Aito avioliitto ry:n kansalaisaloitteen kannatusilmoitukset on tarkistettu, hylättyjä verraten vähän (juttukommentit)

Onkos tuo tekopyhäavioliitto yhdistys paneutunut jo siihen että se, vain pelkästään biologisesta ädistä, ilman biologista isää syntynyt jesse esitetään usein pitkähiuksisena, vaikka hiustensa pituudesta ei satukirjassa kerrota mitään ja vaikka paavali tuomitsee pitkät hiukset miehillä kuulemma luonnottoman häpeällisinä :D

Transihmisten pitäisi kyllä voida kasvaa transihmisinä, eikä pakkolokeroida heitä pojiksi tai tytöiksi.

aa-porukalle: http://pbs.twimg.com/media/BghxZhpIcAAfi4q.jpg

Kommenttia muokattu: 05.02.2016 klo 01:27
  • 2 / 24
  • Havainnoija
  • 5.2.2016 1:18
Kansallista ihmisoikeustoimintaohjelmaa valmisteleva valtioneuvoston verkosto ja Ihmisoikeuskeskus järjestivät eilen 4.2. seminaari- ja kuulemistilaisuuden, joka liittyi toimintaohjelman valmisteluun.
http://www.kansalaisareena.fi/kutsu_seminaariin_04022016.pdf

Aa-joukkio oli tietenkin paikalla ja esitti puheenvuoron, jossa ei tälläkään kertaa ollut mitään järkeä, pelkästään sekoilua ja valheita, esimerkiksi:
”Aito avioliitto -yhdistys on huolissaan lasten oikeuksien murenemisesta ja siitä, että vielä voimassa oleva naisen ja miehen välinen avioliittolaki tulkitaan syrjiväksi ja ihmisoikeuksien vastaiseksi.”
Loppukaneetti
”Yhteenvetona toteamme, että nykyinen avioliittolaki on ihmisoikeuksien mukainen. Sen sijaan uusi avioliittolaki loukkaa lapsen ihmisoikeuksia. Aito avioliitto yhdistys esittää, että eduskunta kumoaa uuden avioliittolain”.
http://aitoavioliitto.fi/tiedotteita/aito-avioliitto-yhdistyksen-puheenvuoro-oikeusministerion-seminaarissa/
Hienoa Human, jos olet alkanut puhumaan transihmisten puolesta! Jotain edistystä on siis tapahtunut.
  • 5 / 24
  • Jorma Hentilä
  • 5.2.2016 17:15
Kaksi lakivaliokunnan jäsentä - Antero Laukkanen, kd, ja Laura Huhtasaari, ps, - on jättänyt mietinitöön vastalauseen, jossa he esittävät lakiesitysten hylkäämistä. Toinen ps:n edustaja Ville Tavio on lautakunnan enemmistön mukana hyväksymässä valiokunnan mietinnön.

Selviö on, että eduskunta hyväksyy lainmuutokset.

Edelleen odotetaan STM:n muutosesityksiä sosiaalilainsääräntöön
  • 6 / 24
  • Punainen sateenkaari Vaasassa
  • 5.2.2016 19:02
Tasavertaisen avioliittolain vastustajilla on ihmeellinen näkökulma. Se on uhka heteroavioliitolle. Eikö se olekkaan vahva avioliitto, eikö naisen ja miehen avioliitto jonka Jumala on vahvistanut kykenä vastamaan muille avioliitoille. Heteroavioliittoa ja lasten asemaa uhkaavat kaikkein eniten elämän viihteellistyminen, rauhan, solidaarisuuden puuttuminen ja köyhyys.
Hienoa on koko tämä järjestelmä. Yhtään allekirjoitusta ei ole tarkistettu. Riittävää on, että ilmoituksessa mainittu henkilö on ylipäänsä olemassa. Jos tietää ihmisen koko nimen, asuinpaikkakunnan ja syntymävuoden, ilmoituksen voi täyttää ilman todellista mahdollisuutta jäädä kiinni.
  • 8 / 24
  • Public eye
  • 6.2.2016 17:00
Joka tapauksessa niitä aitoja kannatusilmoituksia lienee yli 50000 (sähköisesti tunnistautuneita 38613), ja muullahan ei käytännössä ole väliä.
Eduskunta sanoo sitten aikanaan viimeisen sanan ja lapioi kevyet mullat tälle aloitteelle.
Veikkaan isossa salissa 150-50 hyvisten voittoa. En malta odottaa Patmoksen ja muiden hihhuleiden reaktiota:)
Mites sinulla xxx, yhä edelleenkö olet pinttynyt "homottelemaan" trans-ihmisiä?

; )

Kommenttia muokattu: 06.02.2016 klo 19:21
  • 12 / 24
  • Jorma Hentilä
  • 6.2.2016 20:46
Kyllä, eduskunta lapioi kepeät mullat ja hautaa aloitteen. Eduskuntaan valittujen Ylen vaalikoneessa antamien vastausten perusteella aloitteen kannattajia on 40 - mutta jos Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan niin, että ehtii äänestykseen, 41.
Aa-joukkiolaiset ovat sekoilleet entistä enemmän, sekä arkisin että sunnuntaisin. Hyvänä esimerkkinä sekoilusta toimii edellä mainittu oikeusministeriön järjestämä seminaari- ja kuulemistilaisuus, jossa käsiteltiin kansallista perus- ja ihmisoikeustoimintaohjelmaa. Tätä Aa-joukkiolaiset eivät ymmärtäneet, vaan lässyttivät avioliittolaista, joka ei ollut käsittelyn kohteena lainkaan eli fundisten puheenvuoro meni roskiin. Voidaan todeta, että joukkiossa tyhmyys tiivistyy.

