Miespari siunataan Suomen Lähetysseuran läheteiksi Kambodžaan (juttukommentit)

Kaakkois-Aasiakaan ei kyllä tarvitsisi abrahamisia uskomuksia yhtään nykyistä enempää.

Sielläkin elämä on parasta perustaa tunteille ja järjelle ja todellisuudelle - eikä uskomuksille.
Seurakuntalainen-lehden lukijakommentit kyllä oikein lämmittävät sydäntä. Hienoja ihmisiä nuo uskovaiset, ja kovia rakastamaan.
  • 3 / 23
  • valtsu_Kalliossa
  • 30.5.2013 21:37
No nyt ainakin selviää mikä on se tosiuskovaisten lähimmäisenrakkaaus!
Enpä ollut lukenut Seurakuntalaisen lukijakommentteja. Ne ovat todella mielenkiintoisia. Jälleen kerran nuo ihmiset kertovatkin vain itsestään ja heidän omasta ahtaasta ajatusmaailmastaan. He pelkäävät. Surullista.
  • 5 / 23
  • ERKKI - VAASA
  • 31.5.2013 0:34
Ilman tosiasioihin perustuvaa tutkimusta on väitetty että kristinuskoa on levitetty Intiaan jo apostoli Tuomaan toimesta suunnilleen ajankohtina 35 - 55 j.a.a.
Tuntuu kuitenkin että kyseinen oppi ei ole Aasiaan juurikaan juurtunut eikä sitä ole siellä sisäistetty. Intiassa hindulaisuus on johtava uskonto. Kaakkois-Aasiassa taas buddhalaisuudella on vankka jalansija kun taas Indonesiassa pääuskontona on islam.
Ehkä ainoa poikkeus on Etelä-korea jossa varsinkin fundamentalistisella, hyvin ahdashenkisellä kristinuskolla on jonkin verran kannatusta. Sieltähän on lähtöisin myöskin yksi kristinuskoon perustuva, ihmisiä henkisessä kuristusotteessaan pitävä bisneslahko nimeltä “Moonilaisuus”.
Olen joskus keskustellut eräitten “uskonlähettien” kanssa ja heidän mukaansa kristinuskon levittäminen on Kaukoidän maissa jäänyt tuloksiltaan melko lailla laihanlaiseksi. Enpä usko että yksi miespari juurikaan voi “tärisyttää” Aasian nykytilannetta ainakaan mitä uskontoihin tulee sillä taitaapa pääuskontona nykyisin noissa maissa olla taloudellinen kasvu ja sitä taas uskonkiihkoilu vain horjuttaa.
  • 6 / 23
  • ERKKI - VAASA
  • 31.5.2013 2:32
Kun luki lävitse nuo ”Seurakuntalainen” - lehdessä olleet tätä uutista koskeneet karmaisevat, omaa hyvyyttä, tekopyhyyttä ja ”jumalisuutta” täynnä olleet lukijakommentit tuli väistämättä mieleen seuraava Friedrich Nietzschen lause
”Kristinuskon ratkaisu nähdä maailma rumana ja pahana on tehnyt maailmasta ruman ja pahan”.
Hartaasti toivon, että kristinuskon lähetystyö kantaa hedelmää Aasiassa. Siunausta tälle lähettiparille!

Luin Seurakuntalainen-lehden lukijakommentit. Aivan karmaisevia - kuinka nämä ihmiset kutsuvat itseään kristityiksi???
  • 8 / 23
  • Havainnoija
  • 31.5.2013 14:09
Tosiuskovaisten kommentit Seurakuntalaisessa todistavat sellaisen lainsäädännön tärkeydestä, jolla kristofasistit pidetään aisoissa. Länsimaissa on onnistuttu melko hyvin; toisin on niissä maissa, joissa ihmisvihamieliset uskonnot määräävät. Ne ovat maailman hirveimpiä.
---
Nigerian edustajainhuone hyväksyi eilen "Vangitkaa kaikki homot" -lain. Se on maailman ensimmäinen, jossa määrätään vangittaviksi kaikki homot, olipa seksisuhteita tai ei. Ne jotka eivät ilmoita tuntemiaan homoja poliisille, voidaan tuomita viideksi vuodeksi vankilaan.
Lakia ovat innokkaimmin ajaneet evankeliset kirkot.
http://www.gaystarnews.com/article/nigeria-officially-passes-jail-all-gays-law300513
---
Euroopan evankelinen kristofasismi on keskittynyt niihin järjestöihin, jotka lymyävät eri maissa toimivien evankelisten allianssien mustan sateenvarjon alla. Niistä lisää myöhemmin.
Mitähän mahtavat Kambodzassa tuumata yhdessä elävistä miehistä? Toivottavasti kaikki menee hyvin! Turvallista "matkaa"!
Muistaakseni Kambodza kuuluu niihin Kaakkois-Aasian avarakatseisempiin maihin. Ainakin entinen kuningas oli myötämielinen seksuaalivähemmistöille.
Tuomaasta en tiedä, ja tuskinpa tietää kukaan muukaan, mutta kristinuskoa on kyllä levitetty aika lailla ainakin Intiaan (valitettavasti) ainakin Goan alueelle jo portugalilaisten miehittäjien toimesta. Lisäksi Intiassa on myös kohtalaisen suuri, ikivanha juutalaisväestö, joka muunmuassa kokolailla hallitsee pippurikauppaa...
Ihmisvihamieliset kiihkouskovaiset eivät näköjään haluaisi noudattaa Suomen yhdenvertaisuus- ja syrjintäsuojalainsäädäntöä. Ihmeen sivistymätöntä porukkaa. Uskonto todella myrkyttää.
Nigeriassa on tosiaan Scott Lively VIHA-rakkauden uskonnon levitys "tuottanut tulosta"

