Vihreiden Niinistö ryhtyi aloitteelliseksi avioliittolakivyyhdessä (juttukommentit)

  • 1 / 24
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 11.2.2013 12:08
Kokoomuksen enemmistö ei tue homoliittoaloitetta. Vaalikoneiden mukaan kannattajia on noin puolet ja vastustajia noin puolet - lakialoitteen allekirjoittajia vielä vähemmän. Keskustasta luultavasti noin 30 tai enemmän äänestäisi homoliittoja vastaan.

Homojen kannattaisi tyytyä nykyisen eduskunnan kantaan siitä, että homoliittoja ei tule sallia. Yrittäkää uudestaan ensi eduskuntavaalien jälkeen.
Oli niin tai kävi näin, on asiaa kuitenkin syytä edistää jatkuvasti.
  • 3 / 24
  • Public eye
  • 11.2.2013 13:05
Sitä nykyisen eduskunnan kantaahan tässä juuri yritetään saada selville, ja se tiedetään vasta, kun laki tulee käsittelyyn ja eduskunnan äänestettäväksi.
  • 5 / 24
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 11.2.2013 13:45
"Sitä nykyisen eduskunnan kantaahan tässä juuri yritetään saada selville, ja se tiedetään vasta, kun laki tulee käsittelyyn ja eduskunnan äänestettäväksi."

Eiköhän se ihan tarpeeksi selvillä jo ole: huomattava enemmistö jätti lakialoitteen allekirjoittamatta. Ja tuota lakialoitetta markkinointiin huomattavan paljon, että ei ole kenenkään kohdalla siitä kiiinni, etteikö olisi ehtinyt/huomannut allekirjoittaa tuota. Käymissäni sähköpostikeskusteluissa kansanedustajien kanssa minulle on sanottu, että tuota aloitetta on tultu useaan kertaan kansanedustajien työhuoneisiin markkinoimaan, vaikka edustaja olisi ollut jo kertaalleen kieltäytynyt allekirjoittamasta aloitetta. Tuollaisella käytöksellä homopiirit tuskin saavat koskaan vietyä aloitetta läpi.
  • 6 / 24
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 11.2.2013 13:49
Kansanedustajien mielet ovat voineet muuttua viime kuukausien kansainvälisen kehityksen myötä. Jos vaalikoneet eivät kerran pidä paikkaansa ei ole mitään syytä olettaa, että se koituu nimenomaan tasa-arvoisen avioliittolain kohtaloksi. Näin ajatteleva toivoo niin. Keskivertokansanedustaja ei kuitenkaan vietä kaikkia päiviä ajatellen ketkä ihmiset pitäisi ties millä tekosyyllä sulkea avioliiton ulkopuolelle. Harva on niin sekopäinen ja he ovat jo tiedossa.

Mitäköhän Ei_avioliittoja_homoille tekee sen jälkeen kun homot pääsevät naimisiin? Varmaan spammaa niiden kansanedustajien sähköpostia, jotka vaativat itselleen etuoikeuksia toimimalla vastoin hänen tahtoaan. Hanki elämä.

Kommenttia muokattu: 11.02.2013 klo 14:32
  • 7 / 24
  • Salty Dog
  • 11.2.2013 16:22
Toivon että Ville Niinistön sukulaissetä ottaa mallia veljenpoikansa ryhdikkäästä käyttäytymisestä. Suotavaa myös että David Cameronin, Obaman, Francois Hollandin ja Hillary Clintonin puheenvuorot on kuunneltu tarkkaan Mäntyniemessä.
Juuri tuo viime aikojen kansainvälinen kehitys voi ns läpäisyperiaatteella vaikuttaa suomalaisiin kansanedustajiin, siis niihin rajatapauksiin. Myönteistä lännestä (Britannia, Ranska, Obaman avaus) ja kielteistä idästä (Venäjä). Erityisesti Britannian konservatiivien johdon kannalla voi olla vaikutusta.
Olisihan se eduskunnan äänestys tuosta hyvä nähdä, niin näkisi, miten iso osa esim. perussuomalaisista ja kokoomuslaisista kulkee islamistien ja venäläisten vanavedessä - Länsi-Eurooppa ja Latinalainen Amerikkakin alkavat olla jo kaikkien Rakkauden arvostuksen puolella.

Nyt olisi poikaa muutaman kansalaistutkimuksen tulokset Skandinavista, Hollannista, Belgiasta, Kanadasta, Argentiinasta siitä, onko kaikkien avioliitto-mahdollisuus häirinnyt pahasti heteroaviolliittojen avio-onnea, tehnyt heterouden harrastamisen ihan "helvetilli-seksi", vai ovatko niitten jutut ihan sisäsiittoisia edelleenkin.
Harmi kun Ville on ihan kait hetero. Komeasti nousi puolustamaan muittenkin Rakkautta, toistenkaan avio-onnea kadehtimatta,
vaikka taitaa olla vielä viimevuotisen eronsa jäljiltä sinkkuna.

Nyt olisi kyllä Sauli Niinistöllä tarjottimella paikka astua esiin arvojohtajana,
olla koko kansan presidentti - viestittä kaikkien rakkauden olevan valtakunnan etu.
No onhan Ville ihan söpö, muttei suuntaus häntä mitenkään harmista. ;)

Hyvä vaan, että joku rikkoi hiljaisuuden.
  • 12 / 24
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 11.2.2013 18:58
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/449739/Lakialoite+homoliitoista+hiertaa+puolueita

"Keskustelu tasa-arvoisesta avioliittolaista pomppasi esille, kun Helsingin Sanomat kertoi, että vuosi sitten jätetty lakialoite on juuttunut lakivaliokuntaan. --- Jungner uskoo, että asia etenee tavalla tai toisella. --- Jungnerin mielestä kolmas vaihtoehto lakialoitteen jouduttamiseksi on puoluetovereiden taivuttelu."

