Saksalaisviihdyttäjä Dirk Bach ajoi tasa-arvon asiaa (juttukommentit)

  • 2 / 3
  • Havainnoija
  • 6.10.2012 0:17
Katolinen saksankielinen homovihasivusto kreuz.net, jonka serveri on ilmeisesti kaukomailla, hyökkäsi heti Dirk Bachin kuoleman jälkeen otsikolla ´Dirk Bach palaa nyt ikuisesti homohelvetissä´.

Hakkerit ärsyyntyivät ja hyökkäsivät muutama tunti sitten kreuz.netin sivustolle ja estivät sen toiminnan. Artikkelin loppupuolella Anonymouksen video asiasta ja kehotus vastustaa kreuz.netiä:

http://www.queer.de/detail.php?article_id=17554

Päivitys

Bruno Gmünder -kustannusosakeyhtiö lupaa 15 000 euron palkkion sille, joka saa selville kreuz.net-homovihasivuston ylläpitäjät ja sivustolle kirjoittavat, jotta heidät saadaan oikeuden eteen:

http://www.brunogmuender.com/news/beleidigung-von-dirk-bach-bruno-gmu%CC%88nder-verlag-zahlt-%E2%80%9Ekopfgeld%E2%80%9C-fu%CC%88r-informationen-u%CC%88ber-kreuznet/

Kommenttia muokattu: 06.10.2012 klo 01:36
  • 3 / 3
  • Havainnoija
  • 19.10.2012 0:02
Dirk Bach haudattiin edellissunnuntaina Kölnin hautausmaalle.
Lähin ystäväpiiri järjesti muistotilaisuuden, jossa kuultiin muun muassa Dirkin esittämä ja äänittämä ´Kleiner Vogel´, Boy Georgen ´Unfinished Business´ ja Meat Loafin ´Heaven can wait´.

http://www.spiegel.de/panorama/leute/tod-von-dirk-bach-beerdigung-des-moderators-im-engsten-kreis-a-860117.html

---
Saksan valtakunnallinen sateenkaarijärjestö LSVD on tehnyt rikosilmoituksen katolisesta kreuz.net-sivustosta, joka on jo vuosia jatkanut kiihotusta kansanryhmiä kohtaan ja viime aikoina kohteena ovat olleet pääasiassa homot ja lesbot.
LSVD vaatii myös katolisia piispoja puuttumaan asiaan, sillä sen mielestä katolinen kirkko ei ole tosissaan yrittänyt saada selville kreuz.netin toimijoita eikä se ole tuominnut sivuston lietsomaa homovihaa sanallakaan.

http://lsvd.de/1809.0.html