Eduskunnan kansalaisinfon seminaarissa translain uudistamista pidettiin tärkeänä (juttukommentit)

  • 1 / 11
  • Asmo Maanselkä
  • 23.11.2012 0:56
Hei! En arvostellut hallitusta, siis pidin hallitusta arvokonservatiivisempana kuin sen edeltäjää. Samalla totesin että tämän hallituksen aikana asiat ei etene meidän ansiosta.

Kiitos muuten kivasta hymypoika-huomiosta ;9
  • 2 / 11
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 23.11.2012 15:39
Kyllä täytyy jotenkin vinksahtanut olla, jos pitää sitä jonain "ansiona" että piiloutuu satukirjan taakse yrittäessään ohjailla toisten ihmisten puolison sukupuolta, perhe-elämää ja ilmeisesti myös sukupuoli-identiteettiä. Kristillisteokraatit ovat narsistisia ja kaikin puolin kuvottavia kiusaajia ja paskiaisia. Onneksi tuollaisen marginaalisen uskontopuolueen, kuten taikauskon ja homo- ja transfobiankin, suunta on tulevaisuudessa tästä vain alaspäin.

Parin vuosikymmenen päästä muistellaan vakavamielisinä kuinka kierosti asmomaanselät ja päiviräsäset vielä 2010-luvulla sadistisesti, tekopyhästi ja vahingoniloisesti ilakoivat sillä, kuinka monen ihmisen elämää he ahdasmielisyydellään sotkivat ja tekivät vaikeammaksi.
  • 3 / 11
  • Asmo Maanselkä
  • 24.11.2012 0:55
Kiitos palautteesta. Itse olen asiallisen keskustelun kannalla. Puolueiden arvolähtökohdat ovat erilaisia, mutta uskon että kaikki haluavat pelkkää hyvää omasta arvolähtökohdastaan käsin. Sitä mekin haluamme.
  • 4 / 11
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 24.11.2012 12:00
Asiallista olisi myös oikeasti haluta sitä hyvää eikä valehdella röyhkeästi ja leikkiä tyhmää. Mitä hyväntahtoista siinä muka on, että estetään samaa sukupuolta olevia menemästä naimisiin ja jätetään lapsi mielummin orvoksi kuin annetaan homo- tai lesboparille tai kannatetaan pakkokastraatioita viattomille ihmisille ikään kuin kostoksi sukupuoltaan korjaaville. Ovatko kristillisteokraatit muka oikeasti pystyneet selittämään kenen etua simputus ajaa? Eivät. Ilmiselvä tarkoitus on tehdä homoseksuaaleille ja transsukupuolisille selväksi, etteivät he ole yhtä arvokkaita eikä heitä kaivata. Taktiikka on se, että linnoittaudutaan mielipiteenvapauden taakse, ei perustella mitenkään ja samalla ollaan "asiallisen keskustelun kannalla" kun on ajettu nurkkaan. Läpeensä läpinäkyvää kieroilua.
  • 5 / 11
  • puppeliassi
  • 24.11.2012 14:26
etkö pallero tiennyt että narsisti ei ole onnellinen jos muilla on asiat hyvin?
siinä sulle vastaus että kenen etuja simputus ajaa...

mutta eiköhän nämä sukupuoli ja seksuaalivähemmistöjen asiat hoideta suomessa paremmaksi 20 vuoden sisään. homofobia tosin elää vielä sitäkin kauemmin joillakin ihmisryhmillä, mutta eiköhän jollei tule uusi hitler niin 150 vuoden sisään ole ihan sama onko homo vai hetero, tai jos kokee sukupuolensa vääräksi ja korjauttaa sen oikeaksi...
  • 6 / 11
  • Havainnoija
  • 24.11.2012 17:49
Kuuntelin tämän Maanselkä-sukunimisen mielipiteitä, jotka kertoivat tietämättömyydestä ja välinpitämättömyydestä ihmisoikeuksia kohtaan ja sisälsivät pelkästään sekaisia harhaluuloja ja idiotismia.