Sinänsä loistavaa, että tekevät sen itse eli mainostavat loputtomasti, millainen hörhöporukka epätasa-arvoista avioliittolakia on ajamassa. Kansanedustajien ei edes tarvitse vaivautua lukemaan fundisten aloitetta tietääkseen minkä väristä nappia pitää painaa.
Mun mielestä on arvokasta, että aa-liittolaiset tarjoavat tarttumapintaa piintyneille fobikoille. On tärkeää, että jokainen saa olla sellainen kuin on ja voi sitten jatkaa kehittymistä siitä eteenpäin.

Jokaisella pitäisi olla kaveriporukassa vähintään yksi homo, sekä persu, kehari, afrikkalainen, arabi ja dementikko. Maailma muuttuu ihan erinäköiseksi.
  • 16 / 24
  • Jorma Hentilä
  • 7.2.2016 23:44
Jani, selviö on, ettei mene läpi. Osviittaa antaa avioliittolakiin liittyvien lainmuutosten käsittely lakivaliokunnassa. Oikeusministeriön valmistelemat muutokset saivat taakseen valiokunnan yhdestätoista jäsenestä yhdeksän.

Hallitus on sitoutunut saattamaan avioliittolain uudistuksen satamaan. Yksirttäiset hallituspuolueiden - lähinnä persujen - edustajat voivat karata rivistä, mutta se ei vaaranna asiaa. Ja koko oppositiohan on muutosten takana.

Aa-aloite jää episodiksi kansanedustuslaitoksen historian lehdille.
Kansalaisaloitteen tehtävä on vastustaa tällaisen Jumalan tahdon ja Jumalan sanan vastaisen avioliittolain voimaantuloa. Aloite kertoo siitä että uutta avioliittolakia ei hyväksytä, ei nyt eikä jatkossakaan. Viesti siis on että emme halua osallistua homojen omaan itsepetokseen, jossa kaikkien pitäisi heille vakuutella että heidän liittonsa vastaisi kristillistä raamatun mukaista avioliittoa. Tämä olisi ihmisille valehtelemista.

Lisäksi kyse on lapsen lähtökohtaisesta oikeudesta isään ja äitiin, jota nyt lainsäädännön välityksellä riistetään lapsilta, asettamalla äidittömyys/isättömyys lainsäädännölliseksi lähtötilanteeksi.

Yli sadantuhannen allekirjoittaneen viesti tälle yhteiskunnalle siis on että me emme tätä lakia hyväksy, joka medioiden rummutuksella on yhteiskunnassa ajettu läpi.
Avioliittolain uudistus on jo hyväksytty ja tasavallan presidentti on sen vahvistanut. Avioliittolain uudistus astuu voimaan 1.3.2017.

Avioliitto ei ole kristillistaustainen instituutio, vaikka kristikirkko onkin sen historian saatossa adoptoinut.

Avioliittolailla ei säädetä lasten juridista suhdetta vanhempiin, eikä toisin päin. Avioliittolaki säätelee aikuisten välistä parisuhdetta.
ArtoT, onko Jumala AA-aloitteen allekirjoittajien joukossa? Rohkenen epäillä kunnes toisin osoitetaan.

Jo hyväksytyssä ja ensi vuonna voimaan tulevassa laissa ei myöskään puhuta mitään kristillisestä avioliitosta. Siinä säädetään avioliitosta.
  • 20 / 24
  • Jorma Hentilä
  • 8.2.2016 10:28
Arto T:n olisi syytä perehtyä avioliiton historiaan.

Avioliitto on maallinen juridinen instituutio. Valtio on antanut kirkoille ja uskonnollisille yhteusöille vihkimisoikeuden. Vihkiessään parin avioliittoon pappi toimii valtion virkamiehenä. Toimitukseen liittyvässä parin siunaamsessa pappi toimii kirkon viranhaltijana.

Avioliittolaki ei pakota kirkkoja tai uskonnollisia yhteisöjä vihkimään samansukupuolisia pareja, vaan asia on niiden itsensö ratkaistavissa.

Huomenna tiistaina (9.2.) valitaan uudet jäsenet kirkolliskokoukseen, jonka pöydällä jo on kysymys siitä, miten kirkko toimii avioliittolain tultua voimaan 1.3.2017.
Koskas tämä aloite toimitetaan eduskuntaan ja käsitellään sitten?
Päätellen siitä, että Huuhaa-palkittu Tapio Puolimatka on tehtaillut kirjan, jossa tämä väittää avioliittolain olevan yhteiskuntakokeilun ja lasten oikeuksien olevan vaarassa, niin aika pian aloite olisi tulossa eduskuntaan. Käsittelyaikataulusta ei ole harmainta haisuakaan.
Tänään tiistaina 16.2.2016 avioliittolain liitännäislait äänestyksessä, ennakoi hyvin miten ääriuskovaisten viha-aloitteelle käy syksyllä äänestyksessä.