Sipilä ja Soini eivät salaa arvorintamaansa (juttukommentit)

Sehän toki on Soinin ja Sipilän oma tyhmyytensä, jos he haluavat olla suuntautuneita Putinin, imaamien ja hihhuli-pastoreitten tossun alla elämiseen.

Soinin ja Sipilän kannattaa kuitenkin pidättäytyä totuuksissa siitä, että heidän suomalaisuudelle ventovieras kristinuskomus tuotiin, selvästi myös miekkalähetyksenkin voimalla Suomeen vasta 1100-luvun jälkeen, eli nuo lähi-itämaiseen uskontohupinäytelmään pohjaavat aatteet EIVÄT OLE YHTÄÄN SUOMALAISTA PERINNETTÄ, EIVÄTKÄ SUOMALAISIA PERINTEISIÄ ARVOJA. piste.

Abortin osalta voi sitten lukea satukirja-raamatusta sen vedenpaisumus-tarinan, jossa se raamatun pakanallinen jumala vihas-päissään, suruitta tekee massa-abortit, eli hukuttamalla lähes kaikki raskaana olevat naiset, sikiöineen päivineen, sitä yhtään surematta. Samallahan siinä tarinassa se pakanallinen jumala myös suorittaa massa-eutanaisat, surmaamalla ennen aikojaan liki kiakki ihmiset. raamattu-uskomusta, jos mitä, voi syystäkin sanoa abortti- ja eutanasia-uskomukseksi.

raamatu on muutenkin karsean moraalin opus, sillä siellä esim. sodoman ja gomorran tarinassa isä sekstaa juovuspäissään kahden tyttärensä kanssa, eikä sitä mitenkään tuomita, vaan kerrotaan siitä suvun saaneen alkunsa.

raamattuhan tunnetusti "pitää ymmärtää kokonaisuutena", eli nuokin kokonaisuuteen kuuluvina.

Sinällään Suomessa islamisteja muistuttaa poliittisesti ja henkisesti kaikkein likeisimmin persut - kyllä kansa tietää, sen.

Kommenttia muokattu: 05.09.2014 klo 22:20
  • 2 / 18
  • Riquman1990
  • 5.9.2014 23:49
"Sehän toki on Soinin ja Sipilän oma tyhmyytensä, jos he haluavat olla suuntautuneita Putinin, imaamien ja hihhuli-pastoreitten tossun alla elämiseen. "

Lörpöti, lörpöti, lörpöti!
  • 3 / 18
  • Public eye
  • 6.9.2014 0:27
No mutta Riquman, et kai vaan jäänyt taas kerran sanattomaksi?
Kas kummaa, Soinia pidetään edelleen esteenä tasa-arvoisen avioliittolainsäädännön toteutumiselle, vaikka perussuomalaiset eivät ole hallituksessa eikä puolue ole näillä näkymin sinne menossa europopulistisfederalistisen kokoomuksen kanssa.

Eikö asiasta pitäisi haastaa hallitusvastaavia, joko itse kokoomusta tai sitten kokoomuksen hallituskumppaneita, jotka eivät ole saanet patisteltua kersatti nappulaa ja mr. pepsodenttia ruotuun. Ilmeisesti vihreissäkin on helpompi jankata perussuomalaisista, kuin haastaa oma tulevaisuus tumman audin takapenkillä.

Hallituksella on enemmistö ja siten vastuu päätöksistä, ei oppositiolla. Näinhän se menee länsimaisessa demokratiassa. Kuitenkin sama homo-oikeuksien ajamisesta itselleen pyhimyskehän takonut lobby lupasi pyhästi sisäministeri Räsäselle, että hallituskauden aikana homoliittoja ei tuoda eduskunnan käsittelyyn. Sen jälkeen sitten soimataan Soinia homoliittojen vastaisuudesta, vaikka hallituksella on kaikki avaimet asiasta päättämiseen, kuten tietysti kuuluukin olla.

Olenko ainoa, jota tämä irrationaalinen käyttäytyminen pistää silmään? Eikö oikea osoite valitukselle ja painostukselle ole hallitus ja ennenkaikkea ne puolueet, jotka pettivät äänestäjien luottamuksen? Nykyisellä hallituksella on kuitenkin enemmistö ja kaikki mahdollisuudet päättää asiasta.

Kuinka moni muuten äänestäisi perussuomalaisia, jos he muuttuisivat yhdessä yössä homomyönteiseksi puolueeksi? Mikä ihme on tämän vonkaamisen taustalla ja liittyykö se ylipäätään laisinkaan homoseksuaalisuuteen? Vihreiden & Co saamattomuus ja poliittiset lehmänkaupat?
Kyse on siitä, mitä vallan kahvaan haluavat ajattelevat - jos siis sinne pääsevät tulevissa eduskuntavaaleissa. Vaalikamppailu on alkanut täydellä höyryllä.

