Homojen vaikea tilanne Tunisiassa ja Algeriassa (juttukommentit)

"Opintojen jälkeen Brahim toimi Algeriassa erityiskoulussa vammaisten lasten opettajana. Eräänä päivänä, kun hän oli ystävänsä kanssa puistossa, heidät pidätettiin. Syy: he olivat suudelleet toisiaan. Brahim olisi teljetty vankilaan, mutta hänen sukulaisensa, poliisissa työskentelevä henkilö, sai heidät vapaaksi, Brahim soitti sisarelleen, Kotiin ei enää ollut asiaa. Isä olisi tappanut hänet, koska hän loukkasi perheen kunniaa. ... "

Meillä on Suomessakin useita homoja turvapaikanhakijoina Ugandasta, Nigeriasta, Etiopiasta ja muista umpi-kristillistetyistä maista, jotka ovat kokeneett ihan samaa, kuin nuo algerialaiset ja tunisiialaiset. He ovat kouluttautuneitakin, mutta tultuaan ilmi on heiltä työt menneet, omaisuutta viety ja heidän kristilliset perheensä ovat uhanneet jopa tappaa heidät ... plus heitä uhkaa Keniassa jopa 14 vuoden vankilatuomiot, Nigeriassa vähintään 14 vuotta ja Ugandassa 20 vuotta tai noissa molemmissa jopa kuolema, Ghanassa vähintään 10 vuotta, Etiopiassa vähintään 10 vuotta.

Siinä missä me olemme voittaneet abrahamista pahaa täällä Lansimaissa, on se valitetttavasti muualla jopa lisääntynyt.

kristillisen maailman kataluus Palestiinaa kohtaan muutti elämää muslimimaissa viitisenkymmentä vuotta sitten, eli antoi vettä myllyyn kansallisislamisti-tahoille. Sitä aiemminhan useimmissa muslimimaissa naisetkin saattoivat liikkua perinteisissä eri alueiden asuissa, eivätkä peittävät asusteet olleet niinkään yleisiä tai pakollisia.
Ja toki Kylmä soda käyminen käytännössä Lähi-idässäkin sekin vaikutti ikävästi, kun uskontoakin otettiin alueleirien käsikassaraksi.

Ja businessmiehet vähät välittävät, kun pääsivät kiimoissaan tekemään mm. Iranin kanssa kauppoja taas ... ja myymään Ugandaan ja Nigeriaan ja Etiopiaan asetehtaitten tuotantoa ja muuta.

Kaikesta abrahamisesta maahanosaan tunkeutumisesta huolimatta Afrikassa on useita maita, joissa ei tiedetä koskaan olleen laeissa tuomioita hlbt-ihmisille, eli nuo esimerkilliset maat ovat: Benin, Burkina Faso, Norsunluurannikko, Mali, Niger, Keski-Afrikan tasavalta, Chad, Kongon demokraattinen tasavalta, Gabon, Kongon tasavalta, Djibouti.
Noissa maissa on onnistuttu säilyttämään afrikkalaiset perrinteet seksuaalisuuden luonnollisen monimuotoisuuden arvostamisessa ja lisäksi ne ovat olleet Ranskan/Belgian siirtomaita (Ranskassa homorakkaudesta tuli laillista jo 1792 ja Belgiassa piakkoin sen perään) ja osa niistä islamilaisia maitakin (koraanissahan ei ole suoraa tuomiota homoille), joissa ei ole sepitetty erikseen homotuomioita.
Toki sitten, valitettavasti, noitakin maita uhkaavat kristityt evankelistat (jopa eräät homovihamieliset lähetysjärjestöt täältä meiltäkin) ja osaa islamistitkin.

Kommenttia muokattu: 28.02.2016 klo 22:27
Onkohan pakolaisia näkynyt Helsingin baareissa? Ei ne kaikki köyhiä ole, ja porukassa on myös homoja kuten yleensä.
  • 4 / 10
  • Homokundi1999
  • 1.3.2016 20:26
Onko mielestänne ongelmatonta, että sharia-maista matkustaa maahamme vuodessa tuhansia henkilöitä, joiden kotimaassa homoseksuaalien syrjintä ja väkivaltainen vainoaminen ovat lähes velvollisuuksia? Saastuneet asenteet seuraavat maahantulijoita Suomeen asti, eivätkä jyrkät ennakkoluulot muutu hetkessä. Ettekö näe riskinä sitä, että suuren osan mielestä homot tulisi hirttää?

