Tehtiinkö Venäjän perustuslakituomioistuimessa "historiallinen päätös" homopropagandalaista? (juttukommentit)

  • 1 / 16
  • Salty Dog
  • 25.9.2014 19:01
Pitäiskö itkeä vai nauraa kun maa joka rypee oikeissa ja vakavissa ongelmissa, puuhastelee tämän kammottavan propagandalain ja muiden tyhjänpäiväisyyksien parissa...
  • 3 / 16
  • juustojäbä
  • 25.9.2014 22:45
Tuttu juttu. Kautta historian huonot, vallanhimoiset johtajat ovat vieneet tavallisten tallaajien huomion surkeasta taloustilanteesta ja muista ongelmista mustaamalaamalla jonkin vähemmistön ja tekemällä siitä kaiken pahan alun.
  • 4 / 16
  • Riquman1990
  • 25.9.2014 23:59
"Pitäiskö itkeä vai nauraa kun maa joka rypee oikeissa ja vakavissa ongelmissa, puuhastelee tämän kammottavan propagandalain ja muiden tyhjänpäiväisyyksien parissa..."

Niinhän Suomessakin monet on sitä mieltä, et Suomen tärkein kysymys on tällä hetkellä homoliitot, vaikka tää maa rypee ennennäkemättömissä talousvaikeuksissa.

Ja tossahan Venäjän perustuslakituomioistuin totes, et homojen oikeuksii puolustavii mielenosotuksii saa järjestää, kuhan niissä ei "mainosteta" homoutta alaikäsille eikä harjoteta muitakaan säädyttömyyksii.

Askel kohti sananvapauden lisääntymistä toikin!
Yhä jätetään kuitenkin selvästi määrittelemättä se, mikä on mainontaa ja mikä ei. Se mahdollistaa viranomaisten laajan vapauden tulkita. Jonkun mielestä vasta nuorelle suoraan esitetty kehoitus "ryhtyä" homoksi on sellaista, kun taas toisen mielestä rivinväleissä oleva (yleisellä paikalla yleisesti esitetty) viesti homoseksuaalisuuden hyväksyttävyydestä on sellaista.
  • 6 / 16
  • Public eye
  • 26.9.2014 11:01
Suomesta puheen ollen, "homoliitot" näyttäytyvät tärkeimpänä kysymyksenä etupäässä joillekin perussuomalaisille kansanedustajille, kristillisten säestyksellä, ja koko perussuomalaiselle puolueellekin on ainakin pyritty sementoimaan tietty kanta juuri tähän koko maata sen perustuksia myöten järisyttävään kysymykseen.
Ei voi kuin hämmästellen ihailla esimerkiksi sitä intoa, millä lain vastustajat haalivat kaiken maailman "lausunnonantajia" lakivaliokunnan kuultavaksi. Siihen tuhrautui työpäivä jos toinenkin ihmisiltä, joilla todellakin olisi tähdellisempääkin tekemistä.
  • 7 / 16
  • Riquman1990
  • 26.9.2014 13:54
Ai, Persut on arvottanu homoliitot maan tärkeimmäks kysymykseks ohi työllisyyden ja talouden?

Kommenttia muokattu: 26.09.2014 klo 13:54
  • 8 / 16
  • SaintJudy
  • 26.9.2014 16:39
No, eipä tää _jotkut_ persut juuri muusta höpäjäkkään...
  • 9 / 16
  • Riquman1990
  • 26.9.2014 21:00
Mä ku kuvittelin, et siitä on jauhanu nimen omaan Virheet. Olinpa mä hölmö.
Paljon asiasta ovat jauhaneet pari kokoomuksen edustajaa, toki muutaman vihreän ja vasemmistoliiton edustajan keralla. Mutta kyllä nimenomaan jokunen persuedustaja on aiheesta jauhanut vielä enemmän, oikein huohotusten saattelemana. Jopa KD on ollut melko hiljaa. Asia vaan saataisiin niin helpolla pois päiväjärjestyksestä, ja vieläpä ihan ilmaiseksi. Työttömyys ja talousongelmat vaativat sen sijaan rahanjakoa.
Virheethän sitä asiaa nimen omaan on ykköskysymyksenään pitäny. Kannatus onkin sitten jopa pienempi ku homojen ja bissukoiden osuus väestöstä.