Etenkin Soinin toiminnassa huomionarvoista on se, että tämä vaatii homoavioliittokysymyksessä puolueen kansanedustajilta ryhmäkuria, vaikka on arvostellut muiden puolueiden ryhmäkuri-käytäntöjä, ja aiemmin todennut, ettei perussuomalaisilla tällaista ryhmäkurikäytäntöä ole.

Sipilä käsittääkseni keskittyy vastustamaan avioliittolain uudistamista vain henkilökohtaisella panoksellaan, eikä vaadi muita puolueensa edustajia toimimaan samoin.

Nykyhallitus kokonaisuutena on ollut saamaton avioliittolain uudistamisessa. Kaikilla ryhmillä olisi ollut tilaisuus pistää kova kovaa vastaan, kun KD teki kohdallaan avioliittoasiasta ilmeisen ehdottoman hallituskysymyksen. Yhtäläisesti Kokoomus, SDP, Vihreät, RKP ja aiemmin Vasemmistoliitto sylkivät KD:n vaatimukseen suostuessaan yhdenvertaista kohtelua toivovien avioliitton haluavien samaa sukupuolta olevien parien - ja samalla laajemmin seksuaalivähemmistöihin kuuluvien - päälle.
Tämä juttu koskee tulevaisuutta. Pääministerikandidaatti Kataisen käsissä oli avioliittoasia toukokuussa 2011 ja hän teki valintansa. "Liberaali kokoomus" oli sen kevään vaaleissa hienoa taktiikkaa, joka vaikutti menestykseen. Kannanmuutos käytännön politiikassa teki "liberaalista kokoomuksesta" bluffin, luokkaa demarien kaukainen Kuuden kohdan ohjelma. Ratkaisu oli Kataisen. Käsittääkseni keskustelut asiasta Säätytalolla menivät linjalla Katainen ja muut puolueet, koska KD oli järkähtämätön ja Katainen olisi voinut jättää heidät pois.

Vaan Kataisen ura ei ole tuosta kärsinyt ja asiasta syntynyt luurankokin lienee pilkottu haitattomiksi palasiksi.
Katainen olisi hyvinkin voinut jättää KD:n pois, mutta toisaalta oli - homoihin ja muihin hlbti-vähemmistöihin liittymättömiä muita - syitä, miksi KD:tä ei voinut jättää pois. Ne syyt lienevät ennen kaikkea Vasemmistoliitto ja Vihreät.
On se hyvä kun vielä jotkut yrittävät puolustaa perinteisiä arvoja vaikka toiset kovasti lakaisevat kaikkea moraaliin liittyvää maton alle. Jos perusarvot olisivat kaikilla kohdallaan niin esim. abortista ei tarvitsisi edes keskustella. Tähän kuuluu myös mm. vastuun ottaminen toisten henkisestä hyvinvoinnista. Sitä ei nyky-yhteiskunnassa ole.

Human-trollille tiedoksi ettei sinun huutamasi asia ole niinkuin luulet. Suomeksi kutsuttua aluetta ei ole ollut olemassakaan käytännössä ennen kristinuskon tuloa tänne. Tiedätkö yhtään milloin täällä maailmankolkassa oli esihistoriallinen aika ja mitä se tarkoittaa? Täällä oli ennen Suomen ajanlaskun alkua lähinnä ns. barbaariheimoja eli metsäläisiä jotka harjoittivat sairaita luonnonuskontoja. Kristinuskon ansiota on myös lukutaidon ja siten sivistyksen korkea taso Suomessa. Ilman sitä täällä ja muuallakin Euroopassa saattaisi olla voimassa vielä esim. maaorjuus. Tasa-arvo ei olisi näin hyvä mitä se on nyt josta seuraa mm. hyvinvointiyhteiskunta palveluineen.

Valitettavasti viime lamasta on tultu koko ajan alaspäin sillä mittarilla mikä kertoo ihmisten hyvinvoinnista ja onnellisuudesta. Mihin Suomi lopulta päätyy? Maanpäälliseen helvettiinkö?
Noh, ns. luonnonuskontoja ei pitäisi kategorisesti leimata mitenkään sairaaksi. Ihmisen ja luonnon välisen tasapainon yksi ulottuvuus oli hengellinen.

Lukutaidon ja sivystyksen tulossa näille main kristinuskolla on merkityksensä, mutta kristinuskon ja valistuksen väliin ei pidä eikä voi asettaa yhtäläisyysmerkkejä. Ja (kristillisellä) uskonnolla on perusteltu myös maaorjuutta.

Soinin ja Sipilän ajattelussakaan sitoutuminen uskonnollisiin oppeihin ei kyllä ole mikään mieltä avartava voima.
En oikein ymmärrä kala86:n heittoa perusarvojen ja abortista keskustelemattomuuden keskinäisestä riippuvuudesta.

