Saksalainen pop-duo Rosenstolz on eronnut (juttukommentit)

  • 2 / 3
  • human
  • 20.12.2012 21:47
Suomessa taas mediamaailma on täynnä hömppää - ja valehtelua.

Tuksun "homo", eiku bisse kampaaja väitti taas, ettei ole olemassa absoluuttisia homoja eikä heteroita, vaan että kaikki ovat... niin, mitä, vähänkö bissejä - kuten hän on.

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a523773/johanna+tukiainen+sekoili+homokampaajansa+kanssa+laivalla++video/

Setakin voisi jo pikku hiljaa ottaa julkisuuden kanssa esille sen, että on ihan lesboja, ihan homoja, on ihan heteroita, on ihan trans-ihmisiä, ... ja on ihan biseksuaaleja, jotka käyttäytyvät enemmän tai vähemmän sitä sun tätä lailla.

Tuo hölynpöly siitä että muut, kuiin biseksuaalit olisivat biseksuaaleja, on mennyt aika älyttömyyksiin jo.

Mediassa ja jopa joittenkin (muka)"homojen" toitottamat väitteet siitä, ettei ole absoluuttisia homoja, antavat vain perusteita niille, jotka väittävät että "homothan voi muuttua heteroiksi" - ja siten ne ovat katalinta, mitä voi tehdä.
Toisaalta toissavuotinen oululaislaulu "jokainen on vähän homo" oli myös toisinpäin typeryyksien huippu - jokainen ei todellakaan ole homo, vaan homot ovat täysin homoja, biseksuaalit homoilevat ja heterot ovat ihan heteroita, eivätkä yhtään homoja.

Kommenttia muokattu: 20.12.2012 klo 22:00
  • 3 / 3
  • SaintJudy
  • 21.12.2012 1:08
Jokainen on vähän homo - lallatuksen message taisi kuitenkin olla se, että jokainen on vähän erilainen - ei toistaan sen hyvempi tai parempi.

Otsikkoon, joka on hieman hassu (ja heittoni jäi kiireessä kesken); bändit hajoaa, kun ne lopettavat toimintansa, bändistä erotaan, kun joku sen jäsenistä eroaa ja bändi jatkaa toimintaansa. Duo ei voi olla eronnut, se on joko lopettanut, tai hajonnut, duon jäsenet tosin voivat erota (toisistaan).