Juuri tästä puhuin tuossa ekassa kommentissani. Homopiirit tuputtavat homoliittolakia kaikille. Luuletteko todella, että tuputtamalla asia jotenkin paranee?
Kyllä tässä on syytä pitää grilliä kuumana. Ei liha ainakaan jääkaapissa seisottamalla kypsy.
"Luuletteko todella, että tuputtamalla asia jotenkin paranee?"

Heh! Tuota noin, luuletko itse noin?

- - -

Presidentti on tosiaan Villen setä, isän veli. Kai ne joskus jostain jutteleekin...
Anne Holmlundissa on koulukiusaajamaisia piirteitä. Tietää häviävänsä mutta ihan kiusallaan haluaa hidastaa tasa-arvoisen lain toteutumisen.
Aasihattu päähän ja nurkkaan häpeämään.
Mihin tämä maailma on menossa, aluksi poistettiin orjuus ja sitten naiset saivat tasa-arvon, sen jälkeen rotusyrjintä kiellettiin ja nyt pitäisi vielä antaa homoille lisää oikeuksia?!
Missä ovat ne hyvät ajat, jolloin oli vielä vain rikkaita ja köyhiä, ihmiskauppa oli sallittu ja lapsia sai kurittaa niin paljon kuin vain jaksoi. Loppu on lähellä! Totisesti lähellä - Ihmiskunta tuhoutuu kun homot saavat kansalaisoikeudet!!!

(Plz... See the Sarcasm!)
Mun mielestä meidän pitäisi tehdä samat mitä Ruotsalaisille päättäjille tehtiin jolloin Valtiopäivillä translakia muutettiin, kansainvälinen painostus toimi adressin avulla jossa kerättiin 50 000 ääntä vetoamaan Ruotsalaisiin päättäjiin. Muutettu laki käsiteltiin ja hyväksyttiin lopulta nopeasti.
https://www.allout.org/en <------- tuota kautta

Kommenttia muokattu: 11.02.2013 klo 23:52
"Luuletteko todella, että tuputtamalla asia jotenkin paranee?"

Tuputtamalla saa homoseksiäkin, joten miksei saisi suvaitsevuutta ja uutta lakia. Kyllä joltakin aina heruu myötätuntoa.
"Luuletteko todella, että tuputtamalla asia jotenkin paranee?"

Kyllä, sillä juuri siitä politiikassa on kyse eli käydään kauppaa, lobataan ja yritetään vaikuttaa toisten poliitikkojen mielipiteisiin ja äänestyskäyttäytymiseen, jotta omat ja taustaryhmien asiat etenesivät.

Oikeastihan kansanedustajista on enemmän kuin 76 lain takana. Ryhmä, joka valmisteli lakialoitteen, koostui hallituspuolueiden edustajista. Keskusta ja perussuomalaiset oppositiossa tekivät ryhmäpäätökset, etteivät allekirjoita aloitetta, koska heitä ei otettu mukaan aloitteen valmisteluun. He katsoivat, että kyseessä on hallituksen tekemä aloite. Keskustan ja perussuomalaistenkin riveistä löytyy kuitenkin useita kansanedustajia, jotka ovat ilmoittaneet kannattavansa aloitetta ja äänestävät lain puolesta, jos saavat ryhmäkurista vapaat kädet.
Human, erityisesti kun otit esille tuon Etelä - Amerikan niin varsinkin Argentinan uusi translaki, noh paljon ruusuja ja kiitoksia Argentiinaan päin edistyksellisestä translaista josta moni maa voisi ottaa oppia! :)
Ville Niinistö kertoo Ylellä keskustelleensa tasa-arvoisesta avioliittolaista tehdystä lakialoitteesta pääministerin kanssa. Katainen aikoo keskustella asiasta Holmlundin kanssa, sillä hän aikoo kunnioittaa hallitusneuvotteluissa tehtyä sopimusta lakialoitteen edistämisestä.
  • 23 / 24
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 15.2.2013 14:15
Homopallerolle tiedoksi, että hallitusneuvotteluissa ei sovittu mistään lakialoitteen "edistämisestä". Hallitusneuvotteluissa sovittiin, että homoliittojen laita ratkaistaan lakialoitteen kautta. Lakialoite ei kuitenkaan saanut yli 100 nimeä, joten sitä ei näin ole myöskään syytä edistää.
Homofobin kannattaisi tutustua eduskunnan pelisääntöihin ennen kuin pakokauhun vallassa päästelee suustaan sammakoita.

100 allekirjoittajaa on vain painostuskeino, ei virallinen sääntö. Laki menee eduskuntaan joko lakialoitteena tai kansalaisaloitteena etkä sinä mahda sille yhtikäs mitään, vaikka lähettelisit uhkailusähköposteja kansanedustajille ja kirjoittaisit Ranneliikkeeseen vuorokauden ympäri.

Viiden hallituspuolueen tukema tasa-arvoinen avioliittolaki sovittiin ratkaistavaksi, siis toisin sanoen läpivietäväksi/hoidettavaksi/toteutettavaksi lakialoitteella, jota puolueet sitoutuivat yhdessä edistämään - myös Kokoomus jakaantuneena.

Kommenttia muokattu: 15.02.2013 klo 15:05