USAn republikaanit: Tampassa päätettiin homovihamielisestä vaaliohjelmasta (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • Homopallero
  • 30.8.2012 8:38
Toisin sanoen republikaanit haluavat tehdä kaikkien niiden elämästä mahdollisimman rangaistuksenomaista, jotka eivät ole ökyrikkaita, kiihkouskovaisia heteromiehiä, mutta sehän oli jo kaikkien tiedossa! Uskomatonta, että niin moni Amerikassa äänestää tuollaista ihmisvihamielistä plutokratiaa ja teokratiaa ja että kokoomusnuoret kehtaavat avoimesti osoittaa tukeaan tuollaiselle ihmisoikeuksien vastaiselle myrkylle. Luulisin kyllä, että Obama voittaa silti vaalit niukasti. Siis jos äänestäjillä on yhtään omatuntoa tai järkeä.
  • 3 / 7
  • Havainnoija
  • 31.8.2012 0:40
Republikaanien puoluekokouksen päätökset merkitsisivät toteutuessaan noin 20 miljoonan hlbti-kansalaisen oikeuksien rajoittamista ja jo myönnettyjen kansalaisoikeuksien poistamista, kertovat tiedotusvälineet.

Republikaanihomoja edustava Log Cabin Republicans -järjestö pitää puoluekokouksen päätöksiä pelottavina ja vahingollisina. Järjestön johtaja oli järkyttynyt kohtaamastaan ahdasmielisyydestä ja suvaitsemattomuudesta.
Järjestön jäsenillä oli mahdollisuus osallistua ohjelmantekoon ja he halusivat vähentää homovastaista kielenkäyttöä. Toisin kävi. Heidän läsnäolonsa sai muut käyttäytymään entistäkin homovastaisemmin.

LCR:n ohjelmajohtaja Casey Pick totesi: ”Me hävisimme ja voidaan sanoa, että puolueemme sosiaalikonservatiivit iskivät kovemmin sen vuoksi, että olimme siellä.”

Republikaanien puoluekokouksen puhujiin kuuluvat myös ihmisoikeusjärjestö SPLC:n listaamien homovihajärjestöjen edustajat.

***
Republikaanit kaupittelevat Angry Patriots -peliä, jossa tuhotaan vihollisia ja ääliöitä, joihin republikaanien mukaan kuuluvat muun muassa presidentti Obama ja hänen puolisonsa Michelle:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012083016023523_ul.shtml
  • 4 / 7
  • ERKKI - VAASA
  • 31.8.2012 1:50
Raamattua mukaillen voi todeta, “ei mitään uutta auringon alla”.
1970 - luvulla "taistoslaiset" matkustivat Neuvostoliittoon kuin uskovaiset kirkkoon, he olivat enemmän “neuvostoliittolaisia” kuin neuvostoliittolaiset itse, nyt nämä “pahatporvarit” ovat amerikkalaisempia kuin amerikkalaiset itse.
Paikallislehteen kirjoittelevaan nuoreen kokoomuslaiseen viitaten totesin hiljattain eräässä yleisötilaisuudessa eräälle paikalliselle kokoomusnuorelle heidän että kun he pääsevät valtaan niin me saamme takaisin 1800 - luvun ahdasmielisen yhteiskunnan.
Siinä valistukseksi riittää kristillisyyden dominoima parivuotinen “kansakoulu“ jos nyt sitäkään on varaa käydä. Viimeistään 15 vuoden iässä alettu työura koostuu vähintään 12 - tuntisista työpäivistä ja työuraasi saat jatkaa kunnes paikallesi kuukahdat sillä eläkkeet ovat vain yhteiskunnan kerman tuntema erioikeus. Tuossa yhteiskunnassa minkäänlaista sosiaaliturvaa ei ole ja ainoa lapsille suunnattu köyhäinapu on taivasosuuspaikkaansa tienaavien “rouvasväenyhdistysten” käsissä.
Tällaista elämänmeno oli Tampereella 1880 - luvulla Tyko Varron muistelmien mukaan ja siihen kait tässä ollaan palaamassa kun noita “Amerikan-oppeja” tännekin sovelletaan. Tuohon kokoomus- nuorten ihanneyhteiskuntaan eivät taatusti sovi ajatukset homojen ja lesbojen oikeuksista. Valtavirrasta poikkeavat yksilöt viedään vankilaan telkien taakse taikka sidotaan rautalangalla yhteen ja heitetään meren syvyyteen!
  • 5 / 7
  • Havainnoija
  • 3.9.2012 1:18
Homojen kansalaisoikeudet (mm. syrjintäsuojalait) ja erityisesti samaa sukupuolta olevien parien avioliitot kuuluvat ilmeisesti jatkossakin USA:n presidentinvaalikampanjan ykkösaiheisiin.

