Reykjavikin prideen osallistui lähes kolmannes kaupunkilaisista (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 10.8.2015 2:13
Hienoa Islanti!

Siellä näytti olevan Pride-viikinkialuksella myös nais-sotureitakin, ihan kuten viikingeillä taannoin aikanaan oli oikeastikin.

Alkaa olla homoilla ja lesboilla samaa yhteiskunnallisesti tärkeää merkitystä, kuin ole aiemminkin, perinteisinä hyvinä aikoina, kun toimittiin parantajina yms. arvokasta.
Kyllä se nytkin mukava Pride saa hyvät hormonit virtamaan osallistujien ja yleisön kropissa - jossei naama irvessä pane hyvää vastaan.

Kyllä nyt pitäisi panostaa tuohon ensi kesän Helsinki Priden kulkueen näyttävyyteenkin ettei jäädä ihan "karuun neukkuajan tyyliin" muihin verrattuna. Onhan meilläkin noita kansallisaiheita, mistä ammentaa.

Saisikohan jostain valkoista hevosta tai ihan suomenhevosta, jolle voisi laittaa sen yksisarvisen sarven otsaan ...

Meillä toki myös kaksin tallusteleva uros-leijonapari -asut, sekä kaksin tallusteleva naaras-leijonapari -asut tai kaksi karhuemoa olisi mukavat.

Ja mikäli nuo ToF -leffat saadaan lähitulevaisuudessa valkokankaille, niin voisihan tuolla paraatissa ToF -homouros olla Pride-paraativaunuissa, joita vetäisivät puna-armeijan ja wehrmactin soltut.

...

Kommenttia muokattu: 10.08.2015 klo 02:19
On mieltä lämmittävää seurata muissa pohjoismaissa tapahtunutta kehitystä seksuaalivährmmstöjen oikeuksien toteutumisessa tyyliin"Islannin parlamentti yksimielisesti päätti tasa-arvoisesta avioliitosta", kun venäläisessä suomessa puolet eduskuntaa vieläkin haraa vastaan avioliittolaista. Mitäs me venäläiset, ei voi muuta sanoa, ikävä kyllä.
  • 3 / 3
  • Yesman
  • 10.8.2015 12:53
Myös liikaa sivuille katseleminen ja peesailu on väsynyttä. Suomi tekee omia ratkaisuja, omista lähtökohdista, omalla tavallaan ja ajallaan. Sitä kutsutaan itsenäisyydeksi, jota Suomi näyttäisi olevan ihan mukavasti oppimassa.

Olkaamme ylpeitä ja iloisia siitä, että suomalaisten eduskunta otti käsittelyyn ja hyväksyi kansalaisaloitteen avioliittolain uudistamisesta!