Kenen kansleri oli Helmut Schmidt? (juttukommentit)

  • 1 / 6
  • human
  • 12.11.2015 16:10
Vaeltaja taisi taas unohtaa sen, että noissa Saksankin vessoissa tuuliviireili ehkä jopa enemmistönä naimisissa olleita biakkamiehiä.

No tuo Schmidt oli luterilainen ja palveli natsien armeijassa, sekä myös oli natsien kansatuomioistuimessa silloin elokuussa 1944, kun hitlerin murhaa yrittäneet tuomittiin - joten Schmidt taitaa, monen muun natsin tavoin, kaunistella natsi-aikojaan. (toki natsithan lahtasivat Saksan vasemmistopuolueiden johdot ja niiden jäsenistöäkin, kuten ammattiyhdistyliikkeidenkin - tain ainakin kaikki niistä kiinni saamansa; ja nuo natsit julistivat laittomiksi)

https://en.wikipedia.org/wiki/Helmut_Schmidt#Military_service
(suomenkielisessä wikipediassahan tuotakaan ei kerrota, tyypilliseen tapaan)
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansantuomioistuin_(natsi-Saksa)
https://en.wikipedia.org/wiki/People%27s_Court_(Germany)#The_trials_of_August_1944

ääri-katolisen hitlerin kristillis-äärioikeistolainen natsi-ideologiahan iskosti saksalaisiin vihaa seksuaalivähemmistöjä kohtaan ja saksan katolisia ja protestantteja ei toki liikuttanut sen vihan lieventäminen, sillä vihasivathan vatikaani ja uskonlikaaja luther homoja yli kaiken.


Mutta onneksi Rakkaus voittaa, Saksassakin.

Mukavaa panna merkille nyt alkusyksystäkin, miten hyvin Saksan Got to dance -kisassa pärjäsi tämä Pier&Timo-jätkäpari, kun kisassa oli mukana myös tyttöpoika-pari:

https://youtu.be/9eMYDgxFObo

https://youtu.be/wy5l2XCvSRI

https://youtu.be/iEX5Gp8xrC8

https://youtu.be/aJvkApaY4_s

Toivottavasti Saksakin liittyy lähitulevaisuudessa läntisten, vihauskomuksista vapaampien demokratioiden joukkoon.

Kommenttia muokattu: 12.11.2015 klo 16:21
  • 2 / 6
  • xxx
  • 12.11.2015 17:12
Human taitaa nyt unohtaa sen, että noissa vessoissa tuuliviireili kaappihomoja. Ennen vapautumisia ja rikos- ja sairauslakekien kumoamisia monet homot valitsivat kulissiliitot joko pakosti tai suojellakseen itseään.
  • 4 / 6
  • human
  • 12.11.2015 22:02
No kyllä ne "kaappihomot" eli bisset ovat ennenkin sitä tuuliviireily-justfun -seuraa hakeneet ja siihen paikkoja kotiensa ulkopuolelta. Noihan se menee heillä edelleenkin -levaripusikot, uimahallit, keltsu yms ovat etupäässä bissejen kansoittamia.

Homomiehet taas elivät joko yksin tai salapareina ennen.

Kommenttia muokattu: 12.11.2015 klo 22:05
  • 5 / 6
  • smo
  • smo
  • 12.11.2015 22:14
Lieneekö kuva todella moinen - vai onko sittenkin kyse vain kangastuksesta.
Human: onko sinulla laajakin empiirinen tutkimus puskaseksistä ja sitä harjoittavista, vai peustuuko väittämäsi ns. mututkimukseen. Miksi yrität selittää homoseksin ns. "varjopuolen" jotenkin biseksuaalisuudeksi? Mitä sinulla oikeasti on bissejä vastaan? Touko Laaksosen miehen peuhaavat usein puskissa. Hetkinen sentään, ovatko he kenties bi-ukkomiehiä?

Kaappihomous ei sinänsä ole poistunut mihinkään asenteiden muuttuessa suotuisimmiksi. Kuka kaapissa miksikin, en usko että tuo selittyy vaikkapa bisseilyllä. Joillakin vain on ongelmia myötää suuntautumisensa, toiset heräävät myöhemmällä iällä ja huomaavat olevansa bi-tai homoseksuaaleja.
Seksuaalisuuden kirjo on laajempi kuin kuvitteletkaan, siellä puskissa ja levareilla on peuhannut jos jonninmoista. Erona tähän käytökseen on se, että puskissa ei pahemmin naisia käy hakemassa seuraa - ellei nyt liitetä prostituutiota tähän miehille tarjolla olevaan seksiin. Koska ilmiö ei ole poistunut aikojen muuttuessa, ehkä anonyymi seksi&promiskuiteetti on jokin sortin "miehinen ominaisuus", joka ei rajoitu pelkästään homo-tai biseksuaalisuuteen?

Hernepyssyt pois, en nyt väitä että kaikki miehet tätä harrasta. Melkein.