Avioliittolain muuttamisen toinen käsittely 10. joulukuuta ja äänestys perjantaina 12.12. (juttukommentit)

Eli lakiehdotus voidaan vielä perua joka olisi kaikkien kannalta parempi vaihtoehto,koska esmi maltillisemmatkin kristityt ovat alkaneet katua kantaansa ja lastenoikeudet kärsivät todella kun adoptiot venäjältä kiellettäisi.
  • 2 / 11
  • Havainnoija
  • 6.12.2014 17:46
Lopullinen äänestys on onneksi perjantaina, jolloin yleensä kaikki kansanedustajat ovat paikalla.
---
Vastustajat tai ainakin yksi, joka vaikuttaa muutenkin sekopäiseltä, aikoo tehdä kaikkensa tasa-arvon toteutumisen estämiseksi. James Hirvisaari (muu11) aikoo esittää yhtä sun toista. Jutun lopussa Hirvisaaren kannanotto, jota en halua tähän kirjoittaa.

http://www.demari.fi/politiikka/uutiset/26342-hirvisaari-aikoo-esittaa-kansanaanestysta-homoliittolaki-voi-viela-kaatua

Kommenttia muokattu: 06.12.2014 klo 23:23
Hirvisaarelle ei voi muuta sanoa, kuin että ääri-islamistit, sekä ääri-kristityt Hitler ja Stalin vastustivat homoja. Haluttaako Hirvisaarta suuntautua heidän kaltai-seksi?

Kommenttia muokattu: 06.12.2014 klo 19:32
  • 5 / 11
  • Pyhäjoki
  • 6.12.2014 21:27
Meillä suomalaisilla on vielä oikeus torpata tuo lastenoikeuksia loukkaava sodoma laki 12.12.2014..Nyt toivoisin kokoomukselta ja keskustalta kristillistä selkärankaa kumota tuo lakia joka loukka lastenkinoikeuksia kuten venäjältä muista normi moraali maista adoptio päättyvät heti kun kyseinen laki hyväksytään suomessa....Eli miettikää hyvät ihmiset lastenoikeuksia.
  • 6 / 11
  • JNousiainen
  • 6.12.2014 21:29
Tasa-arvoinen avioliittolaki rikkoo perinteistä avioliitto käsitystä ja lastenoikeuksia.kuten tämä adoptio oikeus joka sulkee suomelta ovet adoptoida venäjältä ...,Rukoilen että eduskunta päättää 12.12.2014 laittaa tämä lain ö mappiin...Tereveisin Janne Raahesta...
Pahoittelen ylläolevien nimimerkkien "Pyhäjoki" ja "JNousiainen" kommentteja. Ei tälläkään seudulla kaikki ole tuollaisia ääriuskonnollisia, tasa-arvoisuutta uskonnollisin perustein vastustavia typeryksiä, jotka eivät osaa edes kirjoittaa kunnolla. Taitaapa kyseessä olla itse asiassa yksi ja sama henkilö samanlaisista kirjoitusvirheistä päätellen.
Kuka kysyi asiasta lapsilta?
Miksi noudattaa raamatullista perinettä kuten avioliittoa, mutta oman mielen mukaisesti?
Ei voi muuta kuin ihmetellä kansan ja sen edustajien sokeutta. Miten ihmeessä joku voi tosissaan väittää, että homo-tai lesboliitto on samanveroinen miehen ja naisen liiton kanssa. Eihän se ole ollut sitä milloinkaan, eikä tule olemaan. Luonnonkansatkin ymmärtävät, ettei homoliitoista synny lapsia. Ja jos kansa ei lisäänny, se kuolee pois muutaman vuosikymmenen kuluttua.
Homoliitto ei voi koskaan eikä milloinkaan olla yhdenvertainen miehen ja naisen avioliiton kanssa. Eikä kyse ole mistaan ihmisoikeuksista. Kyse on luonnottomasta ilmiöstä, jonka Jumala on kieltänyt Sanassaan 3.Moos.18.
Näillä tasa-arvoista avioliittolakia vastustavilla on jäänyt jankutus-vaihe päälle. Olisi virkistävää kuulla jotakin aivan uusia ja erilaisia argumentteja tähän keskusteluun.
Masalle tiedoksi, että mitään "Jumalan Sanaa" ei ole olemassa, koska ei ole Jumalaakaan muuten kuin mielikuvitusolentona.