BuzzFeed listaa kuusi syytä: liittovaltion homoavioliittokielto DOMA, jota Obaman hallinto vastustaa ja jonka käsittely alkaa piakkoin korkeimmassa oikeudessa, Kalifornian homoavioliittokielto Prop 8, joka todettiin perustuslain vastaiseksi ja joka on myös menossa korkeimpaan oikeuteen, avioliittolain kohtalo ratkaistaan parin kuukauden kuluttua Mainen, Marylandin, Minnesotan ja Washingtonin osavaltioiden kansanäänestyksissä, varapresidenttiehdokkaiden yhteenotossa riidellään homojen oikeuksista, viime vaalien jälkeen homojen oikeuksien kannatus on lisääntynyt ja jotkin osavaltiot ovat lisänneet oikeuksia avioliittoon saakka ja ensimmäinen avoimesti lesbo, Tammy Baldwin Wisconsinista, joka on tällä hetkellä edustajainhuoneen jäsen, on nousemassa senaattiin.

http://www.buzzfeed.com/chrisgeidner/the-6-reasons-same-sex-couples-marriages-will-rem

***
Republikaanithan haluavat ohjelmansa mukaan liittovaltion perustuslakiin homoavioliittokiellon, joka siis koskisi myös niitä osavaltioita, joissa tasa-arvoinen laki on voimassa eli kaikki meiltä pois.

Ohjelmassa kerrotaan myös, kuinka perinteisen avioliiton puoltajat joutuvat muka kärsimään tasa-arvoisen avioliittolain kannattajien harjoittamasta vandalismista ja reppanat vaativat nyt sitten liittovaltioita tutkimaan uskovaisten oikeuksiin kohdistuneet loukkaukset. -huoh-

***
Demokraattien puoluekokous alkaa huomenna tiistaina Pohjois-Carolinan Charlottessa. Sateenkaarikansaa edustavia on tällä kertaa kaikista osavaltioista, jopa Kansasista, Nebraskasta ja Alaskasta. Demokraattien ohjelmaluonnos lupaa kaikki oikeudet kaikille. Kokouksesta tulee mielenkiintoinen ja sillä on suuri merkitys hlbti-kansalaisten elämään.

Puoluekokous:

http://www.demconvention.com/

Demokraattien hlbt-ohjelma:

http://www.democrats.org/people/lgbt_community

Kommenttia muokattu: 03.09.2012 klo 01:23
  • 6 / 7
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 3.9.2012 6:54
Presidentti Bush koetti ajaa läpi homoliittot kieltävää muutosta perustuslakiin. Sen muuttaminen on niin monimutkainen ja pitkällinen juttu, että homma odotetusti epäonnistui.
  • 7 / 7
  • Havainnoija
  • 16.9.2012 7:54
Republikaanit repäisevät jälleen.

Lappeenrannassa järjestettiin huhtikuussa tilaisuus, josta oli ranneliike.netissä artikkeli
http://ranneliike.net/teema/heratyskristilliset-kaappaavat-jalleen-itselleen-tulkinnan-suhtautumisessa-homoseksuaalisuuteen?cid=10&aid=8323

Tilaisuuteen oli kokoontunut äärikristillinen örkkilauma, kuten joku terävästi totesi. Amerikassa kaikki on paljon suurempaa, ja siellä kokoustaa nyt yli 2 000 homovastaisinta ääriuskovaisrepublikaania.

Tilaisuuden koollekutsuja on ihmisoikeusjärjestö SPLC:n vihajärjestölistalle päässyt Family Research Council, jonka mielestä homous on huumeriippuvuutta, liittyy pedofiliaan ja niin edelleen.
Tilaisuutta sponsoroi American Family Association, jonka puheenjohtaja ilmoitti aiemmin, että ”homoseksuaalisuus antoi meille Adolf Hitlerin, ja homot armeijassa toivat meille ruskeat paidat, natsien sotakoneiston ja kuusi miljoonaa kuollutta juutalaista”.
(Jo tässä vaiheessa on todettava, että suomalaisörkit häviävät amerikkalaisille.)

http://gaystarnews.com/article/anti-gay-extremists-gather-republican-conference140912

Kunniavieraisiin ja puhujiin kuuluu myös republikaanien varapresidenttiehdokas Paul Ryan, jonka osallistumista örkkijuhliin pidetään töppäyksenä, sillä se voi heikentää republikaanien mahiksia.

http://www.washingtonpost.com/opinions/dana-milbank-why-is-paul-ryan-getting-chummy-with-the-family-research-council/2012/09/14/29cf802e-fe12-11e1-8adc-499661afe377_story.html

Muita äärimmäisestä homovastaisuudestaan kuuluja osallistujia ovat muun muassa kongressiedustaja Michelle Bachmann, näyttelijä Kirk Cameron ja republikaanipressaehdokkaana kampanjoinut Rick Santorum.

Santorumin puhe oli poikkeuksellisen rehellinen eli hän sattui lipsauttamaan, että eliitti ja älykkäät ihmiset eivät ole konservatiivien puolella:

http://www.buzzfeed.com/rosiegray/rick-santorum-says-smart-people-will-never-be-on

Santorum valitteli lisäksi, että tiedotusvälineet eivät koskaan tue heidän (=äärioikeiston äärikristillisten homofobien) näkemyksiä.

***
Santorum siis myönsi, että älykkäät ihmiset eivät voi olla äärikristillisiä konservatiiveja tai heitä tukevia. Näin varmasti on. Pelkkä ajatus, että esim. Suomen kiihkouskovaisista tai perussuomalaisista löytyisi älykästä porukkaa, kuulostaa suorastaan naurettavalta.