Homopiireissä saan aina tolkuttomasti vihaa niskaan, kun edes tuon esille pelkoni muslimitaustaisesta homovihasta. LGBT-ihmiset ovat puoluekannaltaan keskimääräistä punavihreämpiä, jonka vuoksi maahanmuuton kritisoiminen nostaa monilta karvat pystyyn. Huoli tästä on kuitenkin täysin aiheellinen, ja jopa homoseksuaalin turvapaikanhakijan pahoinpitelystä vastaanottokeskuksessa on jo raportoitu. Onko meillä varaa ottaa riski homovainon synnyttämisestä löysän maahanmuuttopolitiikan seurauksena?

Korostan vielä, että olen itse ehdottomasti sitä mieltä, että hädässä olevia tulee auttaa ja heikoimmille on tarjottava suojaa Suomesta. Valtavaa, tiukoilta sharia-alueilta tulevaa ihmisvirtaa en silti henkilökohtaisista syistä voi hyväksyä. Onko muita, jotka jakavat näkemyksen kanssani? Vastauksia, kiitos.
Homokundi1999:lle ei voi muuta sanoa, kuin että pitäisi sitten estää myös venäläistten ja muiden umpi-krisitittyjen tulo tänne, sillä samaa abrahamista ongelmaporukkaahan, HLBT-vihamiehisiä nuo ovat yhtälailla kaikki.

Eli menee samaksi ristiriitaisuudeksi muuten, kuin mitä esim. Halla-ahokin harrastaa, kun on puhunut vain muslimeista, vaikka hän on ateistina puoluessa, joka on varsin umpi-kristillinen ja HLBT-vastainen ja jonka puolueväestä useampikin lietsoo vihaa HLBT-ihmisiä kohtaan täällä julkisesti. persuhenkinen porukkahan teki kaasuiskunkin Helsinki Prideen. persuissahan myös bisse-Tynkkynen on julistanut homovihaansa mm. sillä "reittikartallaan", mihin kaikkeen huonoon hänen mukaansa muka yhdenvertainen avioliitto johtaisi.

Toki meille tuskin tulee niitä islamistisimpia pakolaisia, ainakaan järn paljoa, vaan niitä maltillisempia, jotka niitä ääri-abrahamisteja pakenevat.

Itselläni on sellaiset käytännön kokemukset, että yksikään muslimi, jonka kanssa olen ollut tekemisissä ja jonka kuullen HLBT-aiheista on puhuttu, ei ole saanut siitä mitään raivaria, kuten valitettavasti useampikin kristitty on saanut. Olen ollut tilanteissa, joissa umpi-kristityt ovat ääntään korottaen raivoissaan julistaneet vihaansa, tai pahempaakin.

Mitäpä veikkaatte, jos Suomessa tehtäisiin kysely, pitäisikö HLBT-ihmiset hirttää, olisiko kyllä-vastaajien osuus nolla, vai jotain muuta. Itse veikkaan ettei se valitettavasti olisi nolla.

Kommenttia muokattu: 02.03.2016 klo 00:47
---> Homokundi1999

On toki paljonkin homoja, jotka ovat kanssasi samaa mieltä. Itse en vaaleissa punavihreisiin puolueisiin koskisi pitkällä tikullakaan. Homojen ajautumuinen näiden puolueiden äänestäjiksi kait johtuu siitä, että nämä puolueet ovat kaikkein näkyvämmin ajaneet homojen asiaa.

Homoille on luontevaa omaksua ajatus, että "suvaitsevassa" yhteiskunnassa homoillakin on parasta olla. Tiettyyn rajaan saakka näin onkin. Punavihreä maailmankuva, joka näyttää perustuvan postmoderniin kulttuurirelativismiin ja vasemmistolaiseen identiteettipolitiikkaan, on kuitenkin syvästi ongelmallinen ja lopulta riittämätön viitekehys turvaamaan homojen kansalaisoikeudet.

Klassisen liberalismin kansalaisvapauksista lähtevä ajattelu täydennettynä konservatiisilla huomiolla läntisen kulttuurin suojelemisesta massiiviselta haittamaahanmuutolta on sittenkin kestävämpi perusta homojenkin oikeuksille. On vain tervettä järkeä hylätä naivi monikulttuurisuushöpötys ja tunnustaa, että sekulaarin läntisen kulttuuritradition säilyminen dominoivassa asemassa on meidän seksuaalivähimmistöihinkin kuuluvien etu.

Yhä useampi homo on huomannut tämän ja tulee huomaamaan jatkossakin. Tervetuloa meidän fiksumpien homojen joukkoon. Ja muille toivon pikaista heräämistä näistä vasemmistolaisista monikulttuurisuushaihatteluista.

