ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Jari Sillanpää esiintyy olympiastadionilla elokuussa

Sami Mollgren • 05.02.2015 18:50 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Syksyllä 2014 julkaistun levynsä sanoituksiin Jari Sillanpää otti mukaan miesten väliset suhteet.
Iskelmälaulaja Jari Sillanpää esiintyy Helsingin olympiastadionilla 16. elokuuta. Sillanpää viettää tuolloin 50-vuotispäiväänsä.


Sillanpää valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuninkaaksi vuonna 1995, ja sai kaikilta tuomareilta täydet pisteet. Hänet on myös palkittu Iskelmä Finlandialla. Sillanpää edusti Suomea Euroviisuissa vuonna 2004. Kaikkiaan Sillanpään levyjä on myyty yli 800 000 kappaletta.

Keväällä 2006 Sillanpää kertoi Nelosen Tuomas & Juuso Experience -ohjelmassa, että hänen aiempi seurustelukumppaninsa oli mies. Sillanpää oli kertonut homoseksuaalisuudestaan jo vuonna 1995 Helsingin Sanomien haastattelijalle, mutta lehti ei tuolloin tuonut asiaa julkisuuteen. Myöhemmin Sillanpää on arvellut lehden ratkaisua hyväksi.

Sillanpään syksyllä 2014 julkaistulla - järjestyksessään kolmannellatoista - albumillaan Rakkaudella merkitty mies sanoituksissa on mukana viittauksia samaa sukupuolta olevien välisiin suhteisiin. Julkaisun yhteydessä Sillanpää kertoi haluavansa ottaa levyllään myös kantaa vähemmistöjen asemaan. Sillanpää sanoi Me Naiset -lehden haastattelussa, että varsinkin pienemmillä paikkakunnilla moni homo kokee yhä tukevansa syrjityksi.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy