Helsinki Priden info laajenee kesällä 2016 Pride Houseksi (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • human
  • 17.2.2016 17:54
Lisäksihän tuolloin Helsinki Pride -viikolla iso toinen osatapahtuma tosiaan on EuroGames HLBT-urheilukisat, joiden kisakylä on keskiviikosta lauantaihin Eduskuntataloa vastapäätä puistoalueella.

Kisakylään on kehitelty kisaturisteille mukavia aktiviteettejä, mm. saunottelua, mölkkyilyä ja suomalaista ruokaa ja paljon muutakin.

http://2016.eurogames.info/wp-content/uploads/2016/01/EG_Village.png

Ai ai, kun naisparejakin hemmotellaan Helsingissä sitten:
http://2016.eurogames.info/wp-content/uploads/2016/02/VF_Sauna73305.jpg

Kisoja voi mennä seuraamaan eri areenoille:
http://2016.eurogames.info/the-event/

Helsinki Priden puistojuhla on tuon EuroGames-kisakylän vieressä Töölönlahden puistossa. Eli nyt marssitaan Pride-paraatissa jälleen Eduskuntatalonkin edestä.

Ja Helsinki Priden päätösjuhlathan ovat yhdessä tuon EuoroGamesin kanssa isossa paikassa Kaapelitehtaalla, kansainvälistenkin artistien, 3 tanssilattian yms voimin.

Herculeskin on sopivasti muuttamassa uusiin, isompiin, korkeampiin tiloihin, jonne tulee laadukkaat uudet audio- ja valojärjestelmätkin.
Mm. Madrix Ultimate -ohjattu led-valojärjestelmä tanssilattian ylle ja led-valojärjestelmiä paikkaan muuallekin seiniinkin. Eli siitä tulee ihan maailman tason Gay-yökerho. Herculeshan avautuu ison pääsalinsalin osalta mahdollisesti viikon päästä 25.2. torstaina, jos lisäviivytyksiä ei tule. Kellarisalia rempataan vielä jonkin aikaa sen jälkeen.

Herculekseen siis rakennettu roikkuvista led-valosauvoista 3D-valojärjestelmä jo valmiiksi. Sillä voidaan toteuttaa tanssilattian yllä liikkuvia moniulotteisia, monivärisiä valoefektejä mm. näitten tyyliin:

https://www.youtube.com/watch?v=IseLi8Gz3zc

https://www.youtube.com/watch?v=DqbYJo4jYgI

Herculeksessa on tätä, allaolevaa putkistoa laajempi:

https://www.youtube.com/watch?v=WZvgWC01_zc

https://www.youtube.com/watch?v=UMyk22_WhQI

Hercules satsaa siis melkoisesti uuteen Gay-clubiin. Yksistään jo tuon pelkän Madrix Ultimate -valo-ohjausohjelmiston hinta on 5500 euron luokkaa.

Kommenttia muokattu: 17.02.2016 klo 17:58