Saksan liittohallitus: nykytiedon valossa sateenkaariperhe yhtä hyvä lapsen kasvuympäristö kuin heteroperhe (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • human
  • 23.7.2014 18:54
kristinuskomukseen sekaantuneilla puolueilla on se tuon luonnottoman uskomuksen taakka riesanaan.

Saksan kristillisdemokraattinen puoluehan taidettiin perustaa sen jälkeen, kun saksalaiset kristityt eivät tikkua ristiin laittaneet kristittyjen natsien tekosille, yli 6 000 000 juutalaisen murhaamisen 10 000 homomiehen surmaamisen ja satojen tuhansien muiden joukkosurmaamisen estämiseksi ... ja CDU sitten perusteli puolueen perustamista "nie wieder", ei koskaan enään -jälkiviisaudettomuudellaan.

Kommenttia muokattu: 23.07.2014 klo 18:55
  • 2 / 4
  • Jorma Hentilä
  • 24.7.2014 0:24
Kristillisdemokraatit (CDU) ja sen baijerilainen sisarpuolue kristillissosiaalinen unioni (CSU) ovat nimestään huolimatta maallistuneita porvarillisia puolueita ja kattavat meikäläisittäin kokoomuksen ja keskustan.

Saksan vaalijärjestelmä - viiden prosentin äänikynnys - suosii suuria ja keskisuuria, sisäisesti heterogeenisia puolueita. Kuvaavaa on, että liittopäivillä on vain viisi puoluetta. CDU ja CSU, jotka muodostavat yhteisen liittopäiväryhmän. sekä demarit. vasemmisto ja vihreät. Kaikissa näissä puolueissa on fraktioita, joista useimmat ovat muodollisesti järjestäytyneitä. Niinpä unionipuolueissa on kristillisyyttä puolueiden perustana korostavat fraktionsa.

Meidän kristillisdemokraattimme rinnastuvat pieniin saksalaisiin uskontopuolueisiin.
  • 3 / 4
  • human
  • 26.7.2014 0:01
"Kristillisdemokraatit (CDU) ja sen baijerilainen sisarpuolue kristillissosiaalinen unioni (CSU) ... kattavat meikäläisittäin kokoomuksen ja keskustan."

Eli se meikäläisittäinkin kristilliskonservatiivisin puolue"seurakunta" siis.

Sekä Saksassa, että meilläkin, hlbt-ihmisten yhdenvertaisuuden vastustushan löytyy kuitenkin kristillispainotteisista piireistä.

Ja tunnettu tosiasiahan on, etteivät natsit tai hitler keksineet juutalaisvihaa ja juutalaisten massamurhaansa, vaan sen käsikirjoitti jo 1500 luvulla eräs luonnottoman uskomuksen oppi-isä

https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/26563/Luther.pdf?sequence=2

joka suhtautui hlbt-ihmisiinkin samansuuntaisesti, kuten sitten natsitkin, ikävä kyllä.

Kommenttia muokattu: 26.07.2014 klo 00:14