Sateenkaariliput vastaanottavat Putinin Amsterdamissa (juttukommentit)

  • 1 / 24
  • puppeliassi
  • 27.3.2013 19:48
venäläiset on vähän kuin amerikkalaiset: tyhmiä.

oikeasti, tsaarin vallan aikana oli monarkki-fasismi, sitten diktatuuri "sosialismi" ja sitten nykyinen jota amerikassakin on, eli kapitalismi-fasismi.

ilmeisesti molemmissa maissa porukka on propagandalle altis, kun enemmistö äänestää näitä jotka kusee asiat..

Kommenttia muokattu: 27.03.2013 klo 19:49

Kommenttia muokattu: 27.03.2013 klo 22:25
  • 2 / 24
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 27.3.2013 21:25
"venäjäläiset on vähän kuin amerikkalaiset: tyhmiä."

Lainaamani kohta tuolla kirjoitusasulla höystettynä ja erityisesti vielä tuon nimimerkin kirjoittamana saa minut hitusen huvittuneeksi.
  • 3 / 24
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 27.3.2013 21:49
Mikä tahansa ylläolevan nimimerkin kirjoittama idiotismi tai asiasisällötön kommentti ja itse asiassa itse nimimerkki puolestaan saa kenet tahansa normaalin ihmisen pudistamaan päätään epäuskossa.
  • 4 / 24
  • Xx_Val_xX
  • 27.3.2013 23:12
Amerikkailaiset sentään yrittää ja siitä kaikki kunnia! :)
Venäjällä puhutaan "sodomiasta", joten ei jää yhtään epäselväksi, mistä viha Venäjällä on peräisin.

Venäjälläkin kommunistit sentään yrittivät, eikä homoseksuaalisuus ollut rangaistavaa Neuvostoliitossa, ennen ortodoksien kasvattamaa Stalinia aka Isä Aurinkoisen uskontoa ...

Tuolla Venäjällähän on tätä paljasta pintaa http://i274.photobucket.com/albums/jj274/ungeheuer/putin_savior.jpg
Ja parisuhdetta http://rusrep.ru/images/photo/1340612589209043_big_photo.jpeg
sekä tietysti patriarkka, joka on virkaehdoissaan kieltäytynyt omistamasta mitään kallista maallista omaisuutta ... paitsi, sveitsiläisiä luksuskelloja, kaupunkiasuntoa Moskovassa yms
http://pakistan.onepakistan.com.pk/news/wp-content/uploads/2012/04/photo_1333629780503-1-0.jpg

Kommenttia muokattu: 28.03.2013 klo 00:29
  • 6 / 24
  • Riquman1990
  • 28.3.2013 0:22
Venäjällä nyt tärkeempiiki ongelmii ratkastavana ku pikkuvähemmistön pikku ongelmat. Korruptio, köyhyys, työttömyys, rikollisuus, väestön väheneminen jne.
Ne "pikkuasiat" pitäisi olla helppo hoitaa kuntoon, niin olisi sekin vähemmistö tukemassa niitä heteroenemmistöä vaivaavan ongelmavyyhden ratkaisemista.

Kommenttia muokattu: 28.03.2013 klo 00:32
  • 8 / 24
  • Havainnoija
  • 28.3.2013 0:34
Venäjän suurimpien ongelmien aiheuttajat ovat korruptoitunut johto, tietämättömät ja sivistymättömät kansanedustajat sekä pimeää keskiaikaa ihannoiva ortodoksikirkko.
  • 9 / 24
  • Riquman1990
  • 28.3.2013 1:16
Kuten sanottu, asiat tärkeysjärjestykseen. Kyllähän Suomikin jälleenrakennettiin eka sodan jälkeen ja vasta sen jälkeen laillistettiin homous.
Ehkä Suomen jälleenrakentaminen olisi sujunut vielä nopeammin, jos tällaisia henkiseen hyvinvointiin liittyviä asioita olisi ratkottu aiemmin. Aika vain oli silloin toinen, eikä homoseksuaalisuutta ymmärretty ilmiönä nykyiseen tapaan.

Venäjällä näyttää siltä, että ns. eliitti on ottanut mm. homoseksuaalisuuden sellaiseksi uhkakuvaksi, johon voi näppärästi kansan silmissä ulkoistaa yhteiskunnan ongelmat. Jo hissukseen syntynyt ymmärrys on onnistuttu hävittämään.
havannoija kertoi pähkinän kuoressa mitä venäjällä mättää.
> Venäjällä nyt tärkeempiiki ongelmii ratkastavana ku pikkuvähemmistön
> pikku ongelmat. Korruptio, köyhyys, työttömyys, rikollisuus, väestön
> väheneminen jne.


