Seta jakoi Asiallisen tiedon omenoita ja Kunniarotan (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • Tomppa
  • 3.7.2017 23:24
Kunniarotta Ramzan Kadyroville Tsetseniaan??? Onko Setalla kadonnut suhteellisuudentaju totaalisesti? Kunniarotta on pieni maininta johtajalle joka hyväksyy homojen kidutukset ja teurastamiset. Seta ampuu ilmakiväärillä mammuttia. Ramzanin paikka on oikeudessa rikkomuksista ihmisyyttä vastaan, kunnirotat ovat tässä yhteydessä jo naivia pelleilyä. Kunnirotta tulee jakaa Suomessa tehdystä "myyräntyöstä". Päivi Räsänen on pitkäaikaisesti vastustanut kaikkia homojen oikeuksien puoltamista. Kunnirotta olisi kuulunut jo viimein tänä vuonna kirkkaasti Räsäsen Päiville.
  • 2 / 3
  • Tomppa
  • 3.7.2017 23:53
Näemmekö valokuvaa siitä kun Setan hallitus luovuttaa Tsetseeniassa nuhtelupalkinnon Ramzan Kadyroville? Epäilen ettei Ramzan taida tietää saaneensa Setan kunniarottaa.....

Ehdotankin, että Seta järjestäisi jatkossa palkinnoista yleisöäänestyksen. Setan nykyhallitukselta on mittasuhteet ja suhteellisuudentaju karannut lapasesta.....Ps. Putinkaan ei ole saannut vielä omaa kunnirottaansa kehoituspykälän hyväksymisen vuoksi. Globaali jaksuhali vain koko maailmankaikkeudelle mutta nämä ompput ja rottat voitaisiin jakaa tänne kotimaahan jossa palkinnon saajatkin tietävät ne saaneensa.
Minä ajattelen tuota rottaa siitä näkökulmasta, että Kadyrov tuskin saa tuosta koskaan edes kuulla, mutta Suomen poliittinen johto tai maahanmuuttoviranomaiset saavat taas yhden muistutuksen siitä, mikä on homman nimi Venäjänmaalla ja etenkin Tsetseniassa.

Räsänen on niin säälittävä homo-ongelmassaan, ettei ole minusta edes rotan arvoinen.