Egypti kriminalisoimassa homoseksuaaliset suhteet (juttukommentit)

Etenkin Pohjois-Afrikasta ja Lähi-Idästä tihkuneiden tietojen mukaan lääkäri sormin ja taknisin apuvälinein tutkii peräaukkoa sisältä ja ulkoa, ja pyrkii havaintojensa perusteella päättelemään, onko tutkittava ollut anaaliyhdynnässä ja niinmuodoin ”syyllistynyt” homoseksuaaliseen ”tekoon”.
  • 3 / 4
  • human
  • 10.11.2017 23:13
Tuo anaaliseksitutkimus on varmasti ollut käytössä kaikkialla, missä uskonnollisista syistä "sodomia" on ollut tuomttua, eli varmaan ainakin "sodomia"-vihapuheen alunperin kirjanneet juutalaiset tms. aloittaneet.

En neuvoisi menemään Ugandaan tai Belizeen sanomaan viranomaisille että epäileen harrastaneensa miestenkesken anaaliseksiä ja että voisivatko varmistaa asian.

Mielenkiintoista nähdä, jos tuo lakiehdotus menee tosiaan Egyptin parlamenttiin, miten muslimit&kopti-kristityt äänestävät sen suhteen, eli kuinka yksimielisesti.

Egyptin parlamenttihan on ihan omanlaisensa, valintatavaltaankin: "The parliament is made up of 596 seats, with 448 seats elected through the individual candidacy system, 120 elected through winner-take-all party lists (with quotas for youth, women, christians, and workers) and 28 selected by the president."

Egyptin parlamentin nykykoostumus on tämmöinen, 2015 vaaleista:

https://en.wikipedia.org/wiki/Egyptian_parliamentary_election,_2015

Kommenttia muokattu: 10.11.2017 klo 23:19
  • 4 / 4
  • Havainnoija
  • 2.12.2017 0:07
Egypti: 14 miehelle vankilatuomio homosuhteista

Egyptiläinen tuomioistuin on tuominnut 14 miestä kolmeksi vuodeksi vankilaan ”epänormaaleista” seksisuhteista. Kolmen muun miehen oikeudenkäyntiä on siirretty.
Miesten asianajaja Ishaq Wadie sanoo, että miehet pääsivät toistaiseksi vapaaksi takuita vastaan, koska tuomioista on valitettu ja ne käsitellään jossain vaiheessa ylemmässä oikeusasteessa.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/domar-for-homosexualitet-mot-14-egyptier