Mikä estää yrittämästä ratkaista noita ongelmia ilman, että säädetään erityinen sensuurilaki, jonka tarkoituksena on vain ja ainoastaan vainota seksuaalivähemmistöjä ja ajaa heidät maan alle? Ymmärtääkseni korruption, köyhyyden, työttömyyden, rikollisuuden tai väestön vähenemisen estämiseksi ei ole tarpeen kaventaa jonkin tietyn vähemmistön tasavertaisia oikeuksia muuhun väestöön nähden.

Kommenttia muokattu: 28.03.2013 klo 11:49
Kysyin Riqu sinulta, koska näytit vähättelevän seksuaalivähemmistöjen Venäjällä kohtaamia ongelmia ja olit nähtävästi sitä mieltä, että valtion kohdistama systemaattinen vaino tiettyyn kansanryhmään on "pikkuvähemmistön pikku ongelma".

Eipä tuo Venäjän meno mikään yllätys sinänsä ole. Näin naapurissa hoidetaan asioita yleisemminkin: http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/57966-laaja-isku-alkoi-venajalla-meidat-yritetaan-tuhota-jarjestelmallisesti
No, eihän tossa oo mitään uutta. R*ssä on r*ssä vaikka voissa paistas...
Venäjän suurin ongelma on sen tietämätön kansa, jonka ylivoimainen enemmistö uskoo edelleen vahvaan johtajuuteen ja sen kykyyn ratkaista kaikki ongelmat, kunhan massat pysyvät ruodussa ja kuuliaisina esivallalle.

Tämä on korruptoituneen ja kaikilla hallinnon tasoilla pelkästään omaa etuaan tavoittelevan maallisen ja uskonnollisen johdon, rikkaan eliitin sekä näiden hallussa olevan median (=televisiokanavat) harjoittaman aivopesun tulos.

Venäjällä ei ole sen historian missään vaiheessa päässyt kehittymään demokraattista perinnettä, jossa vallanpitäjät vaihtusivat rauhanomaisesti vaaleissa kansan saatua vapaasti muodostaa mielipiteensä siitä, mihin suuntaan yhteiskuntaa olisi kehitettävä.

Luonnonvaroista saatavat rikkaudet valuvat harvojen käsiin Kyproksessa, Sveitsissä ja muissa veroparatiiseissa oleville pankkitileille. Samalla kansa pidetään tarpeeksi tiukalla, ettei sillä olisi aikaa ja tarmoa huolehtia muusta kuin omasta päivittäisestä toimeentulostaan toivoen, että olot pysyisivät vakaina vielä suuremman katastrofin pelossa.
No, vahva johtaja tekis Suomellekin kyllä hyvää. Ei tosta Kataisen reppanasta oo oikein mihinkään...
"Mikä estää yrittämästä ratkaista noita ongelmia ilman, että säädetään erityinen sensuurilaki---" No ei varmasti mikään estäisi. Kansalle on aina kuitenkin todella mukava luoda muutama vihollishahmo vihattavaksi, jotta huomio herpaantuu. Silloin ei ole oikeiden ongelmien kanssa niin tarkkaa. Resepti on toiminut Venäjällä erittäin hyvin monissa historian vaiheissa.

Hyvin kiteytetty, Public eye.

T, ryssä
Venäjällä nyt tärkeempiiki ongelmii ratkastavana ku pikkuvähemmistön pikku ongelmat. Korruptio, köyhyys, työttömyys, rikollisuus, väestön väheneminen jne.

Riquman1990 • 00:22

Puutun tohon sanaan "korruptio". Kyprokselta löytyy paljon venäjältä tullutta rahaa ja jos olet huomannut esimerkiksi TV:stä. venäläinen asianajaja menetti henkensä juuri korruption johon rahapesukin kuuluu. On Venäjälläkin pankkeja johon viedä rahansa, mutta helpompi viedä maahan jossa sen voi pestä.
Kaikkein suurin onegelma Venäjällä näyttää olevan juuri vähemmistöt ja kuinka Venäläisiä lapsia kohdellaan Suomessa. Pietarissa yksin omaan on valtava määrä kodittomia lapsia joita Venäläisiä ei kiinnosta tippaakaan.
Just siks on tärkeetä kitkee korruptio Venäjältä. Sen jälkeen voidaan ratkasta homo-ongelmat.
Ja mikähän estää kitkemästä vaikkapa samanaikaisesti niin homo-ongelmaisia kuin korruptoituneitakin päättäjiä Venäjän hallinnosta?
Yhdenvertaisuuskysymykset ja ihmisoikeusasiat eivät ole valtioiden sisäisiä asioita.