Jukka Kuronen - Itämeren kuningatar jo 7 vuotta (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • human
  • 11.1.2013 20:50
Ai kun kamalaa! Sehän on ajanut säärikarvansakin ja partansakin pois!
Eipä ole liiemmein homo-miestä sitten enään lavalla jäljellä.

Olisikohan jo aika päästä irti noista kliseitten viljelyistä ja rajoittuneisuudesta näissä omissakin piireissä? Eikä sentään ihan tappaa seksuaalisuuntausten koko kirjoa sukupuuttoon.
Sillä seksuaalivähemmistöissä on muitakin kuin vain homoja - eli mihin unohtuvat aina transvestiitit, transseksuaalit ja biseksuaalit? Etenkin silloin kun "tyttöilyistä" on puhe, tavalla taikka toisella.

Noissa drag-esityksissä ja -esiintyjissä on nimenomaan trans- ja biseksuaalisuus-suuntauksien maailmaa, sekä toki heteronaistenkin parodiointia, ainakin jopa enemmän kuin mitään homoa.

Jospa ei siis yritetä tuputtaa enään nykypäivänä näissä omissakaa piireissä sitä kliseetä että olisi olemassa vain heteroita ja homoja, eikä mitään muita, eikä muillekin ominaisempia piirteitä.

Transvestiitit, transseksuaalit ovat myös olemassa, ihan arkipäivien kurosinakin ja kokonaispakettina drag-esiintyjät nappaavat lähinnä biseksuaaleja, heteroisen sukupuolten vastakkainasettelun lisäksi - ja homo-miehiä vain hupaisuus- tai laulumielessä. Homot eivät niinkään homopippaloissa odota sinne lavalle drageja tai transuja, vaan mielellään ihan miehisiä esiintyjiä. Toki välistä parodiat on ihan kivoja, mutta jos ne menee vain naisellisiksi keimailuiksi, niin siinä vaiheessa loppuu kyllä homo-miesten kiinnostus sitä kohtaan - naisten vaatteet kun korostaa naiseutta, naisellisuutta ja naisissa kun ei ole homo-miestä säväyttävää miestä.

Kommenttia muokattu: 12.01.2013 klo 22:40
  • 2 / 2
  • valtsu_Kalliossa
  • 11.1.2013 23:37
"Drag-esitykset koreine vaatteineen ja näyttävine lavaesiintymisineen ovat aina olleet osa "homokulttuuria" ja seksuaalivähemmistöille suunnattujen ravintoloiden ohjelmistoa..."

Kyllä, mutta myös pakkopullaa.