Yhä edelleen ihmetyttää se, että löytyy niinkin paljon suomalaisia, jotka ovat korvanneet ihmiskunnan keräämän tiedon ihmiskunnan keräämillä luuloilla ja sen lisäksi valinneet sairaalloisen homo- ja transvihamielisen uskonkäsityksen, joka perustuu muinaisiin tarustoihin ja kuvitellun homovihamielisen jumalan kuviteltuihin ilmoituksiin.
---
Kristillinen liitto/Kristillisdemokraatit rp. ovat vastustaneet vuosikymmenien varrella kaikkia homojen ja transsukupuolisten ihmis- ja kansalaisoikeuksien parantamiseksi säädettyjä lakeja. Mikäli heidän agendansa olisi toteutunut, olisimme edelleen rikollisia eikä meillä olisi sananvapautta.

Fundikset eivät onneksi enää pysty levittämään täysin avoimesti homovihaansa Suomessa, sillä järkeen ja tietoon pohjautuva lainsäädäntö estää heidän sairaalloisen agendansa toteutumisen.
---
Tärkeintä oli tietenkin, että muut seminaariin osallistuneet olivat perillä asioista ja järkikin oli tallella.
  • 7 / 11
  • Asmo Maanselkä
  • 24.11.2012 21:10
Seksuaalivähemmistöt tekevät kärpäsestä härkästä. Jos ei heti saa miehen tai naisen passia niin ollaan ihmisoikeuskorttia heristämässä. Euroopan Ihmisoikeus Tuomioistuin EIT on todennut että rekisteröity parisuhde takaa samat asiat, oikeudet kuin avioliitto. Kyse ei ole ihmisoikeusasioista. Väärämieliset on helppoa tuomita rasisteiksi. Se on keino ja yritys tukahduttaa hedelmällistä vuoropuhelua. Fundamentalistinen tapa ajatella kaikkia väärämielisiksi ja kieltää keskustelu. Kukaan ei oikeasti vastannut pointteihini joita nostin esiin, koska niin ei haluta vastata.
  • 8 / 11
  • Havainnoija
  • 24.11.2012 22:21
Kyseinen Maanselkä on esitellyt homoja alempiarvoistavia ja halveksivia sekä yhteiskuntaamme myrkyttäviä käsityksiään ahkerasti tiedotusvälineissä.
Kiihkouskovaisfundisten homovihalla ei ole rajoja.

Maanselkä kieltäisi hlbt-kansanryhmään kuuluvilta ihmisiltä muun muassa Suomen perustuslain suomat oikeudet kuten mielipiteen ilmaisun ja kokoontumisvapauden. Hän rajoittaisi nämä ihmisoikeudet koskemaan vain ”valtaväestöä” ja ”marginaalivähemmistön” tulisi alistua.
Maanselän mielipiteet kuulostavat hyvin natsimyönteisiltä.

Maanselkä kirjoittaa muun muassa:
”Pride-paraati on myös provokaatio perinteisiä arvoja vastaan. Provosoimalla yleensä halutaan sitä, että eri näkemystä edustavat provosoituvat.
Priden karnevaalitunnelmassa rienataan uskonnollisia symboleja, pappeja, kirkkoja ja pyhiä kirjoituksia.”

”Jos vähemmistö sopeutuu, niin tällöin valtaväestön edustajan ei tarvitse hyväksyä oudon seksuaalisen elämäntavan arvoja.”

”Pride-provokaatioiden sijasta marginaalin tulisi kunnioittaa enemmistön arvoja ja pitäisi ymmärtää jättää suomalainen valtakulttuuri rauhaan.”
”Marginaali ei saa tuhota perinteistä suomalaista avioliittoa” ja niin edelleen:

http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/pride-paraati-on-myos-provokaatio/875969
  • 9 / 11
  • Jorma Hentilä
  • 24.11.2012 22:34
Itse asiakysymyksistä olen Maanselän kanssa täysin eri mieltä. Mutta, mutta... hän voittaa kielenkäytön asiallisuudessa väittelykumppaninsa. Valitettavasti.
  • 10 / 11
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 24.11.2012 23:18
YK:n ihmisoikeusjulistus ei sananmukaisesti vaadi sukupuolineutraalia avioliittoa, muttei myöskään sitä millään lailla sulje pois. Käytännössä laillistamiseen kannustaa myös julistuksen syrjintäkielto. Rekisteröity parisuhde, joka olisi sinänsä tasa-arvoinen avioliiton kanssa olisi edellä mainitun porsaanreiän takia toki myös ihmisoikeusjulistuksen mukainen. Jako ei kuitenkaan ole mikään lähtökohta.

