Virossa virallistetaan samaa sukupuolta olevien parisuhteita - ilman rekisteriä (juttukommentit)

Savisaaren asenne ja toiminta on tässä asiassa kyllä vatipäisyyttä parhaimmillaan. En tiedä, onko taustalla pahansuopaista populismia, tietämättömyyttä, henkilökohtaista katkeruutta pysyviä parisuhteita kohtaan tai jotain muuta. Veikkaan eniten ensimmäistä; Savisaar ja keskusta kosiskelevat etenkin maan isoa venäläisvähemmistöä, ja venäläisvähemmistön piirissä hlbti-ongelmaisuus on selvästi voimakkaampaa kuin kantaväestön keskuudessa. Toisaalta Savisaaren omat suhdekuviot ovat oma lukunsa: kolmasti eronnut, ja huhujen mukaan suhde-elämänsä on ollut muutenkin vähemmän stabiilia.
  • 2 / 2
  • Anonyymi
  • 7.2.2016 7:42
Savisaari on laskelmoiva populismi, silti ihan jarkeva ja viisas.

Ollessani Eesti Ringhaalingun / Viron YLE / toimittajana jouduin suorassa lahetyksessa melkoiseen nokkapokkaan Edgar Savisaaren kanssa siita, voidaanko Eesti Geiliitin - Viron ensimmaisen glbt-jarjeston rekisterointi ja toiminta sallia.
Heti lahetyksen paatyttya Edgar tuli luokseni pyytamaan kaikkea mahdollista Setan ym materiaalia, koska han piti itseaan tietamattomana ja ennakkoluuloisena neuvostoajan kasvattina, jonka on jo korkea aika oppia jotain uutta. - Ihastuin Edgariin poliitikkona ikiajoiksi. Olipa todella rehellinen!

valtsu