 29.02.2016 19:11
Tuollahan maailmalla on tehty teatteri-performanssia näinkin,
antiikin Olympos-vuorten henkeen,
joten ei tarvitse turkulaisten jättää ToF-aiheesta vähemmälle

www.youtube.com

.

Kommenttia muokattu: 29.02.2016 klo 20:16
  human • 29.02.2016 20:13
Tomppa on kohta yhtä ryöstöviljelty taiteilija kuin Tove Jansson.
  Salty Dog (ei rekisteröitynyt) • 01.03.2016 16:04
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy