Venäjän lesbot saivat aikakauslehden (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 6.4.2013 23:35
"- Monet meistä emme halua marssia kadulla kylttien kanssa, huutaa megafoniin ja tapella homofobien kanssa, kirjoittaa päätoimittaja ensimmäisessä pääkirjoitukssessaan. Hän kertoo haluavansa luoda uuden kuvan lesboyhteisöstä."

Mielestäni tässä on loppuen lopuksi melko tervettä suhtautumista omaan normaalista poikkeavaan seksuaalisuuteen. Miksi pitäisi mennä kaduille julistamaan sitä omaa seksualisuuttaan kaikille? Miksi ei vaan voi elää normaalisti, omasta seksuaalisuudestaan sen kummemmin ääntä pitämättä. Kyllä Venäjälläkin homot saavat elää täysin normaalisti, kunhan eivät tuputa sitä homouttaan muille.
EAH:n kommentti on jotenkin kapeakatseinen.

Venäjällä homot eivät saa elää täysin normaalisti, tekivät asian miten hyvänsä. Ei ole minkäänlaista syrjintäsuojaa. Kenkää voi tulla töistä jos suuntautuminen paljastuu. Jo aiheeton epäilyskin voi johtaa ongelmiin. Myöskään esimerkiksi parisuhde ei ole millään tavoin suojattu.

Ja "tuputa sitä homouttaan muille"? Täh? Ei kai kukaan ole vaatinut ketään ryhtymään homoksi? Vai olenko ymmärtänyt jotain ihan väärin?
  • 3 / 7
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 7.4.2013 0:55
"Ja "tuputa sitä homouttaan muille"? Täh? Ei kai kukaan ole vaatinut ketään ryhtymään homoksi? Vai olenko ymmärtänyt jotain ihan väärin?"

Tarkoitin tuolla oikeastaan sitä, että esim. pakottaa toiset ihmiset näkemään sitä homostelua, jos esim. kaksi homoa suutelee jossain yleisellä paikalla tms. Mielestäni tuollainen olisi eräänlaista homoseksualismin "tuputtamista".
  • 5 / 7
  • valtsu_Kalliossa
  • 7.4.2013 11:11
EAH:n elämä Suomessa muodostuu jatkuvasti vain vaikeammaksi samalla kun ns. homostelun tuttaminen arkkipäiväistyy, ei vain homoghetto Kalliossa vaan kaikkialla. Koska näin tapahtuu myös Baltian maissa vaikkakin hitaammin, taitaa paras paikka EAH:lle olla Belarus eli Valko-venäjä. Ainakin niin pitkään kun se kolhoosinjohtajasetä on siellä vallassa.
  • 6 / 7
  • Havainnoija
  • 7.4.2013 11:35
Venäjä ei tietenkään pysty vaientamaan homoja ja lesboja, sillä se on osa Eurooppaa ja Venäjän sateenkaarikansa tietää tarkasti, mitä muualla tapahtuu ja tulee vaatimaan oikeuksiaan niin kauan että ne toteutuvat.

Kaksi muuta uutista.
Kostroman alueella on voimassa homovihalaki ja pride on tietenkin myös kielletty samoin kuin muut homojen oikeuksien puolesta järjestettävät mielenilmaukset.
Kolmisen viikkoa sitten Kostroman alueoikeus tyrmäsi kiellot ja ilmoitti pride-kiellon olevan laiton. Samoin se kielto, jolla estettiin mielenilmaukset Kostroman alueen homovihalakia vastaan. Oikeuden päätös on astunut voimaan, ja nyt voidaan suunnitella pridea ja muita tapahtumia.
Aiemmin Moskovan lähellä sijaitseva Himki totesi pride-kiellon laittomaksi.

Syytteen oli nostanut järjestön kanssa homoaktivisti Nikolai Aleksejev, joka totesi, että kansallinen ja kansainvälinen painostus Venäjän homovihalakeja vastaan alkaa vaikuttaa jossain vaiheessa. Aleksejev muistutti, että monien maiden lisäksi Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ja YK:n ihmisoikeuskomitea ovat tuominneet homovihalait ja pride-kiellot.
Aleksejev sanoi myös, että Venäjän kaikkia homovihalakeja vastaan nostetaan kanne sekä venäläisissä että kansainvälisissä tuomioistuimissa.

Yksi monista uutisista:
http://www.gayrussia.eu/russia/6074/

***
Joku homo-ongelmainen kirjoitti:
”jos esim. kaksi homoa suutelee jossain yleisellä paikalla tms. Mielestäni tuollainen olisi eräänlaista homoseksualismin "tuputtamista".”

Loppuelämäsi tulee olemaan yhtä tuskaa, sillä minä ja muut homot kävelemme käsi kädessä ja suutelemme julkisilla paikoilla ja tv-ohjelmissa entistä enemmän. Ongelmista kärsivien kannattaaa harkita tv-vastaanottimesta luopumista ja rajoittaa ihmisten ilmoilla liikkumista.

Kommenttia muokattu: 07.04.2013 klo 13:53
  • 7 / 7
  • puppeliassi
  • 7.4.2013 14:09
jos joku näkee kahden miehen suutelua niin ei oikeat heterot koe sitä tuputtamiseksi, kaappihomot kylläkin.

tai no mä olen homo ja jos näen miehen ja naisen suutelevan en koe heidän tuputtavan mulle heterouttaan.

ja kenellekkään ei tule mielenterveysongelmia jos näkevät miesten keskenään suutelevan, mutta "eheytyksen" eli heterouden tuputus aiheuttaa taas itsemurhia, masennusta ja mitä vielä.

Kommenttia muokattu: 07.04.2013 klo 14:10

Kommenttia muokattu: 07.04.2013 klo 14:12

Kommenttia muokattu: 07.04.2013 klo 14:13