Aslan ry on kannellut Hesarin kuukausiliitteen jutusta Julkisen sanan neuvostolle (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 12.10.2012 19:50
Otaksun, että Hesarin juristit ovat lukeneet tuon kuukausiliitteen kirjoituksen ennakkoon ennen sen painoon menoa. Sitä on jopa voitu juristien ohjeiden mukaan säätää.

On mielenkiintoista aikanaan nähdä, kuinka Aslan on kantelunsa perustellut JSN:lle. Tekstiä vielä näkemättä tällä hetkellä tuntuu kuitenkin siltä, ettei kantelulla ole läpimenomahdollisuuksia.
  • 2 / 3
  • Havainnoija
  • 13.10.2012 3:15
Siinäpähän kantelee, totuutta Aslan ei kuitenkaan voi välttää.

Aslanin mainostama, kehuma ja soveltama Elävät vedet (Living Waters) on yhden homovihamielisen amerikkalaisfundiksen kehittämä woodoopoppakonsti, jota Desert Stream Ministries -eheytyslahko on levittänyt ympäri maailman. DSM:n ainoa tarkoitus on rahan kerääminen puoskareille ja homojen ihmisoikeuksien vastustaminen.

DSM:n sairaalloinen homovihamielinen oppi, jota Aslan toteuttaa:

http://www.desertstream.org/Groups/1000040091/Desert_Stream_Ministries/Living_Waters/Living_Waters.aspx

DSM:n ja Aslanin tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden vastustaminen perustuu osaksi näihin kahdeksaan valheeseen:

http://desertstream.org/Groups/1000050702/Desert_Stream_Ministries/Who_We_Are/Honoring_Marriage/Eight_Reasons/Eight_Reasons.aspx
---
Jos joku haluaa lukea, kuinka perverssejä käsityksiä kiihkouskovaisilla on, niin tässä on Aslanin kotipesän DSM:n vainoharhaisuuksia:

http://desertstream.org/Groups/1000040182/Desert_Stream_Ministries/Looking_For_Help/Free_Resources/Testimonies/Testimonies.aspx

Tässä on kertomus uskontopohjaiseen homovihaan perustuvan DSM-eheytyslahkon synnystä:

http://desertstream.org/Groups/1000040171/Desert_Stream_Ministries/Who_We_Are/History/History.aspx
  • 3 / 3
  • human
  • 13.10.2012 15:59
Usisjutut velloo tavantakaa, muodossa sun toisessa, kun rajoittunut mielikuvitusmaailma kohtaa elävää monimuotoista todellisuuttamme.

Tampereellahan puhkesi usisten mekkala nyt loppuuviikosta PMMP:tä vastaan, rienaus-syytöksin, kun se esitti konsertissaan Tampere Areenalla kappaleensa Jeesus ei tule oletko valmis.

Areena oli vuokrattu konsertin järjestämiseen ja Areenan toimitusjohtaja, jolla tietojen mukaan on yhteyksiä Nokia missio -liiikkeeseen, oli saanut tietoonsa että PMMP aikoo esittää ko. kappaleen konsertissaan. Toimari oli laittanut konsertin järjestäjille viestiä, ettei kappaletta pitäisi esittää konsertissa - mutta PMMP esitti sen kuitenkin. Ja asiasta nousi menteli.
Kyseiselle Areenalle on peruttu ja estetty aiemminkin esiintyjiä, joiden on katsottu olevan "epäsopivia" ristinuskonnollisiin "arvoihin".

Asiasta uutisoitiin Aamulehdessä (joka on samaisen Alma-median leirissä, kuin Iltalehti ja Lapin kansakin, jolla oli asenneongelmia Johanna Korhosta kohtaan taannoin) ja nyt siellä käydään kiivasta kesksutelusa aiheesta.

Areenan toimari on syvästi uskonnollinen ja on viestittänyt että "nykymaailman meininkin on sellaista että jumalan vihan tuho tulee pian". Kummastusta tosin tuohon on herättänyt se, että Areenaa ollaan saneeraamassa - eli miksi saneerata, jos tuho tulee pian.

Ellei ko. kappale ole ennestään tuttu, voi sen lyriikoitten sanomaa pohtia täältä
http://lyricstranslate.com/en/PMMP-Jeesus-ei-tule-oletko-valmis-lyrics.html

Kommenttia muokattu: 13.10.2012 klo 16:00