Nigeria: Homoudesta tuomituille julkinen ruoskinta (juttukommentit)

Nigeriassakin seksuaalivähememmistöistä on tehty syntipukkeja ja "sirkushuvia kansalle", maan todellisten ongelmien piilottelemiseksi - tuotakin maatahan, kuten Venäjääkin, vaivaa paha korruptio ja muut epädemokratia ja oikeuspuuteongelmat

http://news.naij.com/61180.html

Kuten tässäkin todetaan http://ynaija.com/longread/kill-them-the-beginners-guide-to-nigerian-homophobia/
tuolla Nigeriassakin seksuaalivähemmistöjen pakottamisella piiloon laeilla annetaan vain tilaa julkisuudelle, jossa heidät esitetään "yhteiskunnan saastana" kaikenmoisin sodomia-jutuin.


Hittovie, kunpa abrahamisia uskontoja ei olisi koskaan keksitty!
Tuskinpa muka-lähimmäisenrakkaat abrahamiset ääriuskovaiset edes tuntevat pistoa omassatunnossaan, kun rakkautta noin ääriään myöten vihaavat ja kohtelevat.

Vähemmistäkin ihmisoikeusloukkauksista lähetetään rauhanturvaajia maahan.

Muutamissa maissa on palattu keskiajalle tai eurooppalaiselle 1700-luvulle, jolloin vielä Euroopassakin homomiehiä poltettiin elävältä, tuomittuina siitä että rakastivat ja olivat rakastelleet.

Nyt Nigeriassa sekä kristinuskovaiset että islamistit uhraavat ihmisiä, kuin karitsoita, pakanallisille hölynpöly-jumalilleen.

Huffington Post:lla työskentelevä palestiinalaissyntyinen Ahmed Shihab-Eldin raportoi Nigerian ihmisoikeusongelmista näin

http://www.huffingtonpost.ca/2014/01/17/nigeria-anti-gay-law_n_4618983.html

Hänhän on eräs tärkeistä islaminuskoisista vaikuttajista hlbt-asioissakin. http://ahmedeldin.com/

Kommenttia muokattu: 07.03.2014 klo 13:45
Tuollahan oikein lietsotaan vihaa ja katuväkivaltaa

http://www.africanseer.com/news/244273-four-homosexuals-arrested-in-nigeria-stripped-naked-and-paraded-in-the-streets-photos.html

http://gleesmedia.blogspot.fi/2014/03/crime-four-men-whipped-in-court-for-gay.html

Mitenkähän noille miehille saisi toimitettua 90 euroa?
Tosin heillä ei liene enään tulevaisuutta elämässään Nigeriassa.

Afrikassakaan ei kaikkialla oteta ilolla vastaan länsimaisia viha-vaikutteita tuputtavia evankelista-pastoreita

http://voicesofafrica.co.za/botswana-clamps-down-on-foreign-pastors/

Kommenttia muokattu: 07.03.2014 klo 12:03

Kommenttia muokattu: 07.03.2014 klo 12:05
Kuten jutussa ilmeni kyseessä oli Sharia-tuomio eli islamilaisen oikeuskäsityksen mukainen tuomio ja se todellakin oli "lievä". Kaverit olisi pitänyt tapattaa jos pykäliä olisi noudatettu.

Rannelikkeen jutussa jäi mainitsematta, että Pohjois-Nigeria on muslimien hallussa eikä hallituksella ole juuri mitään kontrollia mitä siellä tapahtuu. Presidentti Goodluck Jonathan taas on kristitty eikä Nigerian viralliset lait ole tässä nimenomaisessa tapauksessa olleet ongelmana.

Siitä huolimatta myös monet Afrikan kristityt maat, kuten Nigeria, ovat alkaneet vainoamaan homoja. Tuorein tapaus lienee Uganda missä juuri vahvistettiin vahvasti homovastainen laki. Viime metreillä siitä saatiin pois kuolemantuomio, mutta muuten rangaistukset homoille ovat kovat.

Uskonnon varjolla tehdään maailmalla vielä valtavasti pahaa ja tilanne vain heikkenee. Se ei koske vain homoja vaan kaikkia vähemmistöjä.
  • 4 / 11
  • puppeliassi
  • 7.3.2014 13:28
Barbaarit ja heitä lietsovat länsimaiset barbaarit uusiin ihmisoikeusloukkauksiin.
Tosiasia, millainen luulet olevan Nigerian eteläisessä, umpi-kristillisessä osassa homon, lesbon, biseksuaalin tai transvestiitin 14 vuoden vankilatuomio-ajan paikallisessa vankilassa? Lieneekö kovinkaan paljoa kuolemaa helpompi?

Nigeriassahan, kuten Ugandassakin ovat nimenomaan vaikuttaneet umpi-kristlliset evankelistat ja helluntailaisuutta lähellä olevat uskontoliikkeet - ja samoin seurauksin. Nigerianki lakiin taidettiin alunperin vaatia kuolemantuomiota, kuten Ugandassakin lakiin alunperin vaadittiin, ihan kristillisesti.

