Venäjän homopropagandalailla laajoja vaikutuksia (juttukommentit)

Banaali historiallinen takautuma. Mannerheimin Muistelmista löytyy lause siitä, kuinka "Venäjän kansa ei ollut jaksanut kestää äkkiä saamaansa vapautta ja se vajosi orjuuteen, josta kehittyi maailmanvaara". S 244 (vuoden 1951 painos). Viittauksessa on kyse vuoden 1917 kehityksestä eli mensevikkivallankumouksen vaihtumisesta bolshevikkivallankumoukseksi, mutta lauseella voi olla nykyoloissa käyttökelpoisuutta.
  • 3 / 12
  • Xx_Val_xX
  • 10.6.2013 22:19
Muistaakseni Gorbatshov menetti hermonsa suunnasta mikä Venäjällä vallitsee.
Mites käy kun Suomen uutisissa puhutaan homoparin lähettämisestä lähetystyöhön ja TV-aallot ei pysähdykään rajalle vaan kulkeutuu Venäjän puolelle? Ketkä kaikki joutuvat syytteeseen?

-TV-yhtiö?
-toimittaja?
-kirkko/lähetysseura?
-Viestintävirasto (ja sitä kautta Suomen valtio)?
-Digita (vai mikälie, taitaa olla nykyisin ranskalainen) joka tarjoaa teknologian propagandan lähettämiseen?
-jokumuu, kuka?
Kerrankin hyviä uutisia venäjältä! Suomeen kans samanlainen laki niin syntyvyys nousee eikä tarviis ulkoimasta työvoimaa.
  • 6 / 12
  • Olet outo
  • 11.6.2013 6:43
Janne87: Millä tavoin syntyvyys nousisi? Vapaa maa, parinmuodostus toimisi edelleen samalla tavalla eli jokainen vastaa omasta suuntautumisestaan. Ei niitä heteroitakaan voi pakottaa lisääntymään. Vai haluatko noin kovasti perustaa perheen homon kanssa? Aika jaloa.
Saksassa homokuri oli jo tiukkaa Berliiniin kisojen aikaan (1936). Maassa kuitenkin annettiin viranomaisohje, että kisojen aikaan ulkomaalaisia on tässä asiassa katsottava läpi sormien. Eli ehkä Shotsin kisojen ajaksi käytännöt pannaan hyllylle.
  • 8 / 12
  • ei mitään järkeä
  • 11.6.2013 11:14
Janne87:n väitteessä ei ole mitään järkeä. En ole ikinä kuullut kenenkään sanovan, että eivät aio lisääntyä siksi, ettei Suomessa ole samanlaista homopropaganda-lakia kuin Venäjällä, tai että ryntäisivät heti tekemään vauvoja jos vain "homopuheet" kiellettäisiin.

Ja mitä tulee tuohon ulkomaisen työvoiman tarpeeseen, niin Suomessa oli huhtikuun lopulla lähemmäs 300 000 työtöntä työnhakijaa. Ei tänne tarvita ulkomaista työvoimaa kuin korkeintaan tekemään niitä töitä joita suomalaiset eivät halua tehdä, enkä ymmärrä miten syntyvyyden kasvaminen lisäisi niitä haluja.
  • 9 / 12
  • puppeliassi
  • 11.6.2013 12:33
Ihmiskunnan selviämisen kannalta olisi hyvä jos reilu puolet olisi homoja, koska liikakansoitus aiheuttaa paljon ongelmia koko ajan enemmän.

jannehan vastustaa aborttiakin vaikka raskaana oleva olisi raiskattu.

Minusta olisi parempi että olisi vähemmän ihmisiä joilla kaikilla olisi hyvä olla. Täyttäkää maa heput tuhoavat ihmiskunnan.
Olen outo kirjoitti että millä tavoin syntyvyys nousisi? Koska jos Suomeen tuli homopropaganda laki niin sillon nuoret ei sais median ja muun tiedotusvälineen kautta julkisia vaikutteita homoudesta ja voisivat kiinostua vastakaisesta sukupuolesta.Tällä hetkellä homoutta tuputetaan joka tuutista joka voi olla osa syynä syntyvyyden laskuun näin kävi Tanskassa 90 luvulla kun homoutta siellä sillon paljon tuputettiin.En ole rasisti enkä selkään puukottaja sanon suoraan mitä ajattelen.
Janne87: Ihan vapaasti vaan sano mitä ajattelet, mutta kannattaisi ajatella ennen kuin sanot. Koska totuushan on kuten puppelianssi tuossa ylhäällä jo sanoikin, että pikemminkin pitäisi huolestua ihmisten liiallisesta lisääntymisestä, ei sen vähentymisestä. Suomessa tuo ei ainakaan tällä hetkellä tuota vielä kauheasti ongelmia mutta ei luonnonvarat yms. kestä ihmisten jatkuvaa, holtitonta lisääntymistä. Miksi sitä paitsi Suomessa pitäisi alkaa tehtailemaan vauvoja, luonnonkin kannalta on parempi kun väkiluku pysyy alhaisempana.

Ja sitä paitsi, ei media vaikuta millään lailla ihmisten seksuaalisuuteen. Myönteinen ilmapiiri saattaa kenties aikaistaa sitä vaihetta kun huomaa kenestä on kiinnostunut, ja esimerkiksi pan- ja biseksuaalit kenties herkemmin/avoimemmin lähtevät kokeilemaan muidenkin kun sen traditionaalisen vastakkaisen sukupuolen kanssa mutta ei media vaikuta siihen montako homoa, biitä tai heteroa on - ja jos se olisi monesta ei-heteroparista kiinni niin kyllä heilläkin olisi lapsia, adoptointi ei vain ole vielä tasa-arvoista.
Syntyvyyttä alentaa naisten koulutustason nouseminen ja ehkäisyn lisääminen, kaikissa teollisuusmaissahan se on todettu. Eikä lapsellekaan olisi hyväksi syntyä perheeseen, jossa vanhemmat ovat pakon edessä yhdessä tai toinen elää piiloelämää joutuen salaamaan todellisen minänsä.

Kaikki ylläolevat faktat tajuaa kyllä kunhan miettii hetken, ja kannattaisi perehtyä asioihin ennen kuin muodostaa toisten ihmisten oikeuksia loukkaavan mielipiteen.
Janne ei se, että homoutta käsitellään mediassa vaikuta ihmisten seksuaaliseen suuntautumiseen mitenkään. Korkeintaan ihmiset helpommin hyväksyvät oman homoseksuaalisuutensa.

Itse kasvoin "kuplassa" noin 10-vuotiaaksi asti ja luulin, että ihmiset eivät voi rakastua samaa sukupuolta oleviin, koska kaikkialla mediassa käsiteltiin pelkästään miehen ja naisen välistä rakkautta. Kun sitten eri televisiosarjoissa ja elokuvissa aloin näkemään samaa sukupuolta olevia pareja, ymmärsin että on muutakin kuin heterous. Ja se sai minut ymmärtämään olevani bi-seksuaali. Tätä ennen en ymmärtänyt tunteitani joitakin samaa sukupuolta olevia kohtaan, koska minulle ei ollut kerrottu, että tytöt voivat tykätä myös toisista tytöistä. Jos sinun teoriassasi olisi mitään pohjaa niin olisin hetero, koska vietin lapsuuteni "heteropropagandan" ympäröimänä.