Asmo Maanselkä kristillisteokraattina vastustaa rekisteröityjen parisuhteiden tasa-arvoa suhteessa avioliittoon, kuten vastustaa myös tasa-arvoista, seksuaalisen suuntautumisen huomioonottavaa avioliitto-oikeutta. Hän ei myöskään osaa perustella, miksi kärpäsestä pitää tehdä härkänen ja erottaa muutaman ihmisen avioliitot valtajoukosta jos kerran kaikki liitot ovat yhdenvertaisia (mitä hän vastustaa). Oikeata perusteltua syytä tälle mielipiteelleen hänellä, eikä kenellä muullakaan samanmielisellä ei tietenkään ole, sillä sukupuolineutraali avioliitto ei ole keneltäkään pois, eikä adoptio, minkä tutkimukset ovat todistaneet jo vuosikymmeniä, eikä myöskään transsukupuolisen lisääntymiskyky ole sekään. Mitä syytä tai edes järkeä on olla niistä toista mieltä? Siitä ei ole mitään muuta kuin haittaa asianomaisille ihmisille. Ilmeisesti on liikaa olettaa, että kristillisteokraatti ajaisi jonkin säilyttämistä siksi, että siinä oikeasti olisi mitään hyötyä.

Asmo Maanselkä leimaa itse itsensä homo- ja transfobiseksi paskiaiseksi vastustamalla pelkästään vastustamisen vuoksi, sitä ei muiden tarvitse tehdä. Hedelmälliseen vuoropuheluun ei kuulu sotkeutuminen henkilökohtaiseen elämään, kuten avioliittoon, vanhempien sukupuoleen, sukupuolisuuteen tai lisääntymiskykyyn. Ne eivät kuulu muille, mutta sitähän eivät kristillisteokraatit voi sietää. He haluavatkin, että laki jakaa keppiä ja porkkanoita seksuaalisuudesta ja sukupuoli-identiteetistä, jotta voisivat ajaa heteroseksististä ideologiaansa. Mistä muusta syystä kristillisen avioliiton ja perheen pitäisi olla ne ainoat lailliset? Jos kerran itse Päivi Räsänenkään ei osaa selittää, miten homoavioliitot ja -adoptiot olisivat muka keneltäkään pois...

"Seksuaalivähemmistöt tekevät kärpäsestä härkästä. Jos ei heti saa miehen tai naisen passia niin ollaan ihmisoikeuskorttia heristämässä."

Ilmeisesti Maanselkä ei myöskään erota seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä toisistaan. Kenties tuottamuksellinen typeryys onkin osasyy kieltämisen ja rankaisemisen pakkomielteelle?

Ja kunnianarvoisalle Jorma Hentilälle tiedoksi, että kuka tahansa väittelykumppani pesee Asmo Maanselän mielipiteen ja kielenkäytön asiallisuudessa.

Kommenttia muokattu: 25.11.2012 klo 12:08
Kristillisdemokraatit seuraa rammattua kuin piru raamattua vaikka raamatun on kirjoittanut suurimmilta osin ihmiset jotka ei oikeasti edes kirjoittanut sellaista mitä Jumala oikeasti olisi halunnut heidän kirjoittavan, surullista mutta totta!!!

Niin kuin esimerkiksi synti, joka on väännetty ihan päinhonkia. Jos puhutaan synnistä ja siitä mistä piru saa voimansa niin se on ahneus ja itsekkyys. Jumala on antanut meille mahdollisuuden tehdä valintoja ja jos joku kuvittelee, että väärät valinnat vievät helvettiin niin he ovat väärässä.

Se mikä mun elämääni on vaikuttanut kun puhutaan Jumalasta ja uskonnosta niin Lorna Byrnen kirjat.