Afrikassahan myös Tansaniassa, jossa sielläkin on sekä kristin- että islaminuskoa, on homoseksuaalisuudesta elinkautisrangaistus, ollut jo ennen Ugandaa. Ikävää on se, että Tansania on Suomen kehitysyhteistyö pääkohdemaa, eli sitä avustetaan kaikkein eniten. Siltä voisi myös siten odottaa ihmisoikeuksien osalta tervehenkisyyttä.

Kommenttia muokattu: 07.03.2014 klo 13:56
Afrikan hlbt-ihmisoikeus -kartasta
http://www.lsvd-blog.de/wp-content/uploads/2014/01/ILGA_World_MAP_2013_Africa.jpg

ja Afrikan siirtomaavalta-kartasta vuodelta 1914
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/Colonial_Africa_1914_map.png

näkee selvästi, miten sekä islamilaisen maailman että Euroopan, länsimaisten siirtomaaisäntä-maiden erilaiset lainsäädännöt ovat vaikuttaneet Afrikkaankin.

Ranskassa Suuren vallankumouksen myötä kirkko erotettiin valtiosta ja homoseksuaalisuudesta tuli täysin laillista jo 1791, samoin kuin Belgiassakin jo 1795.
Niiden lainsäädännöt siirtyivät myös niiden siiirtomaa-alueille Afrikassa ja noilla alueilla ei pääosin nykyäänkään ole homoseksuaalisuus laitonta (lukuunottamatta osaa islamistiseen valtaan sittemmin joutuneista alueista; tosin myös esim. koko Mali on islamistinen maa). Belgialla on toki sitten 1800-luvulta Leopold-hirmuvaltakautensa Kongossa suurena syntinään ja sen seurauksineen siellä vieläkin.

Sen sijaan homoseksuaalisuus tuli lailliseksi pääosin vasta 1900-luvun lopulla muissa siirtomaaisäntämaissa, eli Englannissa (1967), Saksassa (1969), Portugalissa (1983); Italia 1890 on hieman rajatapaus. Niiden lainsäädännöt ja senmukainen opetus ja lähetyssaarnaus ovat antaneet pohjan niiden entisten siirtomaa-alueiden homo-viha-asenteille Afrikassakin, islamin lisäksi.

Nigeriankin naapurissa Beninissä asenteet hlbt-ihmisiä kohtaan ovat lievemmät, kuin Nigeriassa tai Ghanassa. Nigeria ja Ghana ovat Britannian entisiä siirtomaita ja Benin Ranskan entinen siirtomaa.
Uganda, Kenia ja Tansaniakin ovat olleet Britannian ja islamistisenkin vaikutuksen alla. Britanniassahan oli vielä 1800-luvun puolellakin kuolemantuomio laissa "sodomiasta".

Kommenttia muokattu: 07.03.2014 klo 14:32
Human: "Tosiasia, millainen luulet olevan Nigerian eteläisessä, umpi-kristillisessä osassa homon, lesbon, biseksuaalin tai transvestiitin 14 vuoden vankilatuomio-ajan paikallisessa vankilassa?"

Uskontokunnilla on eri painotuksia mitä tulee esim. rangaistuksiin. Syy on lainsäädännössä missä muslimit vetoavat Shariaan, Koraaniin ja Haditeihin eli konkreettisiin vanhoihin lakeihin siinä missä kristityt keksivät lait itse. Kristinusko ei siten edellytä homovainoa, islamissa se on kirjoitettu paperille.

Kristitty yhteiskunta voidaan siis saada homomyönteiseksi, islamilainen ei niinkään. Tämän takia kristityssä maailmassa, johon myös Suomi kuuluu, on hyvin kirjava homokäytäntö. Islamilaisessa maailmassa ollaan tasaisen ankaria kaikkialla.

On siis epärehellistä väittää, että kristinusko itsessään aina olisi ongelma homoille ja vedota joidenkin kristittyjen maiden homolakeihin puolustukseksi islamilaiselle käytännölle.
Ne kristityt maat joissa homous on rangaistavaa, tukeutuvat erityisesti maan perinteeseen. Esimerkiksi Ugandassa homolaki perusteltiin mm. sillä, että homous on länsimaalainen ja epäafrikkalainen juttu, jota ei sinne haluta.

Itse en ole uskovainen eikä minulla ole tarvetta puolustaa kristinuskoa. Halusin vain täsmentää jutussa oleva vihjaus siitä, että juuri tämän tapauksen takana olisi kristitty Nigeria laeillaan.
Tosiasia, kyllä se homojen vihaaminen on yhtälailla kirjoitettu sinne raamattu-soopaankin, sillä onhan se ihan samaa lähi-itämaista perua, kuin sen uskonveli islamkin.

