Hallituspuolueiden ministerikolmikko ei Helsinki Priden kulkueessa (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • human
  • 24.6.2017 22:43
Varmaan Kepun seksuaalivähemmistöön kuuluva kansanedustaja-mies häpeissään, kun on miehen kanssa avioliitossakin, mutta puoluejohto ei tue, vaikka Sipilällä olisi ollut elämänsä tilaisuus ottaa vaimonsa kanssa osaa ylpeinä heteroina Prideen, puolueensa miesavioparin kanssa.

Muiden puolueiden lomassahan ainakin kokoomusnuoret ja keskustanuoret ovat Helsinki Pidessä marssimassa, mutta persunuorilla kykyä ilmeisesti puuttuu yhä, sillä eiväthän persunuoret kyenneet / halunneet Prideen edes biseksuaalisuuttaan mainostaneen Sebastian Tynkkysenkään johtokaudella.

- - -

Heitin itse Afganistanissa syntyneelle Nasima Razmyarille haasteen tulla Hki Priden pe 30.6. 1000 ja 1 yön partyyn näyttämään, miten afgaanitansseja tanssitaan ... saapas nähdä, osaako hän niitä - mutta mukavaahan se olisi, jos osaisi ja tulisi paikanpäälle.

Ainakin tuolla partyssä on turvapaikanhakija-oletushetero-pakolaisista, miehistä ja yhdestä naisesta moduostuva yhtye esiintymässä, eli ainakin he tulevat tukemaan seksuaalivähemmistöihin kuuluvia maanihmisiään.

Kommenttia muokattu: 24.06.2017 klo 22:50