Microsoftin johtajilta lahjoitus tasa-arvoisen avioliiton puolesta (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • human
  • 6.7.2012 22:51
Microsofthan on jo pitkään yrityksenä tukenut hlbt-ihmisten ja hlbt-työntekijöidensä oikeuksia ja - ehkä monelle yllätyksenä - se on saanut jo vuosikausia täydet 100 pistettä HRC (The Human Rights Campaign) -organisaation luokituksessa yritysten hlbt-myönteisyydessä (Corporate Equality Index) Yhdysvalloissa ja saanut tuossa jopa pidempään esim. Applea paremmat pisteet.
100 pisteeseen kuuluu esim. trans-ihmisten tarvitsemien erityisterveyshuoltopalveluiden tarjoaminen yritysterveydenhuollon kautta.

http://www.hrc.org/

Microsoft on tuon HRC-järjestön korkeimman Platina-tason 4 tukijan joukossa eli Microsoft tukee järjestöä rahallisestikin merkittävällä summalla.
http://www.hrc.org/the-hrc-story/corporate-partners/platinum

HRC on julkaissut Corporate Equality Index -listausta, sekä Buyers Guide -tietoja hlbt-ystävällisistä yrityksistä. Ne löytyvät täältä:
http://www.hrc.org/apps/buyersguide/index.php
http://www.hrc.org/apps/buyersguide/profile.php?orgid=1354
http://www.hrc.org/apps/buyersguide/profile.php?orgid=1326

2005 Microsoftiin yrittivät uskonnolliskonservatiiviset tahot vaikuttaa hlbt-työsyrjintään liittyen, mutta tilanne päätyi nopeasti siihen että Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer viestitti koko yritykseen että Microsoft ei hyväksy hlbt-ihmisten työsyrjintää, tukee ihmisten erilaisuutta yrityksessä ja näkee sen Microsoftille rikkautena ja hyödyllisenä voimavarana. Kirje tässä
http://www.microsoft.com/en-us/news/press/2005/may05/05-06StevebPublicPolicy.aspx

Microsoftin henkilöstöpolitiikassa on oma hlbt-henkilöstöryhmänsä GLEAM (Gay, Lesbian, Bisexual and Transgender Employees at Microsoft).

http://www.microsoft.com/about/diversity/en/us/programs/ergen/gleam.aspx

Microsoftin GLEAM-henkilöstöryhmähän teki viime vuonna myös It get's better -videon - tavallisia ihmisiä ja ihan hyvä video:

http://www.youtube.com/watch?v=DmvV-E1LEXo


Bill ja Melinda Gatesin säätiöhän myös tukee rahallisesti työtä AIDS:a vastaan
http://www.gatesfoundation.org/hivaids/pages/default.aspx

Kommenttia muokattu: 06.07.2012 klo 23:00
  • 2 / 2
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 7.7.2012 12:42
Jaahas... Microsoft on tästä lähtien sitten boikotissa.