Jos perusarvot ovat kohdallaan, kaikista inhimilliseen elämään ja kuolemaankin liittyvistä asioista on mahdollista ja yleisessä katsannossa myös suotavaa keskustella. Keskustelussa aiemmat ahtaat näkökannat avartuvat ja yksioikoisina pidetyistä asioista tulee esiin monelle yllättäviä ulottuvuuksia.
Psykodynaamisesti, kuten joku aiemmin on asiaa tarkastellut, persujen persaukisten perseisiin ja persaukkoihin kohdistuva peitelty kiinnostus maailman turuilla ja toreilla osoittaa oman seksuaalisuuden jäsentymättömyyttä. Mitä sisältöä Soinin perspuhe ja Hakkaraisen kikkeli antavat politiikkaan. Sipilähän on oman lesdatiolaisuutensa vanki eikä siten kykene näkemään metsää puista. Surullista, kun potentiaalia menetetään omien kasvuprosessien keskeneräisyyden vuoksi. Nuoriksi ei herroja enää voine kutsua.
Tundra, hah! Sopiva sana kuvaamaan jäätävää suvaitsematonta opportunismia ja populismia.

Soinin opportunismiin ja populismiin ei vaan mahdu ilmastonmuutos, joka on *tosiasia*, ja sille ei pikku mukanokkelilla ja mukavitsikkäillä väännöillä mahda yhtään mitään.

Oikea tundra vetäytyy kauemmas, ikävä kyllä, mutta mukaisänmaallinen raamattuvyöhykeajattelu, joka itseasiassa on amerikkalaista tuontitavaraa, näkyy tulevan lähemmäs.

Ikävä kyllä. Pitääpä pitää ääntä.
Public eye, tarkoitin sitä ettei abortoinnille olisi tarvetta kun perusarvot olisivat kaikilla kohdallaan. Ketään ei raiskattaisi eikä suojaamatonta seksiä harrastettaisi.

Tähän pyrkikäämme.
Pyritään vaan.
Mutta niin kauan kuin siihen ei ole päästy, mukaan lukien kaikkein kristillisimpinä itseään pitävien piirien ymmärrys siitä, että ehkäisy on parempi vaihtoehto kuin miehensä haluille alistetun, loppuun ajetun vaimoparan loputon raskausketju, abortista on syytä keskustella.
Vasemmistoliitto, Vihreät ja Demarit ja RKP ovat ainoita puolueita joissa on ollut tahtoa jo toistakymmentä vuotta, tässä asiassa.

Kokkarit ovat vasta viimeisen muutaman vuoden aikana tulleet mukaan, muutenhan Kokoomus ei ihmisoikeuksista paljon piittaa. Persuista nyt puhumattakaan. Kovat piipussa kummallakin puolueella. Toivottavasti eivät istu seuraavassa hallituksessa. Kristillisille KD tekisi myös hyvää olla oppositiossa pari kautta. Kepusta ei koskaan tiedä, se on milloin mitäkin mieltä milloin mistäkin.
Lestadiolaisuus on pakattu pukuun ja kravattiin, ajatuksiin jossa ei ole "synnin häivää" yhdistettynä kepuun! Pohjanmaalta lähtöisenä tiedän taustat, ei hyvältä näytä!!!
Keskustapuolue on vanhoillinen ja pääosin homovastainen, mutta onneksi löytyy niitäkin, jotka elävät tätä päivää.
Edistykselliset Keskustanaiset EKN antoi viime viikolla julkilausuman, jossa se toteaa muun muassa, että ”tasa-arvoisen avioliittolain vastustamiselle ei ole loogisia, vahvoja tai käypiä perusteita”. Järjestö korostaa, etteivät seksuaalivähemmistöjen tasavertaiset oikeudet ja tasa-arvoinen avioliittolaki ota keneltäkään mitään pois. Järjestö muistuttaa lisäksi, että maallakin asuu seksuaalivähemmistöihin kuuluvia maanviljelijöitä, työntekijöitä, yrittäjiä ja virkamiehiä, jotka omalta osaltaan pitävät tätä maata pystyssä. Heille kuuluu samat oikeudet kuin muillekin, EKN toteaa.

http://www.suomenmaa.fi/etusivu/7182798.html

Sitten on valitettavasti niitä epäinhimillisen uskonnon valinneita keskustalaisia, jotka julistavat tuomiota lähettäen meidät helkuttiin. Ilkka Hyttinen Jämijärveltä on poikkeuksellisen vihamielinen ja vastenmielinen tyyppi. Kommentteja on kertynyt tähän mennessä tasan 200.

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179818-jumala-ei-suvaitse-eika-siunaa-homoutta

Kommenttia muokattu: 18.11.2014 klo 00:50