Budapestissä priden vastustajat ovat väsähtäneet (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • human
  • 4.7.2016 23:28
Hyvä että Unkarissa paha-aktiivisuus väistyy ainakin osin.

"Oikeistopopulistinen Orbanin hallitus on lailla vahvistanut, että perhe muodostuu vain miehen ja naisen muodostamasta avioliitosta, ei lesbo- tai homopareista."

Niin siis oikeisto-kristillis-populistinen Orbanin hallitus ...

"Unkarin kristillisdemokraattien nuorisojärjestö vetosi pride-järjestäjiin, ettei kulkueessa loukattaisi uskonnollisia arvoja."

Mitä ihmettä? Eivätkö kristityt haluakaan tehdä itse ensin sitä, mitä haluavat muidenkin tekevän itselleen? Taasko vain vaativat muita olemaan paljon laupiaampia ja vain kääntämään toisen posken kristilliselle henkiselle ja fyysiselle pahanteolle?

No, toki seksuaalivähemmistöt ovat aina olleet kovin laupiaita uskonnollisille vainoajilleen, vaikka emme toki niiden satu-mies-jumaliin uskottelekaan.

Kuinkas se tekopyhyys-paavi ei kykene aloittamaan anteeksipyyntöä omista tavoistaan, joilla hän kohtelee seksuaalivähemmistöjä? Hänhän errotti viime joulukuulla vatikaanissa työskennelleen puolalaisen papin hetimiten, kun tämä "tuli kaapista ulos" ja kertoi rakastavansa ikäistään miestä. http://thinkprogress.org/lgbt/2015/10/03/3708820/vatican-fires-gay-priest/
Hienoja uutisia Budabestistä, vähemnmän sitä palstan vakikommentaattorilta, joka onnistuu kääntämään hyvätkin uutiset huonoiksi.
Miten voitkaan olla näin katkera, Human? "Hampaissasi" on milloin uskovaiset ja uskonnot, milloin "trans-dragit" ja biseksuaalit. Tätä valitustasi on jatkunut on useaaman vuoden samalla kun esität jotain homojen oikeuksien puolestapuhujaan. Mitä jos keskittyisit postaamaan vain niitä loputtomia Youtube videoitasi.