Kommenttia muokattu: 02.03.2016 klo 12:57
  • 7 / 10
  • Jorma Hentilä
  • 2.3.2016 19:11
Islamissa suhtautuminen naisiin ja sateenkaari-ihmisiin on ongelmallista, sitä ei käy kiistäminen. Islam ei kuitenkaan ole yksi ja kauttaaltaan samanlainen "klöntti", vaan eroavaisuudet ovat merkittäviä. Lisäksi kulttuuriset perinnäistavat - kuten esimerkiksi naisten ympärileikkaus - pyritään usein perustelemaan uskonnolla. - Kristinuskossa näkyy sama piirre.

Muutamissa maissa on homo-pakolaisille - miehille - omia asuintiloja vastaanottokeskuksissa. Esimerkiksi Saksassa on raportoitu siitä, kuinka homomiehet ovat joutuneet joidenkin toisten pakolaisten syrjimiksi,

Kaiken edellä kirjoittamani jälkeen totean kuitenkin, että pidän äärioikeistolaista, fasistista organisoitumista Oodinin sotilaineen, kansallisine vastarintaliikkeineen ja vihasivustoineen yhteiskuntatauhan, liberaalien arvojen ja demokratian - ja myös sateenkaariväen ja maahanmuuttajien turvallisuuden - kannalta kaikkein vaarallisimpana ilmiönä nyky-Suomessa.

Vaarallisuutta lisää se, että ministeritasolta organisoitumista hyssytellään, ja muidenkin hallituspuolueiden kuin persujen johto on hiljaa. Supon päällikkö Antti Pelttari on harvoja johtopaikoilla olevia, joka on selvästi sanonut Oodinin sotilaisen tuottavan turvattomuutta, ei turvallisuutta.
JH: "Esimerkiksi Saksassa on raportoitu siitä, kuinka homomiehet ovat joutuneet joidenkin toisten pakolaisten syrjimiksi."

Meidän salilla kävi tammi-helmikuussa muutaman kerran treenaamassa yksi pakolaisen näköinen, varautuneen oloinen mies, joka taisi olla jotenkin kiinnostunut minusta. Hän oli salilla aina yksin. Sanoi minulle yhtenä päivänä yllättäen moi, ja kun vastasin moi, hän hymyili iloisena kuin aurinko. Muuten hän oli hyvin vakava, eikä moikkaillut ketään muita. Seuraavalla kerran kun moikkasin ekana, sama ylitsepursuava ilo tuli hänen kasvoilleen. Mä luulen että hän vaistosi että olen homo, ja oli hämillään siitä, etten treenannut itsekseni, vaan olin salilla osa miesten keskistä sosiaalista yhteisöä. En valitettavasti tullut koskaan kysyneeksi häneltä mitään, eli en tiedä puhuiko hän englantia, enkä tiedä hänen tilanteesta mitään,. En ole nähnyt häntä enää moneen viikkoon. Tämä tapaus tuli vaan mieleen JH:n kommentista. Pakolaisissa on varmasti paljon miehiä, joiden kulttuurissa homojen syrjiminen on yleistä, ja siitä keskuksissa syntyy takuulla yhteenottoja. Tammikuussa tuli kadulla vastaan kaksi (gay)-pakolaista, joista toinen hymyili minulle hämmentävän avoimesti. Yleensä he eivät juurikaan katso suomalaista silmiin, vaan liikkuessaan huomioivat vain toisensa.

Suomessa asiat on hyvin, eikä pienten yli-innokkaiden jengien katupartioita tietääkseni olla hyväksymässä, pikemminkin kieltämässä.
  • 9 / 10
  • Homokundi 1999
  • 3.3.2016 18:01
Ihan totta, kielteisiä asenteita seksuaalivähemmistöjä kohtaan löytyy kyllä myös ihan Suomestakin, kuten myös vaikkapa Venäjältä. Lähi-itäläiset asenteet homoja kohtaan ovat kuitenkin omaa luokkaansa. Yksikään arabimaa ei ole mahdollistanut homoille edes parisuhteen rekistöröintiä ja usein homosuhteet on kielletty kuoleman uhalla. Tiukan islamistisen homokammon vertaaminen esim. Venäläisiin asenteisiin ei mielestäni ole relevanttia, enkä usko, että suurin osa itänaapurin kansasta kannattaa homojen teloitusta. On kuitenkin täysin eri kaliiperin kysymys puhua homojen oikeudesta parisuhteen rekisteröintiin, kuin oikeudesta elämään. Toki seksuaalivähemmistöjen asema on erittäin huono myös Venäjällä ja suunta on alas päin.