Oscar-gaala: Sam Smith sai Oscarin ja aiheutti kiitospuheellaan pienen some-mylläkän (juttukommentit)

Tuolla Pink Newsin listalla ei edes mainita mm. parhaan sivuosanäyttelijän Oscarin 1983 voittanutta avoimesti lesboa Linda Huntia. Hän sai tuolloin 1982 Pete Weirin ohjaamasta Rakkaus veitsenterällä (The Year of Living Dangerously) näyttelijäroolistaan samalla jopa ihan ensimmäisen "Oscarin vastakkaisen sukupuolen roolin (Billy Kwan) näyttelijänä."

Arvo ansaittu lesbo-homoille! : )

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d6/09/03/d60903e629863ad04e0b86ac593f957c.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a9/a3/4e/a9a34e17091f9f46e487a4b1ed43da9b.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Linda_Hunt#Film
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Year_of_Living_Dangerously_(film)

Surkuhupaisaa että miehet ovat tukkanuottasilla "samassa paatissaan", kun "iso gay-laiva" Linda Hunt hoiti avoimena gay:nä Oscarin voiton näyttelijäsuorituksesta jo 1983.

Kommenttia muokattu: 01.03.2016 klo 02:28
Human: Linda Hunt on lesbo, ei gay. Et nyt kai määrittele homoksi jotakin mikä ei ole laisinkaan homoa?

"Lesbo- homo"? "Iso gay-laiva"...?
xxx, Linda Hunt on homo, gay, lesbo.

Homoja kun on yhtälailla naisia ja miehiä, ihan samoin kuin heteroitakin on naisia ja miehiä - vai etkö määrittele hetero-naisia heteroiksi, tai ovatko he juuri heteroita ja miehet hoteroita? :D

Tai ovatko mielestäsi siis vain biseksuaalit naiset biseksuaaleja ja biseksuaalit miehet jotain muuta kuin biseksuaaleja - buliveivaajiako? Tai lokerroitko nais-trans- ja mies-trans-ihmiiset ihan täysin eri lokeroihisi?

Kommenttia muokattu: 02.03.2016 klo 00:56
  • 5 / 6
  • Juoruämmä
  • 2.3.2016 2:16
CAT FIGHT :)
Kaikki keskittyy epäolennaisuuksiin. Ei oo mitään väliä mitä Sam Smith sanoi puheessaan tai onko kukaan homo ikinä aiemmin voittanut Oscar palkintoa,olennaista on että Sam on vongannut Tomia :)
Human: Taidat itse "puliveivata" määritteitä. Ymmärrät kai piikkini, kun tunnut olevan tarkka siitä mikä on homoa ja mikä ei. Jenkeissä tosinaan toisinaan kuulee naisten määrittelevän itsensä gay - tämä ikäänkuin alleviivaa suuntautumista. Gay englanniksi sukupuolineutraali, samalla tavalla käytetään myös suomenkielessä homo-sanaa, lyhenne sanasta homoseksuaalisuus, joka määrittelee suuntautumisen, ei sukupuolta sinänsä, vaikka puhekielessä tällä tarkoitetaankin useammin miesten homoseksuaalisuutta (vr. lesboseksuaalisuus). Homo-sanan (jenkkien gay) käyttö laajemmassa merkityksessä ilmeisesti hämää sinua kun puhutaan esimerkiksi homokulttuuriin liittyvistä asioista.

Minulla ei ole tapana lokeroida ihmisiä. Jokaisella on vapaus valita miten he määrittelevät itsensä, oli sitten lesbo-lesbo, homo-homo, homo-hetero tai hetero-homo, puhumattakaan siitä onko kyseinen yksilö omasta mielestään lintu, lentokone tai iso homolaiva. Mutta eiköhän tämä tällä kertaa taas...

:::::::::::

Sam Smith:n voitto ei mennyt myös Lagy Gaga fanien mielestä oikeaan osoitteesee. Gaga oli ennakkosuosikki samassa sarjassa, häviöstä pöyristyneen (!) Gaga fanit twiittailivat miten Sam Smith:n tulisi olla kunnon homo, ja luovuttaa palkinto sen ansainneelle.

https://www.thewrap.com/oscars-twitter-erupts-after-sam-smith-upsets-lady-gaga-for-best-song/