ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Kansanedustaja Saarakkalan musta lista synnytti sosiaaliseen mediaan #homorummutus -ilmiön

Sami Mollgren • 28.04.2017 19:14 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Facebookissa Homorummuttajat-ryhmässä jaetaan myös erilaisia aiheeseen liittyviä ´meemejä´. (kuvakaappaus)
Kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkalan (ps) blogikirjoituksessa 24.3. julkaistema musta lista "homorummutukseen" osallistuneista yrityksistä on synnyttänyt monenlaista hupailua sosiaalisessa mediassa.

Facebookiin on luotu "Homorummuttajat"-ryhmä, jossa pystyy ilmoittamaan itsensä homorummuttajaksi. Ryhmän jäseniksi ilmoittautuneiden nimet on määrä toimittaa Saarakkalalle 10.5.2017. Ryhmään on postattu aktiivisesti erilaisia aiheeseen liittyviä ja sitä sivuavia "meemejä". Meemi tarkoittaa Internetissä nopeasti leviävää asiaa.

Adressit.com -palveluun puolestaan on avattu "Lisää Homorummuttajia Saarakkalalle", jossa voi lisätä oman yrityksensä luetteloon, joka toimitetaan Saarakkalalle 9.5.2017. Saarakkalalle lähetettävän luettelon saatteksi on määrä laittaa pyyntö lisätä adressin allekirjoittaneet yritykset Saarakkalan listaan.

Twitterissä ja eräissä muissakin sosiaalisen median palveluissa aiheeseen liittyvää julkaistaan #homorummutus -tunnisteella.

Saarakkalan listalla oleva Majava Baari puolestaan aikoo painattaa teemaan liittyviä t-paitoja.

Syksyllä 2014 netissä kiersi Antti Holman homorummutusvideo.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Facebookin Homorummuttajat-ryhmässä on myös oma alaketjunsa yrityksille ja yhteisöille, jotka eivät olleet mukana Saarakkalan alkuperäisessä listassa.
Tervetuloa liittymään kaikki sukupuoliseen suuntaukseen, sukupuoleen, rytmitajuun ja rumpumerkkiin katsomatta.
Hyvää huumoria jo huhtikuusta 2017. :)
  Kirsi Saaros (ei rekisteröitynyt) • 29.04.2017 13:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy