Filosofi radiossa: On käynnissä kulttuurivallankumous, epänormaali muuttuu normaaliksi (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 20.5.2017 11:53
Ikävää ovat nuo nimien valinnat. "Maailman..." viestii ikään kuin heillä olisi laajakin kannatus aatteilleen. Miksi eivät valinneet nimekseen universumin-jotain. Mielikuvillahan tuossa tietenkin pelataan.

Nk. eheytttäjät ovat käyttäneet nimillä röyhentelyä paljonkin. Todellisuus iskee sitten joskus, kuten jokin x-gay-mielenosoitus USA:ssa, johon suureellisen julkisuuden jälkeen tuli vain muutama kymmenen osallistujaa, joista niistäkin osa saattoi olla uteliaita sivullisia.

Suomessa tasa-arvoisen avioliitolain äänestyspäivänä eduskunnan eteen oli kokoontunut nelisenkymmentä lain vastustajaa. Kadun toisella puolella oli samaan aikaan tuhansia lain kannattajia.

Räyhäjulkisuus kiehtoo joitakin, mutta minä ainakin haluan tehdä niihin välimatkaa.
  • 2 / 2
  • human
  • 21.5.2017 1:50
Jutussa on sellainen ihmiskunnan "muistinmenetys" että aiemmin, luonnollisperäisten uskontojen aikaan monikin normaali asia oli ihan normaalia ... eli ennen 1400-lukua Pohjois-Amerikassakaan ei nykyisen "raamattuvyöhykkeen" alueellakaan ollut mitään homofobioita, sillä intiaanikansat olivat eurooppalais-mamuja hengellisesti ainakin paljon fiksumpia ... mutta sitten tulivat tuonne väliin ne luonnottomuuksiin uskottelemaan alkaneet uskomukset, jotka tekivät syntinsä ja leimasivat normaalit asiat muka epänormaaleiksi - samalla uksotellen todella luonnottomuuksiin. Ja niistä on sittemmin tehty todellista uskomuksista puhdistautumista, palauttamalla normaaleita jälleen normaaleiksi - paitsi trk-takapajuloissa.

Luonto on monimuotoisen luonnollinen - vs eräät luonnottoman sairaat, vajaan kolmen viime vuosituhannen uskonnot, jotka tapittavat kirjoitelmiinsa, eivätkä havainnoi luontoa avoimin mielin, ovat ainoita luonnottomuuksia.

Family values -porukalta olisi hyvä saada kannatusta jessenkin aviosiipasta ja lapsikatraasta, jottei mohammed vain perheellisenä ollut paljon paremmin Family values -esikuvallinen.

Sekä sehän noissa family values -uskovaisissa aina naurattaa, miten ne palvovat kummiskin yksinhuoltaja-jumalaansa, jumalansa lasten aka uskovaisten iskänä, jolla ei vaimo-jumalaa ole. Joten vaatikaa vaan muilta ihan muuta, kuin mitä omassa uskomuksessanne palvotte.

Kommenttia muokattu: 21.05.2017 klo 02:16