"Hyvä kun tunnustit."

Pakko kai se on ku mun havainnointikyky toimii niin heikosti, et mä en huomannu, et nimen omaan PERSUT on pitäny homoliittokysymystä tärkeimpänä yhteiskunnallisena kysymyksenä.
En ole koskaan ymmärtänyt sitä, miksi jokin "vähemmän tärkeä" asia pitäisi jättää hoitamatta, koska on olemassa joitain "tärkeämpiä" asioita.

Jos Suomessa esim. homojen oikeudet ovat vähemmän tärkeitä kuin talous, niin mikä estää hoitamasta molempia asioita kuntoon.

Väite "On täällä tärkeämpääkin tekemistä" on tekosyy olla tekemättä asioita.

Kristillisten, persujen ja monen kokoomuslaisen (yms) estotoimet homojen oikeuksia vastaan ovat kallista puuhaa. Esim. tasa-arvoinen avioliittolaki tulee takaisin eduskuntaan uudestaan ja uudestaan, siihen asti kunnes se menee läpi.

Tulevaisuudessa Päivi Räsäselle, Timo Soinille ja Anne Holmlundille nauretaan ja ihmetellään miten joku on voinut olla noin taantumuksellinen.

Venäjän tilanne... eihän tuo paljoa Suomen entisestä kehotuskieltolaista poikkea. Eli siellä (toivottavasti) tilanne muuttuu paremmaksi vuosien kuluessa. Lähinnä sääliksi käy tuota kansaa kokonaisuudessaan.
Hei! Muistakaa alla olevat ohjeet: "älä jankkaa, pysy aiheessa.."!
KGP:n mielipidemuokkaus tarvitsee näitä. Ensin tunnistetaan asia, joka ei toimi, siis Venäjästä puhuttaessa, perseellään. Sitten orvelilaisesti käännetään se päinvastoin (esim. "Rakkausministeriö" - FSU). Kuten totesin, Venäjä johtaa avioeroissa maailman tilastoa. Tässä kohtaa tarvitaan siis harhautus, että siellä on perhe arvomaailman keskellä, ja homothsn kelpaa tähän mainiosti (Putin itse petti vaimoaan). Elinajanodotteen ollessa surkea siellä varmaan aletaan pian kerskua terveydenhoidolla (Suomen suljettua Karjalan ja Lapin äitiysyksiköitä, ihmiset hakevat tukea Venäjä terveydenhoidosta).
Tätä on meilläkin: pääministeri kehui eläkeuudistusta syksyn parhaana TALOUSUUTISENA, vaikka ytimessä pitäisikin olla ihminen.
@riqu"man": "Niinhän Suomessakin monet on sitä mieltä, et Suomen tärkein kysymys on tällä hetkellä homoliitot, vaikka tää maa rypee ennennäkemättömissä talousvaikeuksissa."

Niinpä. Suomessa äärimmäisen pikkusieluisille persuille, sekä umpi-kristilliselle osalle kokoomuslaisia ja kepulaisia on elämää suurempi "ongelma" kaikkien suomalaisten yhdenveroinen avio-oikeus, joka perustuu luonnon tervehenkiseen monimuotoisuuteen.

Terve-henkisesti tuntein ja järjen kanssa asiohin suhtautuville puolueille ja tahoille perinteisen yhdenvertaisen avioliiton palauttaminen voimaan Suomessa on itsestäänselvän helppo asia, joka voitaisin hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

persuthan vain jatkavat uskonnollista ja muuta populismi-hölynpölyään ihan niin, että heiltä vaikuttaa lerpahtaneen kyvyt mihinkään kunnollisen merkittäviin asiohin.

Surkuhupaisasti Suomen ääri-islamistisin ja venäläismielisin poppoo tuntuu löytyvän persuista ja muista vastaavista, jotka ovat ihastuneet ristiä kaulassaan roikottavan Putinin seurakunnan hallintomalliin.

Kommenttia muokattu: 29.09.2014 klo 17:14
"et nimen omaan PERSUT on pitäny homoliittokysymystä tärkeimpänä yhteiskunnallisena kysymyksenä"

Niin.
Käsittämättömän paljon se näyttää Soinia (=PeSujen virallinen mielipide ja sen kertoja) puhuttavan.
Ihan puolueen periaatepäätökset ryhmäkurista piti sen takia pyörtää.