http://www.huffingtonpost.com/2013/01/23/scott-lively-kill-the-gays-bill-supporter-sodomy-undermines-human-rights_n_2530750.html

http://blogs.reuters.com/faithworld/2013/05/31/nigeria-passes-anti-gay-bill-with-penalties-up-to-14-years-in-jail/

http://www.gaystarnews.com/article/nigeria-officially-passes-jail-all-gays-law300513

Nigeriassa riittää nyt että on hlbt-ihminen tai hlbt-lähimmäisenrakas, että vaan on tai rakastaa, eikä tarvitse edes rakastellakaan, niin voi joutua tuomittavaksi 10 - 14 vuodeksi vankilaan ja pakkotyöhön.
Piispa Irja Askola on saanut satoja uhkailuviestejä, joukossa erittäin vakaviakin sellaisia. Syynä on se että hän vihkii papiksi ensi sunnuntaina lähetystyöhön Kambodžaan Suomen lähetysseuran nimeämän homomiehen. Pari siunataan yhdessä muiden lähetystyöhön lähtevien kanssa.

Askola kertoo etteivät uhkailuviestit ole horjuttaneet hänen päätöstään siunata miesparin lähetystyöhön.

Asiasta kertoi Nelosen uutiset. Uutisessa haastateltiin Irja Askolaa.
Perinteellistä fundismia edustavan Patmos-säätiön nokkamiehet olivat repäistä viittansa kuultuaan homoparin valinnasta lähetystyöhön.

Pasi Turunen: Nyt ovat Suomessa kirkonkirjat sekaisin
- Kesälomalla rapakon takana meinasi aamukahvit mennä väärään kurkkuun lukiessani kirkollisia uutisia Suomesta: Lähetysseura aikoo siunata lähetystyöhön rekisteröidyssä parisuhteessa elävän homoseksuaali pariskunnan!

http://www.patmos.fi/blogi/?entityId=570

Juha Ahvio: Kirkon rappio radikalisoituu
- Onko Suomen ev.lut. kirkon ja kirkollisen lähetystyön laiva nyt kurssilla, josta se ei koskaan enää voi vaihtaa raamatulliselle reitille?

http://www.patmos.fi/fi/tilaisuudet/kalenteri/tapahtuma/?id=26&selEvent=749
On esitetty ajatus huomioida Suomen Lähetysseuraa sen suoraselkäisestä toiminnasta. Äänekkäistä vastalauseista huolimatta Lähetysseura on ilmoittanut päättäväisesti pysyvänsä tekemässään päätöksessä lähettää samaa sukupuolta oleva miespari työskentelemään Kambodžaan.

Järjestön huomioimiseen yksi mahdollisuus on tehdä lahjoitus SLS:n keräystilille. Tasaus-keräys on sellainen, jonka lahjoitukset menevät tuolla suunnalla maailmaa tapahtuvaan tärkeään auttamistyöhön.

Olen tarkistanut Lähetysseurasta keräyksen luvat. Ne ovat kunnossa. Oheisen linkin takana lisää tietoa Tasaus-keräyksestä.

http://www.tasaus.fi/tasaus_fi/www/tasaus/etusivu/tasaus/

Monta tapaa lahjoittaa
Tilisiirrolla:
IBAN: FI38 8000 1400 1611 30
BIC: DABAFIHH
Kirjoita viestikenttään: Tasaus2013

Soita keräyspuhelimeen: 0600-11310 (10,26 € / puhelu + pvm.)

Lähetä tekstiviesti: Tasaus5 (5€) tai Tasaus10 (10€) numeroon 16155

***

Suosin itse lahjoitusten tekemistä pankkitilin kautta. Silloin lahjoitus menee kokonaisuudessaan saajalle. Puhelinlahjoituksissa palvelun tarjoava teleoperaattori ottaa kustannusosuuden lahjoituksesta.
Kirkossa on äänekkäästi meluava äärikonservatiivien piskuinen vähemmistö. Tuomiorovasti Pikkarainen tuomitsee SLS:n valinnan. Hän on väärässä mm. siinä, että SLS on itsenäinen organisaatio, joka voi päättää aivan omatoimisesti kenet johonkin tehtävään valitsee, kunhan se on Suomen lain mukainen päätös. Aivan turhaa mussutusta Pikkaraiselta ja hänen sielunveljiltään. Asiat on päätetty ja nyt pulinat pois.
Kotimaa24:n keskustelussa ehdittiin jo todeta, että jos äänestystulos olisi ollut päinvastainen, järjestön hallitus ei voisi toimia sen mukaan, koska tulos olisi ollut lainvastainen.