Nigerian parlamentti sääti uuden, entistä pahemman homolain ja siinä parlamentissa ovat koko Nigerian edustajat, suurimmaksi osaksi keski- ja etelä-Nigerian ns. kristityt "lähimmäisenrakkaat". Laki yllytti pohjoisen islaminuskoista osaa vainoissaan, joita on yhtä lailla keskisessä ja eteläisessä osassa. Nigeria on yksi keskeisimmistä helluntailaisten hääräyspaikoista Afrikassa ja samaten pohjoisessa on ääri-islamia - ne ovat kohtalokkaan ikävä parivaljakko homoja kohtaan. koraani on islamin raamattu (tai oikeastaan sen jatke) ja sharia/haditit ovat samalla tavalla lakeja, kuin raamatun pohjalta sorvatut sodomia-tuomiolaitkin - ei niissä sen kummempaa eroa ole.

Islamilaisista maista Turkissa homoseksuaalisuuden tuomitseminen poistettiin laista 1850-luvulla, kun Suomessa vasta 1971.
Ns. kristityissä maissa meidän homojen aseman paraneminen ei ole ollut kristinuskon ansiota, vaan uskonnoista vapautumisen ansiota.

"Ne kristityt maat joissa homous on rangaistavaa, tukeutuvat erityisesti maan perinteeseen. Esimerkiksi Ugandassa homolaki perusteltiin mm. sillä, että homous on länsimaalainen ja epäafrikkalainen juttu, jota ei sinne haluta."

Höpönhöpön. Ugandassa tuomiolakien perusteluna on kristinuskomuksen sodomia-käsitykset ja (umpi)kristilliset valehtelut siitä että (umpi)kristillinen kulttuurimalli olisi muka Afrikkalaista perintöä.

Kun on aidosti uskonnoista vapaa, niin ei ala asettumaan jonkun uskonnon puolelle, jotain toista uskontoa vastaan. kristinislamin -uskonnolla on sama epätervehenkinen asenne naisia, muita uskontoja, uskonnoista vapaita ja seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Se ei ole mikään ihme, kun se on samaa abrahamista uskontopohjaa.

Eihän tervehenkinen ihminen tarvitse mitään hölynpölyjumalia yhtään mihinkään, sillä vaikka 100 miljoonaa uskoisi hölynpölyyn, on se silti vain hölynpölyä, eikä yhtään tervehenkisen totta.

Nigeriassa on asukkaita liki 150 miljoonaa eli 27 kertainen määrä Suomeen verrattuna (vaikka Nigeria on 2,7 kertaa Suomen kokoinen maa). Siellä eivät ainakaan homot ja lesbot aiheuta mitään väestöromahdusta, vaan enempikin maan ongelmaksi on muodostunut tuo "lisääntykää ja täyttäkää maa" -uskomusseuraus.

Kommenttia muokattu: 07.03.2014 klo 21:42
  • 9 / 11
  • Riquman1990
  • 8.3.2014 16:01
Onpas kiehtovaa monikulttuurii! Onks kärsiville nigerialaisille jo varattu lennot tänne? Suomi maksaa.
"Tosiasia, kyllä se homojen vihaaminen on yhtälailla kirjoitettu sinne raamattu-soopaankin, sillä onhan se ihan samaa lähi-itämaista perua, kuin sen uskonveli islamkin."

Jos näin luulet sinulla ei taida olla mitään käsitystä kristinuskon ja islamin erosta.

Raamattu on sekava epäjohdonmukainen tarina, jonka voi ymmärtää kutakuinkin niin kun haluaa. Se sisältää vain hyvin vähän "pakottavia" asioita ja on lähinnä ohjeellinen siltä osin kun se ylipäätään asettaa jotain vaatimuksia kristityille.
Koraani on kokoelma säädöksiä (monta tuhatta kappaletta), jotka tarkkaan sanovat miten muslimin tulisi elää ja toimia eri elämäntilanteissa. Siinä säädetään kaikkea syömisestä ja hygieniasta perintöihin hyvin yksityiskohtaisesti.

Raamattu on siis satukirja (aikuisille) sanan varsinaisessa merkityksessä. Koraani (sekä Haditit ja Sharia) on lakikokoelma tulkintaohjeineen.

Näiden kahden välillä on siis eroa kun yöllä ja päivällä ja sen takia kristittyjen ja muslimimaiden lainsäädäntö voi poiketa niin dramaattisesti toisistaan.

Tätä keskustelua ei kannata jatkaa tämän enempää koska olet nyt vain päättänyt, että kristityt ovat homojen suurin ongelma Nigeriassa, jolloin tosiasioilla on toissijainen merkitys.
  • 11 / 11
  • kovempia rangaistuksia
  • 10.6.2014 12:54
Sharia-lakihan on ilmiselvää SM-pornoa, jos oppisivat seivästämään homot tai raiskaamaan patukoilla julkisesti niin oltaisiin Sodoman porteilla.