Homoja vihaaville merkittävä tappio USA:ssa (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 4.1.2013 17:51
Harvinainen tilanne: huomaan olevani homovihaajan kanssa ainakin yhdestä asiasta samaa mieltä. Hollywood on luonut aivan vääriä ja virheellisiä mielikuvia siitä, mitä on elää toisen ihmisen kanssa parisuhteessa. Joku kirjoitti jossakin joskus, että Hollywood pitäisi haastaa oikeuteen ihmissuhteiden tuhoamisesta.

Tuosta Hollywood-saasteesta kärsimme osittain myös Suomessa yhä runsaampina avioeroina. Toisaalta iltapäivälehdet myyvät lehteä myös sillä, että kerrotaan, kuinka julkkisten avioliitot epäonnistuvat. Sitä ennen toki on kerrottu kuinka romanttisen rakastuneita nämä henkilöt ovat.

Tietenkään kukaan ei ostaisi elokuvaa, joka kuvaisi kahden tavallisen ihmisen arkea sen kaikilta puoliltaan. Siitä ei ole Hollywood-tarinaksi. Nyt ihmiset saavat vain mielikuvia siitä, että romanttinen rakkaus kestää ja kestää, eikä arkea ole olemassakaan. Kun häämatkan jälkeen arki alkaa, se on joillekin pareille kuin halolla päähän. "Eihän tällaisesta kerrottu missään mitään!" Hetken kuluttua kävelläänkin sitten eri suuntiin ja mahdollisesti kiskotaan lasta omaan suuntaansa raivokkaissa erotaisteluissa.

Maggie Gallagher teki oikean johtopäätöksen, ettei hänen standardimallinsa toimikaan tänä päivänä. Tilalla on monimuotoisuuden kirjo myös parisuhteissa.

Kommenttia muokattu: 04.01.2013 klo 17:53