ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Me Naiset: Jari Sillanpää toi miesten välisen rakkauden uudelle levylleen

Sami Mollgren • 25.09.2014 20:58 • 5 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Jari Sillanpää kertoo, että hänen perjantaina 26.9. julkaistava uusi - järjestyksessään kolmastoista - albuminsa Rakkaudella merkitty mies sisältää niin rohkeita sanoituksia, että ne arveluttivat leyv-yhtiötä. 49-vuotiasta iskelmätähteä on haastatellut Me Naiset -lehti.

Lehti arvioi, että uusi albumi voi hämmentää monia iskelmätähden faneja. Esimerkiksi Me Naiset nostaa Mariskan sanoittaman Tanssii kuin John Travolta -singlen, jossa lehden mukaan on rohkea, homoerottinen lataus.


Jari Sillanpää - Tanssii kuin John Travolta

Sillanpää kertoo kyllästyneensä kiltin naapurinpojan imagoon, ja laulaneensa tähän asti muiden ihmisten rakkaudesta.

- Eihän meidän Jari nyt mitään seksiä harrasta. No kyllä kuule harrastan!, sanoo Sillanpää lehdelle.

Toiseksi esimerkiksi otetaan Johanna Vuoksenmaan sanoittama Rakkaudella merkitty mies, jossa lauletaan miehestä, joka on "raadeltu, riisuttu, suudeltu, huumattu, köytetty, raavittu, hellitty, kaadettu". Levy-yhtiössä oli haluttu pehmentää tekstiä, mutta Sillanpää piti lehden mukaan päänsä.

Sillanpää kertoo haluavansa ottaa levyllään myös kantaa vähemmistöjen asemaan. Sillanpää Me Naiset -lehden haastattelussa, että varsinkin pienemmillä paikkakunnilla moni homo kokee yhä tukevansa syrjityksi.

Perjantaina julkaistavan levyn ensimmäinen singlelohkaisu on Malagaan.

Sillanpää käynnistää samalla - perjantaina 26.9. - syyskiertueensa Kokkolasta. Kiertue käsittää 18 esiintymistä, ja se päättyy 26. lokakuuta Helsinkiin.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Baila, baila, baila, yhtä juhlaa on tämä homon elämä..
  SaintJudy • 25.09.2014 21:18
Olen melko vakuuttunut, että tätä Travolta-palaa veivataan aika huolella ainakin Mann´s Streetilla ja miksei tasavallan muissakin homobaareissa. Eikä ole yhtään poissuljettua, että heterodiskoissakin pannaan tuon tahdissa parastaan.
  smo • 25.09.2014 21:45
Hyvä Jari!
Tänään vieläkin balaan kaikkialla 'YMCA'ta..
  JETT (ei rekisteröitynyt) • 25.09.2014 22:44
Epäilemättä hitti, joka jää soimaan. Ja hatunnosto "rohkeudesta" ja "räväkkyydestä" jne...

mutta, sitä jotenkin toivoisi homoseksuaalisuuden esitettävän myös jostain syvemmästä, tai arkisemmasta näkökulmasta. Ehkä ole pois pilattu John Grantin, Jimmy Somervillen ja jopa Boy George lyriikoista, että tämä bailuhomo-kuvasto tuntuu niin kovin itselle vieraalta.
  SaintJudy • 26.09.2014 12:16
Jari on hetero tykkää enemmän tyttöistä koska joka on aina löytynyt naisen keikalla tykkimäessä ja näit tämän päivän aikana luodut toiselleen aina kun olet mies ja nainen on ihana pari aina kun haluat olla kanssani joka päivä sun kanssa kokoajan tosi kauan kuin on mahtavaa aika paljon olet ihana jari kulta joka on keikkanut kesän aikana myös on mahtavaa aika
  emma (ei rekisteröitynyt) • 07.08.2015 23:56
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy