Juutalaiset sukujuuret (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • niimppä
  • 6.8.2012 9:52
Eikö tuollainen mielipide viittaa siihen, että homouskin on uskonto.
  • 3 / 3
  • human
  • 6.8.2012 22:05
"Eikö tuollainen mielipide viittaa siihen, että homouskin on uskonto."

Ei viittaa, eikä ole.

Sillä saman sukupuolen ihmisen rakastamisessa ja rakastelemisessa ei ole mitään keksittyä, ei mitään huuhaata, eikä mitään yliluonnollistakaan - vaan täysin todellista ja yhtä luonnollista, kuin heteroudenkin harrastaminen.


"Muut" ja "kaapissa eläjät" kannattaa suhteuttaa siihen, että heteroitten lisäksi on sekä homoja että biseksuaaleja.

Tuo juutalaisvihahan taas on vanhaa kristilliseurooppalaista perua.
Uskovien korkeasti kunnioittama esikuva tuotteliaana kirjailijana, Martti Luther, kirjoitti aikanaan teoksen ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”, mikä nyt takavarikoitaisiin suoraan painosta vihapuheina. Tosin se on ilmestynyt suomeksikin v. 1938 Kusta oy Vasaran kustantamana. Häveliäisyyssyistä se unohdetaan Lutterin kirjaluetteloista tavan takaa. Kannattaa lukea, niin ymmärtää, miksi natsi-Saksassa juutalaisia vainottiin ja miksei sen suhteen aatun toimia siellä juurikaan kyseenalaistettu, eikä estelty - ei aatu siis ollut mikään uusi vihannostaja.

Noista taustoistahan se sitten lähti käsistä, aatu hitlerille hengellisenä viitoittajana hänen kotiseudultaan, missä vallitsi katolilaisuus ja perinteisen suuri juutalaisviha.
Samasta kirjasestahan löytyy, sen "todellisen sanoman niin tulkitseville" viha vääräuskoisia, juutalaisia, homoja tai romaneja kohtaan.

Hitlerin katolisuus:
http://www.catholicarrogance.org/Catholic/Hitlersfaith-1.html

1933-1945 natsien homovainot Saksassa:
http://www.ushmm.org/museum/exhibit/online/hsx/

Ja Unkarissa jatkuu ...

Kommenttia muokattu: 06.08.2012 klo 22:33